!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
οπως επίσης δεν βγάζουν εύκολα κάρτες
στην αργεντινη νομίζω ο παπαρας ο ρώσος το ληξε χωρίς κάρτα, χτες στο καρπουζοματς έπεφταν στο τέλος κάτι τραβήγματα φανέλας από πίσω και έλεγε πλεονέκτημα
στην αργεντινη νομίζω ο παπαρας ο ρώσος το ληξε χωρίς κάρτα, χτες στο καρπουζοματς έπεφταν στο τέλος κάτι τραβήγματα φανέλας από πίσω και έλεγε πλεονέκτημα
6.5 η καρτα στο Ματζουκιτς.Μμμμ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Στο Περού-Δανία είμαστε κυρίως Περού, γιατί έχει 36 χρόνια να δει Μουντιάλ!
Κάτσε που από την Δανία μας! φορτώθηκαν οι Γλυξμπουργκ!
Κάτσε που από την Δανία μας! φορτώθηκαν οι Γλυξμπουργκ!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
συνηθως με ταληράκια-εφταράκια μπαινω μωρε για να βγαλω 27-30 μαξ! Και παιζω και πολλες διπλές. Στα φιλικα πριν λιγες βδομαδες εβγαζα σχεδον καθε μερα, τώρα αρχισα να γραφω πχορουμ και με γκαντεμιάσατε.
Απο αυτα καλο ειναι να μην περιμενεις να βγαλεις.Υπαρχει το ελληνικο πρωταθλημα γι αυτο.Θα χεστουμε στο χρημα με τα 1.20 της παοκαρας κρατα καβα.vantono έγραψε: 16 Ιουν 2018, 21:07συνηθως με ταληράκια-εφταράκια μπαινω μωρε για να βγαλω 27-30 μαξ! Και παιζω και πολλες διπλές. Στα φιλικα πριν λιγες βδομαδες εβγαζα σχεδον καθε μερα, τώρα αρχισα να γραφω πχορουμ και με γκαντεμιάσατε.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
θελω προγνωστικά αυριανα για το κοστα ρικα-σερβία, και το τυνησία-αγγλία. Μονο εγώ ειμαι που το φοβάμαι πολυ αυτο το τελευταιο? Οι τυνήσιοι ειναι καπως φουριόζοι τελευταια, και απ την αλλη στα αγγλάκια δεν εχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.
- Σαρακατσανος
Ούτε να το ανθυποδιανοηθείς. Πιάσαμε τη Μαροκάρα χθες και θα θα τη φάμε απόψε από τη Hrvatska?Albrecht έγραψε: 16 Ιουν 2018, 20:57 Θα το ριξω στη Νιγηρια για να βγαλω τα σπασμενα του Περου. Οι αμπαλοι μου ηθελαν και μουντιαλ.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Υπαρχει χρονος μεχρι αυριο.Για αρχη θα τιμησω το 6.5 της καρτας στο Ματζουκιτς.Εναν αγκωνα θα τον βαλει τι διαολο.
Croatia (4-2-3-1)
Subasic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic, Rakitic, Modric, Perisic, Kramaric, Mandzukic, Rebic
Nigeria (4-2-3-1)
Uzoho, Idowu, Ekong, Balogun, Shehu, Etebo, Ndidi, Mikel, Moses, Iwobi, Ighalo
Σωστός. Ειδικά άμα είναι δύσκολη η φάση τρως ένα δίλεπτο.
Φαντασου ελληνικο πρωταθλημα με var.Καθυστερησεις,διαμαρτυριες,κορακας που θελει να ξεμπερδευει.3 λεπτα ταριφα,καθαρος χρονος παιχνιδιου 25 λεπτα.
τι λιμομαδα είναι αυτή η νιγηρια, μόνο τον μοουζες ξέρω που και αυτός είναι πανυβλακας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις