Δεν μπορει να γινει αυτο. Εγω το εχω κανει προσωπικα να βαλω σε καραντινα τους γονεις μου. Ομως καποιος πρεπει να βγει εξω για δουλειες και ψωνια και φαρμακα για να ζησουν. Αρα μπορει να μολυνθω και εγω. Αν λοιπον μολυνθω πολυ πιθανο να εχω μολυνει ηδη τους γονεις μου ειδικα αν ειμαι ασυμπτωματικος. Αρα δεν εχει νοημα αυτο, εκτος αν πριν την εξαπλωση του ιου μαζευες σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ολους τους συνχους.LETO έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15 Σορυ αν εχει ξαναφερθει, ή αν ειναι μαλακια. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπουνε σε καραντινα ΜΟΝΟ οι ευπαθεις, και ολοι οι υπολοιποι να ακολουθησουμε μοντελο αγγλιας ετσι ωστε να παιξει και ανοσια; Πως θα συνεχιστει ακριβως αυτη η κατασταση; Γιατι γελιομαστε αν πιστευουμε οτι θα κρατησει μονο 14 μερες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
- Highlander
Προφανώς και είναι πρακτικά αδύνατο. Δεν είναι δυνατό να μην έρθουν οι ηλικιωμένοι σε επαφή με έναν τόσο ανθεκτικό ιό για 4 μήνες, κάποια στιγμή θα πάνε για ψώνια, ακόμα και να μένουν μόνοι τους. Από την άλλη, δε γίνεται φαντάζομαι ούτε να πάνε όλοι οι ηλικιωμένοι που ζουν με παιδιά και εγγόνια σε οίκους ευγηρίας. Και να γινόταν, άμα πήγαινε ο ιός σε έναν οίκο ευγηρίας θα ήταν σωστή πυρηνική βόμβα για όλους τους ενοίκους του.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:20Εύλογο θα ήταν αν ήταν πρακτικό. Δηλαδή πως θα βάλεις σε καραντίνα τον ηλικιωμένο που έχεις σπίτι; Εδώ με τα χίλια ζόρια τους κρατάμε να μην πηγαίνουν super και λαϊκή. Θέλει απομόνωση, ξεχωριστές τουαλέτες και ίσως να μην του πηγαίνεις καν το φαγητό στο δωμάτιο.LETO έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15 Σορυ αν εχει ξαναφερθει, ή αν ειναι μαλακια. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπουνε σε καραντινα ΜΟΝΟ οι ευπαθεις, και ολοι οι υπολοιποι να ακολουθησουμε μοντελο αγγλιας ετσι ωστε να παιξει και ανοσια; Πως θα συνεχιστει ακριβως αυτη η κατασταση; Γιατι γελιομαστε αν πιστευουμε οτι θα κρατησει μονο 14 μερες.
Άσε που κάποιοι από εμάς μπορεί να είμαστε πιο ευάλωτοι από όσο νομίζουμε.
Άπλα δεν ενδιαφέρει τον παλάβρα ακροδεξιό νεοφιλελε πόσοι θα πεθάνουν.
Εντωμεταξύ η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ήταν ηλικιωμένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 14 Μαρ 2020, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως και οι ηλικίες 40-60 δεν είναι στο απυρόβλητο. Και ο Μπόρις δεν είναι ακριβώς κολεγιόπαιδο.talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:18 Τρεμουν οι γηραιοι μπρεξιταδες.
Τωρα δεν ειναι project fear, τωρα εχει παρει φωτιά ο κωλος τους
- Highlander
Και το άλλο θέμα που μπαίνει είναι ότι με τόσο μεγάλη εξάπλωση, φαντάζομαι ότι μπορεί και πιο εύκολα να υπάρξει κάποια μετάλλαξη του ιού, πολύ πιο επικίνδυνη.
Γενικά δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους εξάπλωση μπορεί να υπάρξει χωρίς τη λήψη καθόλου περιοριστικών μέτρων. Είδαμε τι γίνεται στην Ιταλία που έστω και αργά έχουν πάρει αυστηρά μέτρα. Είδαμε και τι έγινε στην Κίνα το πρώτο διάστημα, όπου πήραν εξαρχής πάρα πολύ αυστηρά μέτρα.
