!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Help me with vb6
- wooded glade
Help me with vb6
Χρησιμοποιώ την visual basic 6.0 του 1998 (!) λόγω παλιών προγραμμάτων που έχω αλλά και λόγω επειδή οι μεταγενέστερες εκδόσεις είναι ψιλο-μούφα και σαφής υποβάθμιση του προϊόντος.
Στα windows 10 είχα καταφέρει να την εγκαταστήσω και δούλευε αλλά μου έβγαζε ένα χαζό μήνυμα στην αρχή (το comdlg32.ocx λείπει) και πήγα να το διορθώσω. Δεν διορθωνόταν και τα έκανα θάλασσα, σταμάτησε να δουλεύει εξ ολοκλήρου.
Πάω λοιπόν τώρα να κάνω reinstall και δεν γινόταν με τίποτα. Το setup δεν δουλεύει, αφού εφάρμοσα και όλα τα γιατροσόφια που λέει το google.
Ευτυχώς το installer package που έχω την έχει ήδη deployed και τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις "run as administrator" στο πρώτο τρέξιμο και μετά δουλεύει. Φόρτωσα και κομπιλάρισα ένα μεγάλο πρόγραμμα.
Αλλά τώρα μου βγάζει στην αρχή το εξής:
Source code control could not be loaded. Remove it from the list of available add ins ?
Τι είναι αυτό ; Χρειάζεται και πως διορθώνεται ;
Στα windows 10 είχα καταφέρει να την εγκαταστήσω και δούλευε αλλά μου έβγαζε ένα χαζό μήνυμα στην αρχή (το comdlg32.ocx λείπει) και πήγα να το διορθώσω. Δεν διορθωνόταν και τα έκανα θάλασσα, σταμάτησε να δουλεύει εξ ολοκλήρου.
Πάω λοιπόν τώρα να κάνω reinstall και δεν γινόταν με τίποτα. Το setup δεν δουλεύει, αφού εφάρμοσα και όλα τα γιατροσόφια που λέει το google.
Ευτυχώς το installer package που έχω την έχει ήδη deployed και τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις "run as administrator" στο πρώτο τρέξιμο και μετά δουλεύει. Φόρτωσα και κομπιλάρισα ένα μεγάλο πρόγραμμα.
Source code control could not be loaded. Remove it from the list of available add ins ?
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Help me with vb6
Να περάσεις Windows XP σε VirtualBox και να την τρέξεις εκεί. Μην παιδεύεσαι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- wooded glade
Το διάβασα κάπου κι αυτό.Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:47 Να περάσεις Windows XP σε VirtualBox και να την τρέξεις εκεί. Μην παιδεύεσαι.
Μπορεί να το κάνω.
Αλλά ήδη παιδεύτηκα ...
Δεν ξέρω και πως έγινε και έγινε setup παλιά που την πρωτοεγκατέστησα και τώρα δεν γίνεται.
Κάποιες αλλαγές με τις αναβαθμίσεις των windows ;
Τώρα αυτό το τελευταίο τι παίζει ;
Ακόμη με pc μπαίνεις, πάρε ένα κινητό να ησυχασεις
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν το ξέρω το error, αλλά επειδή μιλάμε για πολύ παλιά έκδοση δύσκολα να βρεις άκρη και στο Internet και είναι κρίμα να παιδεύεσαι ενώ μπορείς να το στήσεις σε VirtualBox και να είσαι μια χαρά. Αν περάσεις το essentials θα σου επιτρέπει να κάνεις και αντιγραφή με drag and drop απο το κυρίως σύστημα τα αρχεία.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:51Το διάβασα κάπου κι αυτό.Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:47 Να περάσεις Windows XP σε VirtualBox και να την τρέξεις εκεί. Μην παιδεύεσαι.
Μπορεί να το κάνω.
Αλλά ήδη παιδεύτηκα ...
Δεν ξέρω και πως έγινε και έγινε setup παλιά που την πρωτοεγκατέστησα και τώρα δεν γίνεται.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- wooded glade
Στο vbforums απαντάνε αλλά αυτή τη φορά δε βλέπω απαντήσεις.Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:59Δεν το ξέρω το error, αλλά επειδή μιλάμε για πολύ παλιά έκδοση δύσκολα να βρεις άκρη και στο Internet και είναι κρίμα να παιδεύεσαι ενώ μπορείς να το στήσεις σε VirtualBox και να είσαι μια χαρά. Αν περάσεις το essentials θα σου επιτρέπει να κάνεις και αντιγραφή με drag and drop απο το κυρίως σύστημα τα αρχεία.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:51Το διάβασα κάπου κι αυτό.Awesomatic έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:47 Να περάσεις Windows XP σε VirtualBox και να την τρέξεις εκεί. Μην παιδεύεσαι.
Μπορεί να το κάνω.
