vantono έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:52
Η κατάρα των πεναλτυ ειναι η σημερινη μέρα
Bλεπεις πως εκτελουν τα πλαγια αυτοι οι αλητες οι Δανοι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιουν 2018, 19:14
Μπασκετ /αμ ποδ πρεπει να γινεις pro για να πληρωθεις
που τους πληρωνουν;
Δεν ειναι τοσο δημοφιλες το σπορ αυτη ειναι πιο απλη εξηγηση ,οι πιτσιρικαδες τους ασχολουνται με τα δικα τους σπορ
ναι για πάρεις εκ πρέπει να γίνεις επαγγελματίες, αλλά είναι διάφοροι που τους σκάνε ποσά στο πλάϊ απ'το σχολείο ακόμα.
Για κολεγιο μπασκετ εχω ακουσει πολλα αλλα για τα τοπ ονοματα οτι τους τα σκανε ατζεντηδες αλλα οχι για τρελα ποσα και να τα επιστρεψουν οταν γινουν pro
δεν ειναι οτι οποιος παιζει μπασκετ βγαζει λεφτα
Πρεπει ναναι τοπ ταλεντο
ναι ρε παιδί μου αλλά στη χειρότερη παίζουν τζάμπα, ενώ για να παίξεις ποδόσφαιρο στην αμερική πρέπει να τα σκάει ο μπαμπάς σου. Όλα τα μαυράκια απ'τα γκέτο είναι αμέσως εκτός.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και το εφαγαν τα ζωα.Παλι κουβας.Ελπιζω να αρχισουν τις κλωτσιες απ τα νευρα να πιασω τις καρτες
Οφσαιντ απατεωνα ακυρωσε το
δεν προσφεροταν εξ αρχης για σημεία το παιχνίδι ρε, φαινοταν απροβλεπτο και ασταθές. Μια πρωτη σκέψη μου ηταν το 1Χ διπλή που πλήρωνε κι ενα τίμιο 1.57,αλλα μετά ειπα να μην το ρισκάρω και να παιξω τερματα.
δεν προσφεροταν εξ αρχης για σημεία το παιχνίδι ρε, φαινοταν απροβλεπτο και ασταθές. Μια πρωτη σκέψη μου ηταν το 1Χ διπλή που πλήρωνε κι ενα τίμιο 1.57,αλλα μετά ειπα να μην το ρισκάρω και να παιξω τερματα.
Εχουν ποιοτητα μπροστα οι μαλακες οι περουβιανοι.Φανηκε απο την αρχη οτι τους χτυπανε πανευκολα στην αντεπιθεση.Αλλα εχουν χασει ενα πεναλτι και 2 κλασσικες επειδη ειναι ζωα.Ειχε βαλιου το 3.5 αλλα φυσικα επειδη το παιξα επρεπε να γαμηθει ο διας.
αν εξακολουθήσουν να χάνουν ευκαιριες σωρηδόν οι περούκες,ελπίζω να εφαρμοστεί ο νόμος της θείας δικής του ποδοσφαίρου και να τους καρφώσουν τα δανάκια αλλο ενα.