Γενικά δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους εξάπλωση μπορεί να υπάρξει χωρίς τη λήψη καθόλου περιοριστικών μέτρων. Είδαμε τι γίνεται στην Ιταλία που έστω και αργά έχουν πάρει αυστηρά μέτρα. Είδαμε και τι έγινε στην Κίνα το πρώτο διάστημα, όπου πήραν εξαρχής πάρα πολύ αυστηρά μέτρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 14 Μαρ 2020, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
Κανείς δεν ειναι στο απυρόβλητο, αλλα επι της ουσίας ο κίνδυνος ειναι μικρος.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:23Πάντως και οι ηλικίες 40-60 δεν είναι στο απυρόβλητο. Και ο Μπόρις δεν είναι ακριβώς κολεγιόπαιδο.talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:18 Τρεμουν οι γηραιοι μπρεξιταδες.
Τωρα δεν ειναι project fear, τωρα εχει παρει φωτιά ο κωλος τους
Αλλα το λεω για τους μπρεξιταδες με τις συντάξεις τους που στα παπαρια τους ο εργαζόμενος κόσμος. Project fear έλεγαν, tired of experts έλεγαν
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η Βρετανική προσέγγιση έχει ξεκάθαρη λογική. Είναι αυτή με τα πιθανόν περισσότερα θύματα βραχυπρόθεσμα και τη σίγουρα μικρότερη αναστάτωση σε βάθος χρόνου αφού όλο θα τελειώσει πολύ γρήγορα.
Ανάλογα από το πώς (και αν) δουλέψει μπορεί να είναι από ολική αποτυχία μέχρι θριαμβευτική επιτυχία αν οι άλλες χώρες ταλανίζονται για μήνες από διαρκείς εξάρσεις με τον ίδιο τελικό αριθμό θυμάτων και η Βρετανία έχει ξεκαθαρίσει.
Από καθαρά λογική σκοπιά πρέπει κάποια χώρα να το δοκιμάσει και αυτό για να έχουμε δεδομένα για το μέλλον. Σκληρό; Ναι. Τελικά αξίζει; Μάλλον ναι.
Ανάλογα από το πώς (και αν) δουλέψει μπορεί να είναι από ολική αποτυχία μέχρι θριαμβευτική επιτυχία αν οι άλλες χώρες ταλανίζονται για μήνες από διαρκείς εξάρσεις με τον ίδιο τελικό αριθμό θυμάτων και η Βρετανία έχει ξεκαθαρίσει.
Από καθαρά λογική σκοπιά πρέπει κάποια χώρα να το δοκιμάσει και αυτό για να έχουμε δεδομένα για το μέλλον. Σκληρό; Ναι. Τελικά αξίζει; Μάλλον ναι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
απλά, ας το δοκιμάσουν μόνοι τους,Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:27 Η Βρετανική προσέγγιση έχει ξεκάθαρη λογική. Είναι αυτή με τα πιθανόν περισσότερα θύματα βραχυπρόθεσμα και τη σίγουρα μικρότερη αναστάτωση σε βάθος χρόνου αφού όλο θα τελειώσει πολύ γρήγορα.
να απαγορευτει η είσοδος σε κάθε άτομο από τη Βρετανία
-
opsimasmenos
και τώρα γίνεται τσατ μπαμ και κατω. φτιάχνεις ένα ταιράστιο χωριό και περνάς κόσμο μέσα μετά από τεστ από κιτ της Κίνας μου μέσα.Arisvilla έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:21Δεν μπορει να γινει αυτο. Εγω το εχω κανει προσωπικα να βαλω σε καραντινα τους γονεις μου. Ομως καποιος πρεπει να βγει εξω για δουλειες και ψωνια και φαρμακα για να ζησουν. Αρα μπορει να μολυνθω και εγω. Αν λοιπον μολυνθω πολυ πιθανο να εχω μολυνει ηδη τους γονεις μου ειδικα αν ειμαι ασυμπτωματικος. Αρα δεν εχει νοημα αυτο, εκτος αν πριν την εξαπλωση του ιου μαζευες σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ολους τους συνχους.LETO έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15 Σορυ αν εχει ξαναφερθει, ή αν ειναι μαλακια. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπουνε σε καραντινα ΜΟΝΟ οι ευπαθεις, και ολοι οι υπολοιποι να ακολουθησουμε μοντελο αγγλιας ετσι ωστε να παιξει και ανοσια; Πως θα συνεχιστει ακριβως αυτη η κατασταση; Γιατι γελιομαστε αν πιστευουμε οτι θα κρατησει μονο 14 μερες