Αλλά ήδη παιδεύτηκα ...
- wooded glade
Τώρα μου έκανε απντέϊ το σύστημα.
Μετά το απντέϊ μου είχε σβήσει τη shortcut αλλά και από το task bar.
Πάω να την τρέξω και λέει "unregistered".
Κάνω το "run as administrator" και τώρα τρέχει και δεν βγάζει και την προειδοποίηση.
Περίεργα πράγματα.
Μετά το απντέϊ μου είχε σβήσει τη shortcut αλλά και από το task bar.
Πάω να την τρέξω και λέει "unregistered".
Κάνω το "run as administrator" και τώρα τρέχει και δεν βγάζει και την προειδοποίηση.
Περίεργα πράγματα.
-
Γιάννης
Ναι, να το αφαιρέσεις, δεν τρέχει τίποτα, μπορείς να το αγνοήσεις εφόσον δουλεύεις μόνος σου και δεν μοιράζεσαι τον κώδικα με άλλους.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 13:45 Χρησιμοποιώ την visual basic 6.0 του 1998 (!) λόγω παλιών προγραμμάτων που έχω αλλά και λόγω επειδή οι μεταγενέστερες εκδόσεις είναι ψιλο-μούφα και σαφής υποβάθμιση του προϊόντος.
Κάνε port τους καρκίνους σου σε vb.net να τελειώνεις ρε μαλάκα, τι vb6;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- wooded glade
Είναι μούφα.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:53 Κάνε port τους καρκίνους σου σε vb.net να τελειώνεις ρε μαλάκα, τι vb6;
Μαν μου μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με COM, OLE και όλες αυτές τις μαλακίες και αντ' αυτού έχεις ένα από τα καλύτερα managed runtimes που έχουν φτιαχτεί μέχρι στιγμής, με πολύ καλύτερο tooling, αφού έχεις debugger + profiler από το visual studio για .NET, το καθιστά όχι απλά καλύτερο, αλλά τη μόνη sane επιλογή.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:58Είναι μούφα.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:53 Κάνε port τους καρκίνους σου σε vb.net να τελειώνεις ρε μαλάκα, τι vb6;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- wooded glade
Ωραία να σου στείλω ένα source code τότε να δούμε σε πόση ώρα θα κάνεις migration.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:10Μαν μου μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με COM, OLE και όλες αυτές τις μαλακίες και αντ' αυτού έχεις ένα από τα καλύτερα managed runtimes που έχουν φτιαχτεί μέχρι στιγμής, με πολύ καλύτερο tooling, αφού έχεις debugger + profiler από το visual studio για .NET, το καθιστά όχι απλά καλύτερο, αλλά τη μόνη sane επιλογή.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:58Είναι μούφα.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:53 Κάνε port τους καρκίνους σου σε vb.net να τελειώνεις ρε μαλάκα, τι vb6;
Wooden για σένα θα έκανα και pro bono migration τις καρκινιές. Τι έχεις φτιάξει για πες.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:32Ωραία να σου στείλω ένα source code τότε να δούμε σε πόση ώρα θα κάνεις migration.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:10Μαν μου μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με COM, OLE και όλες αυτές τις μαλακίες και αντ' αυτού έχεις ένα από τα καλύτερα managed runtimes που έχουν φτιαχτεί μέχρι στιγμής, με πολύ καλύτερο tooling, αφού έχεις debugger + profiler από το visual studio για .NET, το καθιστά όχι απλά καλύτερο, αλλά τη μόνη sane επιλογή.
- wooded glade
Εεεε, ένα κάπως ευκολάκι θα σου στείλω. Γαλλικός ιππόδρομος.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:35Wooden για σένα θα έκανα και pro bono migration τις καρκινιές. Τι έχεις φτιάξει για πες.wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:32Ωραία να σου στείλω ένα source code τότε να δούμε σε πόση ώρα θα κάνεις migration.klg έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:10
Μαν μου μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με COM, OLE και όλες αυτές τις μαλακίες και αντ' αυτού έχεις ένα από τα καλύτερα managed runtimes που έχουν φτιαχτεί μέχρι στιγμής, με πολύ καλύτερο tooling, αφού έχεις debugger + profiler από το visual studio για .NET, το καθιστά όχι απλά καλύτερο, αλλά τη μόνη sane επιλογή.
Αλλά καλούτσικο θεωρείται.
Να δούμε τι migrate θα κάνεις.
Θα στο κάνω mediafire link και θα δω σε πόση ώρα θα το κάνεις exe.
Για deployment δεν ξέρω. Εγώ το κάνω με inno, αλλά το exe λαίμαι να δημιουργηθεί.
- NoMoreLice
Τι διαφορά έχει ο γαλλικός ιππόδρομος από όλους τους άλλους ιπποδρόμους διάολε και θέλει δικό του πρόγραμμα 
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα