!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο.
Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Στεκόταν μόνος με σκυμμένο το κεφάλι. Στο ένα χέρι του κρατούσε ένα τσιγάρο και με το άλλο χάιδευε την εικόνα της κόρης του στο μνήμα. Σα να σταμάτησε και ο δικός μου ο χρόνος μπροστά στην εικόνα αυτή... Μπαίνοντας στο αμάξι μου για να φύγω μου ήρθε στο νου μια ανάρτηση μιας κυρίας που είδα το πρωί: «Μου λέτε τι να κάνουμε τόσες μέρες με τα παιδιά στο σπίτι;»
Ρωτα τον κύριο...
Φαντάζομαι κάτι θα έχει να σου πει...
Στεκόταν μόνος με σκυμμένο το κεφάλι. Στο ένα χέρι του κρατούσε ένα τσιγάρο και με το άλλο χάιδευε την εικόνα της κόρης του στο μνήμα. Σα να σταμάτησε και ο δικός μου ο χρόνος μπροστά στην εικόνα αυτή... Μπαίνοντας στο αμάξι μου για να φύγω μου ήρθε στο νου μια ανάρτηση μιας κυρίας που είδα το πρωί: «Μου λέτε τι να κάνουμε τόσες μέρες με τα παιδιά στο σπίτι;»
Ρωτα τον κύριο...
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο.
Οι γονείς δεν πρέπει να θάβουν τα παιδιά τους..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μας γάμησες την ψυχολογία βραδιατικο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ω ρε γμτ... 
Ο κύριος τα έχει δει όλα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
Πως περιγράφεται αυτό σε κάποιους που δεν βλέπουν πιο μακριά από τη μύτη τους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δεν ξέρεις ποτέ , μην κρίνετε..ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:32Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
δεν ειναι λιγο καπως που εχει βαλει ενα κειμενο σαν να ειναι δικο του, ενω κυκλοφορει εδω και 2 μερες στα σοσιαλ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:32Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
ειπα κ εγωΑσέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:40δεν ειναι λιγο καπως που εχει βαλει ενα κειμενο σαν να ειναι δικο του, ενω κυκλοφορει εδω και 2 μερες στα σοσιαλ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:32Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:16 Πριν λίγο, στο Νεκροταφείο, το μάτι μου έπεσε σε έναν κύριο γύρω στα 60 με γκρίζα μαλλιά.
Ρωτα τον κύριο...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για μια στιγμή πίστεψα ότι ο μπλεμπουμπης μπορεί να είναι άνθρωπος.
Τελικά έπεσα έξω, παραμένει μποτ που απλώς αντιγράφει και αναπαράγει ό,τι το τροφοδοτούν.
Τελικά έπεσα έξω, παραμένει μποτ που απλώς αντιγράφει και αναπαράγει ό,τι το τροφοδοτούν.
Το ότι το κείμενο δεν ήταν του Μπούμπη, ήταν σαφές.
Οπότε, ας μείνουμε στο κείμενο, ανεξαρτήτως του ποιος το έγραψε και γιατί.
Οπότε, ας μείνουμε στο κείμενο, ανεξαρτήτως του ποιος το έγραψε και γιατί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επαναλαμβάνω, δεν τρολάρω.GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:45ειπα κ εγωΑσέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:40δεν ειναι λιγο καπως που εχει βαλει ενα κειμενο σαν να ειναι δικο του, ενω κυκλοφορει εδω και 2 μερες στα σοσιαλ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:32
Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.![]()
Δεν ήξερα αν είναι δικό του ή όχι. Το γεγονός δεν αλλάζει, όμως, ότι πρόκειται για καλό δείγμα λογοτεχνίας. Η ιστορία μπορεί να είναι αληθινή ή όχι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:45ειπα κ εγωΑσέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:40δεν ειναι λιγο καπως που εχει βαλει ενα κειμενο σαν να ειναι δικο του, ενω κυκλοφορει εδω και 2 μερες στα σοσιαλ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:32
Η αλήθεια είναι ότι αυτό εδώ είναι γνήσιο δείγμα καλής λογοτεχνίας. Και δεν τρολάρω! Ένα διήγημα λιτό, χωρίς φτιασίδια, που απαθανατίζει απολύτως επιτυχημένα μια στιγμή, και ταυτόχρονα μεστό νοημάτων και βάθους.![]()
Ναι μπράβο ,το 2005 χάσαμε τον αδερφό σε τροχαίο ατύχημα ,33 χρονών..
Συμφωνω και μενα μου αρεσε.Αρχικα ομως προτεινω η να του επιβαλλεις ως συντονιστης να αλλαξει τιτλο γιατι οπως αποδειχτηκε δεν εγινε τιποτα τετοιο "πριν λιγο στο νεκροταφειο" η να το πας στην ενοτητα της λογοτεχνιας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:48Επαναλαμβάνω, δεν τρολάρω.
Δεν ήξερα αν είναι δικό του ή όχι. Το γεγονός δεν αλλάζει, όμως, ότι πρόκειται για καλό δείγμα λογοτεχνίας. Η ιστορία μπορεί να είναι αληθινή ή όχι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 5 Απαντήσεις