!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Τα ηλεκτρικά είναι καλά για τα παιζάκια.
Εχω πάρει μηχανή στον τρίχρονο βαφτιστήρα να συνηθίζει την μοτοκίνηση και να παίζει με το κοριτσάκι δίπλα μας που έχει ηλεκτρικό αυτοκινητάκι.
Εχω πάρει μηχανή στον τρίχρονο βαφτιστήρα να συνηθίζει την μοτοκίνηση και να παίζει με το κοριτσάκι δίπλα μας που έχει ηλεκτρικό αυτοκινητάκι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ρε παιδιά δείτε πώς πάει αυτός στην πόλη, σαν τον κακό απο τον σπιντερμαν ειναι.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:54 ΥΓ1. Σε όσα βιντεάκια είδα στο yt η ποιότητα οδοστρώματος δεν έχει καμιά σχέση με των δικών μας δρόμων
ΥΓ2. Μόλις τα αναλακύψουν οι ντελιβεράδες καήκαμε...
και εδώ στ για το εκτός δρομου που λές, μάλλον τα μονόροδα ειναι τα καλυτερα για κακούς δρόμους, έχουν μεγάλη ρόδα και φοβερά αμορτισέρ, τα γόνατά μας δηλαδη
θέλω ένα.
Θέλω ρηβιού (αν πάρεις).enaon έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:11ρε παιδιά δείτε πώς πάει αυτός στην πόλη, σαν τον κακό απο τον σπιντερμαν ειναι.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:54 ΥΓ1. Σε όσα βιντεάκια είδα στο yt η ποιότητα οδοστρώματος δεν έχει καμιά σχέση με των δικών μας δρόμων
ΥΓ2. Μόλις τα αναλακύψουν οι ντελιβεράδες καήκαμε...
και εδώ στ για το εκτός δρομου που λές, μάλλον τα μονόροδα ειναι τα καλυτερα για κακούς δρόμους, έχουν μεγάλη ρόδα και φοβερά αμορτισέρ, τα γόνατά μας δηλαδη
θέλω ένα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
2-3 πραγματάκια που παρατηρώ σε αυτά και άλλα βιντεάκια που έριξα μια ματιά
* Τρελή καταπόνηση για τα γόνατα. Θα πηγαίνεις μερικά χιλιόμετρα πχ στην δουλειά σου και θα φτάνεις κουρασμένος
* Νέα ηλίθια επικίνδυνη μόδα. Οδήγηση με σέλφι στικ στο χέρι. Τουλάχιστον οι μηχανόβιοι το έχουν προσαρτημένο σε κράνος ή αλλού και δεν τους αποσπά
* Νέα ηλίθια επικίνδυνη μόδα νο2. Κινούνται εναλλάξ μεταξύ οδοστρώματος και πεζοδρομίου. Θα αρχίσουν τα ατυχήματα με τους πεζούς.
* Δες πόσα ατυχήματα έχει στην μέση του δεύτερου βίντεο. Μια μικρή πέτρα ή κάποιο εμπόδιο που δεν φαίνεται καλά καλά και πέφτεις κάτω.
* Αν είναι να ντυθώ αστροναύτης για να βγω έξω περιορίζεται πολύ η χρηστικότητά του
* Το πρώτο (ok όχι το πρώτο αλλά τέλος πάντων ένα ακόμα) όχημα που δεν μπορείς να βάλεις πάνω την κοπέλα σου
Ναι αυτό ειναι το μεγαλύτερο προσόν του όπως το κοιτάω εγώ, δεν μπορεί να σου πεί κανείς κρυώνω, φοβάμαι, πιο σιγά κλπ.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:28 * Το πρώτο (ok όχι το πρώτο αλλά τέλος πάντων ένα ακόμα) όχημα που δεν μπορείς να βάλεις πάνω την κοπέλα σου![]()
Για τα γόνατα σιγά, και μηχανή να είχες ή ποδήλατο και να ήσουν λίγο προχωρημένος, την μισή διαδρομή την κάνεις στα γόνατα, είναι φοβερά τα γόνατά μας νομίζω για αυτές τις δουλειές.