ή αλλιώς στέλνει κάθε χώρα ένα ζευγος καθαρά στον ηγέταρο Κιμ για διαιώνιση.-
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σε ένα διάγραμμα από Ιταλία που έδωσε ο Highlander πριν μερικές σελίδες πάντως δεν φαίνονται θύματα κάτω των 50 ή 60 ετών. Highlander αν το έχεις ακόμα ρίξτοdna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:28 δεν κινδυνευουν μόνο οι μπρεξιτάδες![]()
https://twitter.com/Brasco_Aad/status/1 ... 8656874507
Μόνοι τους θα το δοκιμάσουν. Αυτή τη στιγμή κλείνουν τα σύνορα παντού στην Ευρώπη. Γνωστός πήγε να μπει Γερμανία και τον γύρισαν πίσω.dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:30 απλά, ας το δοκιμάσουν μόνοι τους,
να απαγορευτει η είσοδος σε κάθε άτομο από τη Βρετανία
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αν εβγαινε ο μητσοτακης και ελεγε θελω εξι εκατομμυρια απο σας να αμοληθειτε εξω να γλεντησετε να πιειτε και να φατε να καζαντησετεArisvilla έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:21Δεν μπορει να γινει αυτο. Εγω το εχω κανει προσωπικα να βαλω σε καραντινα τους γονεις μου. Ομως καποιος πρεπει να βγει εξω για δουλειες και ψωνια και φαρμακα για να ζησουν. Αρα μπορει να μολυνθω και εγω. Αν λοιπον μολυνθω πολυ πιθανο να εχω μολυνει ηδη τους γονεις μου ειδικα αν ειμαι ασυμπτωματικος. Αρα δεν εχει νοημα αυτο, εκτος αν πριν την εξαπλωση του ιου μαζευες σε στρατοπεδα συγκεντρωσης ολους τους συνχους.LETO έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:15 Σορυ αν εχει ξαναφερθει, ή αν ειναι μαλακια. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπουνε σε καραντινα ΜΟΝΟ οι ευπαθεις, και ολοι οι υπολοιποι να ακολουθησουμε μοντελο αγγλιας ετσι ωστε να παιξει και ανοσια; Πως θα συνεχιστει ακριβως αυτη η κατασταση; Γιατι γελιομαστε αν πιστευουμε οτι θα κρατησει μονο 14 μερες
πληρωνει το κρατος τα...κερατιατικα!ποσα θελετε για γαρυφαλλα; για πιατα: οτι βασταει η καρδια σας!
ΑΛΛΑ δεν θα πλησιατε για ενα μηνα ,οσο σας πληρωνω ηλκιωμενους,ευπαθεις κατηγοριες
και να ξερετε και λιγοι απο σας θα φυγετε
θα λειτουργουσε ισως!
ιδιως με μας τους ελληνες ειχε καλες πιθανοτητες
θα ειχαμε πολλους υποψηφιους!
- dna replication
ας μην κατηγορύμε άδικα όμως, πήρε μετρα και το ΗΒ,
προστατευει τα κωλόχαρτα
https://twitter.com/Praecursator007/sta ... 8797833218
προστατευει τα κωλόχαρτα
- dna replication
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η βρεταννια λειτουργωντας ετσι κανει ζημια και στις χωρες που προσπαθουν να σωσουν τον κοσμοAwesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:27 Η Βρετανική προσέγγιση έχει ξεκάθαρη λογική. Είναι αυτή με τα πιθανόν περισσότερα θύματα βραχυπρόθεσμα και τη σίγουρα μικρότερη αναστάτωση σε βάθος χρόνου αφού όλο θα τελειώσει πολύ γρήγορα.
πρεπει οι αλλες χωρες να κοψουν καθε συνδεση με το νησι
να δω κατι μετα στα περιφημα οικονομικα του μπορις.
για τους αλλους δεν τρεχει τπτ(Σαμπως τι παραγει το νησι)ο βρεγμενος το νερο δεν το φοβαται,ηδη αποφασισαν να διαλυσουν για λιγους μηνες τις οικονομιες τους,προς οφελος των συνανθρωπων τους.
-
talaipwros
https://twitter.com/Praecursator007/sta ... 79878?s=20dna replication έγραψε: 14 Μαρ 2020, 23:33 ας μην κατηγορύμε άδικα όμως, πήρε μετρα και το ΗΒ,
προστατευει τα κωλόχαρτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn