!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

η FED μηδένισε το επιτόκιο, δανείζει με 0,25%, τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 16 Μαρ 2020, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Northern Spirit έγραψε: 15 Μαρ 2020, 19:35 στην Βρετανια... υπαρχει μεγαλυτερη πειθαρχια στην τηρηση κανονων (πχ για πλυσιμο χεριων).
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Healthy meals.

Πίτσες και χαλασμένα μπρόκολα τούς δίνουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:53
Northern Spirit έγραψε: 15 Μαρ 2020, 19:35 στην Βρετανια... υπαρχει μεγαλυτερη πειθαρχια στην τηρηση κανονων (πχ για πλυσιμο χεριων).
Τι γελας; Σε σχεση με την ιταλια ειμαστε ετη φωτος μπροστα στο θεμα πειθαρχιας.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:02
Για το πλύσιμο των χεριών γελάει και τα γενικά επίπεδα καθαριότητας.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

ST48410 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:03

Για το πλύσιμο των χεριών γελάει και τα γενικά επίπεδα καθαριότητας.
δεν υπαρχει κανενας λογος να γελαει γι'αυτα...Ειδαμε και τους "καθαρους" (λεμε τωρα) τους Ιταλους.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2020, 21:49 Το αποτέλεσμα είναι ότι το γεωγραφικό πλάτος, η θερμοκρασία και η υγρασία ορίζουν επακριβώς ένα στενό διάδρομο μεταξύ 30 και 50 βαθμών γεωγραφικού πλάτους, όπου οι μέσες θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 5 και 11 βαθμών και η υγρασία κυμαίνεται μεταξύ 47 και 79 τοις εκατό, η ασθένεια έχει εκραγεί πιο σοβαρά.
Δεν θα την έλεγα ιδιαίτερα χρήσιμη παρατήρηση, δεδομένου ότι αφενός εκεί κατοικεί η πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού, αφετέρου διακύμανση μεταξύ 5 και 11 βαθμών μέσης θερμοκρασίας και 47% με 79% υγρασίας δεν την λες και μικρή. Στην Ελλάδα τον μισό χρόνο είμαστε μεταξύ 5 και 11 βαθμών και μιλάμε για μια χώρα που έχει υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τέλη Οκτωβρίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

https://m.tiktok.com/v/6803799421411790 ... ource=copy
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2020, 21:55
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 21:53 Τι θα πει πολύ χαμηλά ο ήλιος; Άμα πετάξεις χαρταετό, θα καεί στην κορώνα του ήλιου;
Μη τη λες αυτή τη λέξη.
Κι εδώ αποδεικνύεται πόσο εξυπνότερη και προβλεπτική είναι η γλώσσα μας. Εμείς το λέμε επίσημα «ηλιακό στέμμα». Μουαχαχα! :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μιλουσα με μια φιλη μου στο Μιτσιγκαν πιο πριν. Σχολεια κλειστα για ενα μηνα, μπαρ, εστιατορια κλπ.

Το ενδιαφερον σε σχεση με αλλους ειναι οτι ετοιμαζουνε και καθημερινα μοιραζουνε χιλιαδες πακετα με δωρεαν τροφιμα και ρουχα...ΤΑ αφηνουνε σε συγκεκτιμενε σημεια (σχολεια) και οποιος θελει μπορει να παρει..
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:08 δεν υπαρχει κανενας λογος να γελαει γι'αυτα...Ειδαμε και τους "καθαρους" (λεμε τωρα) τους Ιταλους.
Για την Αγγλία μιλάμε. Πόσο απίθανο θεωρείς να έχουμε προσωπική εμπειρία;

Άστο να πάει. Την αγαπώ σαν χώρα και τους ανθρώπους της για άλλες αρετές τους, αλλά για να το πούμε ευγενικά, η καθαριότητα δεν είναι μέσα σε αυτές.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

dna replication έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:51 η FED μηδένισε το επιτόκιο, δανείζει με 0,25%, τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα..
Και αμέσως μετά, limit down τα futures του dow, σταματησαν οι συναλλαγές
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:17 Μιλουσα με μια φιλη μου στο Μιτσιγκαν πιο πριν. Σχολεια κλειστα για ενα μηνα, μπαρ, εστιατορια κλπ.

Το ενδιαφερον σε σχεση με αλλους ειναι οτι ετοιμαζουνε και καθημερινα μοιραζουνε χιλιαδες πακετα με δωρεαν τροφιμα και ρουχα...ΤΑ αφηνουνε σε συγκεκτιμενε σημεια (σχολεια) και οποιος θελει μπορει να παρει..
Ναι αλλά εδώ ξέρεις ότι θα βγει ο άλλος και θα γεμίσει το φορτηγό :003:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

ST48410 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:17
Northern Spirit έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:08 δεν υπαρχει κανενας λογος να γελαει γι'αυτα...Ειδαμε και τους "καθαρους" (λεμε τωρα) τους Ιταλους.
Για την Αγγλία μιλάμε. Πόσο απίθανο θεωρείς να έχουμε προσωπική εμπειρία;

Άστο να πάει. Την αγαπώ σαν χώρα και τους ανθρώπους της για άλλες αρετές τους, αλλά για να το πούμε ευγενικά, η καθαριότητα δεν είναι μέσα σε αυτές.
εγω μιλησα για πειθαρχια τωρα με την κριση...

Για το γενικοτερο θεμα ασε εχουνε καταρριφθει πολλοι μυθοι ολα αυτα τα χρονια..Πχ πολλα δωματια-διαμερισματα ελλ ειναι απλησιαστα απο την βρωμια..Για να μην πιασουμε και αλλους λαους...Ειναι πού θα πεσεις..Οι βρετανοι παλι επειδη εχω επισκεφτει απειρα σπιτια τα εχουνε σε καλη κατασταση απο αποψη καθαριοτητας..Για το ποσο συχνα πλενονται τωρα παλι εξαρταται πού θα πεσεις..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Για τον πούτσο εντελώς είναι σε θέματα καθαριότητας οι Άγγλοι. Είναι από τους πιο βρόμικους λαούς του πλανήτη.

Δείγμα που δεν θα δεις ποτέ σε κανένα μαγαζί στην Ελλάδα και από ένα δημόσιο πάρκο:

Εικόνα

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”