ειναι το μόνο ηλεκτρικό όχημα κάτω απο 15 κιλά σύνολο, που μπορεί να ανέβει 20-30% κλίση, δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο νομίζω για Αθήνα κλπ. Πάντως ναι συμφωνώ, είναι επικίνδυνο, σαν να μαθαίνουμε ποδήλατο απο την αρχή. Έχω ακόμα 33 ώρες να το σκεφτώ.
αυτό που με έβαλε στην μπρίζα, ειναι το segway one c+ που τώρα ειναι ninebot, δηλαδή xiaomi.
450W nominal, 1300W peak μοτερ, 220Wh μπαταρία, 16άρης τροχός, 20 χιλ τελική και 20 χιλ αυτονομία, 270 ευρώ χωρίς τελωνείο.
θέλω ένα
Πάρε δύο - το ένα για τις πλατείες τα απογέματα - τρελλά κόλπα και αλητεία με τα άλλα μικρούλια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ρε παιδιά τρέλα είναι, φοβερά, συνδυασμός back to the future και mad max. 
Σιγά μην το πάρεις, είναι ακριβό, δεν έχει πλάκα, αν το χαλάσεις θα το πετάξεις, τα γατάκια δεν θα πάθουν πλάκα, άστο καλύτερα.enaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:12 ρε παιδιά τρέλα είναι, φοβερά, συνδυασμός back to the future και mad max.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
φξδenaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:12 ρε παιδιά τρέλα είναι, φοβερά, συνδυασμός back to the future - ΚΑΤ -Φυσιοθεραπευτηρίου και mad max.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
καλά για 1000+ που έχουν αυτά δεν το σκέφτομαι, πολλά χρήματα και πολύ επικίνδυνο, διαβάζω είναι σαν το ποδήλατο απο την αρχή, απλά άλλο επίπεδο.
Απλά αν πετύχω ένα δυνατό μονόροδο κάπου σε 2 χρόνια για παράδειγμα, δεν θα μπορώ να το οδηγήσω, θα σκάσω. Ενώ αν πάρω ενα αδύναμο θα μάθω, δεν θα πεθάνω κιόλας, είναι δελεαστικό. Τι φτιάξανε πάντως, τρομερή ιδέα.
δεν ξέρω ρε άγη, για κάποιο λόγο εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι ο φόβος, οπότε δεν φοβάμαι και ησυχάζω, με έχει βοηθήσει αυτό τόσα χρόνια να ζώ επικίνδυνα και να μην έχω σπάσει ποτέ τίποτα.
δείτε παιδιά τι έκανε ο τρελός για να επιβεβαιώσει οτι στα 45 χιλιόμετρα πέφτεις με αυτό το μονόροδο
Απλά αν πετύχω ένα δυνατό μονόροδο κάπου σε 2 χρόνια για παράδειγμα, δεν θα μπορώ να το οδηγήσω, θα σκάσω. Ενώ αν πάρω ενα αδύναμο θα μάθω, δεν θα πεθάνω κιόλας, είναι δελεαστικό. Τι φτιάξανε πάντως, τρομερή ιδέα.
δεν ξέρω ρε άγη, για κάποιο λόγο εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι ο φόβος, οπότε δεν φοβάμαι και ησυχάζω, με έχει βοηθήσει αυτό τόσα χρόνια να ζώ επικίνδυνα και να μην έχω σπάσει ποτέ τίποτα.
δείτε παιδιά τι έκανε ο τρελός για να επιβεβαιώσει οτι στα 45 χιλιόμετρα πέφτεις με αυτό το μονόροδο
Να επαναλάβω εδώ οτι έχω κατασκοτωθεί με παπιά - σκουτερ - ποδήλατα - σκειτμπορντ κλπ πράματα του διαόλου και δεν είχα ποτε το παραμικρό ατύχημα με τις μηχανές παρά τις μαλακίες που έκανα και τα ρίσκα που επαιρνα.enaon έγραψε: 17 Ιουν 2018, 00:51 καλά για 1000+ που έχουν αυτά δεν το σκέφτομαι, πολλά χρήματα και πολύ επικίνδυνο, διαβάζω είναι σαν το ποδήλατο απο την αρχή, απλά άλλο επίπεδο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-