Από πότε είναι η φωτό; Και επίσης δεν ξερω αν γελοίος είναι ο Άδωνις που απλά υπηρετεί αυτό που πιστεύει. Εμένα αυτό που πρεσβεύει δεν μου αρέσει και για αυτό δεν τον ψήφισα. Αυτοί που τον ψήφισαν τι σκουζουν τώρα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:23
Από πότε είναι η φωτό; Και επίσης δεν ξερω αν γελοίος είναι ο Άδωνις που απλά υπηρετεί αυτό που πιστεύει. Εμένα αυτό που πρεσβεύει δεν μου αρέσει και για αυτό δεν τον ψήφισα. Αυτοί που τον ψήφισαν τι σκουζουν τώρα;
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει
αδωνις γεωργιαδης 2014
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Gewponos90 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:23
οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει
αδωνις γεωργιαδης 2014
Ναι είπα και παραπάνω ότι δεν είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς για αυτό και δεν τον ψήφισα. Οπότε μου είναι δύσκολο να προσπαθήσω να στον δικαιολογήσω. Απλά λέω όσοι ειναι υπέρ της αγοράς όπως οι δημοσιογράφοι της δημοκρατίας να μην μας ζαλίζουν τα αρχιδια και να περιμένουν το αόρατο χέρι της αγοράς να ρυθμίσει τα πάντα.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.