Το χάνει όταν αρχίζει άσχετες συσχετίσεις.Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:09Όχι τον Ασεβαστο τον θεωρώ πολύ αξιόλογο συνομιλητή γι'αυτό κ απαντώ σοβαρά. Το χάνει λίγο όταν ακολουθεί τακτικές τοπανεπιστημιοτηςζωης αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ εντάξει.Papa John έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:47Κάθεσαι και εξηγείς τώρα κι εσύ στον εξυπνάκια...Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:16 Τι σχέση έχουν οι αντιεμβολιαστες με το χριστιανισμό. Και επειδή βλέπω να μου το πηγαίνεις σε παπαδαριό και απαγόρευση παυσης λειτουργιών σε προλαβαίνω ότι ο συσχετισμός Ιεράς συνοδου/παπαδαριου/μαγαζί γωνία με τον Χριστιανισμό είναι το πεντιγκρι του ημιμαθους
Π.χ.: Οι άνθρωποι φτιάχνουν τις θρησκείες, άρα δεν υπάρχει Θεός.
Ή, Οι παπάδες είναι απατεώνες άρα δεν υπάρχει Θεός και ούτω καθεξής.
Εγώ θα πρότεινα να μην τον κρίνουμε. Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό κάνεις, αλλά το θέτω ως προειδοποίηση(πνευματική).lonelyrider έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:34Ναι αδελφέ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:31Όλοι μας θα λογοδοτήσουμε κατά την Ημέρα της Κρίσεως!lonelyrider έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:29
Ναι αλλά να λάβεις υπόψιν σου το γεγονός ότι όσοι οδηγούν στην πλάνη τους ανθρώπους , δηλαδή μακριά από τον Χριστό που είναι η όντως αλήθεια, θα κληθούν να λογοδοτήσουν την ημέρα της κρίσεως.
Μαζί σου.
Εγώ απλά επικεντρώνομαι στην περίπτωση που κάποιος πλανά κάποιον άλλο. Αυτό θέλω να τονίσω.