Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Namrail έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:11
Ασθενής με κορονοιο το έσκασε από το νοσοκομείο. Μεγάλη Ελλαδάρα
Ασε,μπροστα στους Ιταλους δεν πιανουμε μια.
Φοιτητης φυσικοθεραπειας ενω ηξερε οτι ειναι θετικος στον ιο συνεχιζε να κυκλοφορει στο πανεπιστημιο και στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο.
Ο δημαρχος του Μιλανο (αριστερος) εβγαζε βιντεο πριν 10 ημερες με τιτλο "το Μιλανο δεν σταματαει".
Ασε,οι τυποι ειναι οι μεγαλυτεροι χαβαλεδες του πλανητη.Εμεις ειμαστε πισω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Πριν λίγο περίπου στις 4 το μεσημέρι, πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα, έφυγε πριν γίνουν οι εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβει στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κορωνοϊού.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον ενημέρωσαν πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.
Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.
Γαμώ το σπιτάκι του κωλοχώρι του και όλο του το είναι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Orion22 έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:04
το επόμενο διήμερο τριήμερο είναι που ωριμάζει και το αντιστασιακό πνέυμα του καρναβαλιού της πάτρας εεε οοο εδω θα τον γαμήσουμε τον κορωναϊό
ήδη ανακοίνωσαν πως διαμορφώθηκε όροφος και στο νοσοκομείο Αγ,Ανδρέας για να υποδεχθεί κρούσματα
μπονους, η εικόνα που αφήνουν πίσω τους τα γυφτοπασοκικά όρκς. με χρησιμοποιημένες μάσκες πεταμένες σε πεζοδρόμια και δρόμους έξω από τα νοσοκομεία
Η πλειοψηφια εμφανιζει συμπτωματα μεαα στις πρωτες 5 ημερες
Συνεπως αυτα που γραφεις στερουνται λογικης
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Πριν λίγο περίπου στις 4 το μεσημέρι, πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα, έφυγε πριν γίνουν οι εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβει στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κορωνοϊού.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον ενημέρωσαν πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.
Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή.
Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.
Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:17
Προχτές θάψαμε τη θεία μου ,86 χρονών . Δε φοβάμαι να πεθάνω , το έχω πει.
Και εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω. Και άμα πεθάνει ένα από τα παιδιά μου, θα στεναχωρήθω, αλλά έχω θάψει ήδη ένα και έχω εξοικειωθεί με τον θάνατο. Ξέρω ότι πρέπει να ζήσω για μεγαλώσω τα άλλα. Απλά ανησυχώ μην πεθάνω και τα αφήσω ορφανά σε έναν κόσμο όπου η Ρωμιοσυνη θα παραμένει ευρωλιγουρα σκλαβα των Φραγκολατινων. Έχει ο Θεός αδελφέ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Γαμώ το σπιτάκι του κωλοχώρι του και όλο του το είναι
100% Ρομα ειναι.
Στο Σισμανογλειο που ειχα περσι τη μανα μου οι Ρομα ασθενεις αφηναν το κρεβατι τους και πηγαιναν και χλαπακιαζαν σουβλακια και μπυρες. Ερχοταν ο γιατρος να εξετασει και δεν τους εβρισκε.
vantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 20:17
Αν αύριο ειναι ο καιρός όπως και σήμερα, βγείτε στον ήλιο. Εγώ απο αύριο και μεθαύριο, ξεκινάω ηλιοθεραπεία και στην ταράτσα.
Arisvilla έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:57
Το προφιλ των κρουσματων (των επισημων γιατι τα πραγματικα μπορει να ειναι εικοσι φορες πανω) ειναι πολυ θετικο. Προς το παρον οι μεγαλες ηλικιες δεν εχουν κολλησει. Στην Ιταλια και την Ισπανια το προφιλ ειναι ακριβως το αντιθετο. Το ξεσπασμα ξεκινησε εκει απο γηροκομεια και νοσοκομεια.