Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 06:16 Εγω εχω κρατημενα κειμενα με μερικους απο τους θρυλους του παλιου πχορουμ.
Ισως ανεβασω νημα καμια φορα.
.
Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 06:21 κειμενο του Ταυγετη που δικαιολογουσε γιατι ηταν χαφιες, ασφαλιτης![]()
.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 06:16 Εγω εχω κρατημενα κειμενα με μερικους απο τους θρυλους του παλιου πχορουμ.
Ισως ανεβασω νημα καμια φορα.
.
Αρίστος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 06:21 κειμενο του Ταυγετη που δικαιολογουσε γιατι ηταν χαφιες, ασφαλιτης![]()
.
Πάλι οι γνωστοίBeria έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:49 Ελα, φτάνει
Ακόμα ένα ενδιαφέρον νήμα για την ιστορία του φόρουμ γέμισε βρωμιά και μιζέρια
Όχι ρε συ. Δεν εννοώ εσένα. Ήταν ένας άλλος, ευαίσθητο παιδί, που τον είχε εκμηδενίσει χωρίς προφανή λόγο.hellegennes έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:19Ναι. Με εμένα. Βέβαια τον έβγαζα συχνά έξω από τα ρούχα του γιατί τον τάπωνα για πλάκα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Μαρ 2020, 15:24 Αλήθεια; Δεν επιμένω. Εμένα πάντως μου έβγαζε έντονο μισανθρωπισμό. Αδικαιολόγητα εριστικός και προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον που πόσταρε ποίηση στη λογοτεχνία αν θυμάμαι καλά.
Namrail έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:05 Η αλήθεια είναι ότι ενώ μπορώ να απαριθμήσω πολλές αξιομνημόνευτες αντρικες περσόνες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναικείες.
νύχτα έγραψε: 15 Μαρ 2020, 15:08πολύ βαθειά ψυχή, ανθρωπάρα και γλυκύτατοςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Μαρ 2020, 14:49Αυτός ο xioni δεν ήταν ένας τύπος που είχε έναν κακό λόγο για όλους; Χιώνης ή Γκιώνης νομίζω με άβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη ή κάπως έτσι που είχε πλακωθεί με όλους όσους πόσταραν σε λογοτεχνία μουσική στο παλιό.
αλλά δεν χαϊδεύει ποτέ τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ, είναι ελεύθερος
Ήταν ένας τύπος που είχε ανοίξει ένα νήμα δικό του και ποστάριζε μόνο εκεί. Μετά από την επίθεση του xioni εξαφανίστηκε νομίζω ζητώντας να σβηστεί και το νήμα. Δεν θυμάμαι το όνομα.hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:41 Ποιον λες; Τον Lost_verse; Τον Ότο; Δεν ήταν και πολλοί αυτοί που έγραφαν.
Εδώ δεν είναι ο Σαντροπς με άλλο νικ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:57 Ένας άλλος πολύ δυνατός ήταν ο Sundropsinthehauntedcity πάλι αυτοπροσδιοριζόμενος ως αναρχικός (κάτι τρέχει με αυτά τα παιδιά), έγραφε φοβερά ποιήματα αλλά είχε αποχωρήσει πριν κλείσει το παλιό.