Οπως βλεπεις το μπορει να γινει απο το να γινει απεχει οσο η γη απο τη σεληνη.Στην περιπτωση της Ελλαδας ξεραμε απο την αρχη οτι δεν θα τραβηξει το συστημα υγειας,επρεπε να δωσουμε βαρος στην προληψη.Δεν το καναμε,θα θερισουμε θυελλες.Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:33Βεβαίως και χρειάζεται, γιατί όπως βλέπεις στη Σκανδιναβία τα πανε αρκετά καλά.... Και στη Γερμανία.GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:32Oχι δεν χρειαζοταν να εχει κανεις καποιο ουτοπικο συστημα υγειας.Αποφασιστικες κινησεις της πολιτικης ηγεσιας χρειαζοντουσαν αφου τα δεδομενα απο την Κινα ειχαν ερθει σερβιρισμενα στο πιατο ολων των κυβερνησεων απο καιρο.Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:27
Λάθος, δε χρειάζεται αντιδημοκρατικό καθεστώς, χρειάζεται ενα ισχυρό σύστημα δημόσιας υγείας και μια κυβέρνηση που να ενδιαφέρεται για τις ζωές όλων
Οι ναζί απλά θα εβρισκαν τον κορονοιο σαν ευκαιρία ξεσκαρταρισματος.
Τώρα την κινεζική δικτατορία τι να την κάνεις που μπορεί κάπως να την περιορισε την κατάσταση αλλά οι πολίτες ζουν σε μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας και έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω τους;
Ναι, αυστηρά μέτρα έπρεπε να εφαρμοστουν νωρίτερα. Έτερον εκατερον όμως. Αυτό μπορεί να γίνει και από μια δημοκρατική κυβέρνηση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν αναφέρεται σε θέματα δημόσιας υγείας αλλά είναι λίγο σχετικό με τη στάση κυβερνήσεων
Κοψε τις βλακειες ο τσιπρας δεν ειναι αριστερος, η υγεια επι τσιπρα γαμηθηκε.-Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:25Ήθελαν ακροδεξιό νεοφιλελε και όχι αριστερό προοδευτικό υπέρ δημόσιας υγείας επειδή δε γουσταραν να βλέπουν Πακιστανούςtalaipwros έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:21Ηθελαν Brexit. Ας πρόσεχανHighlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:19
Δεν ήθελαν οι 70+ γκουμουνιστη κορμπιν που θα στήριζε τη δημόσια υγεία.
Αλλα ως γνωστόν πρωτα ήρθαν για τους κομμουνιστές αλλά δεν είπα τίποτα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής μετά ήρθαν για τους σοσιαλδημοκράτες αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης κλπ στο τέλος ήρθαν για εμένα αλλά δεν υπήρχε κανείς πλέον που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Highlander
Εγώ έγραψα για το UK, όπως βλέπεις.... Όπου οι 70+ πήγαν και ψήφισαν μαζικά τον ακροδεξιό νεοφιλελε μπορις επειδή δεν ήθελαν να βλέπουν Πακιστανούς κι έλεγαν τον κορμπιν γκουμουνιστη που θέλει δημόσια υγεία και λαθρολαγνο... Και τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Που ουσιαστικά τους λένε όσοι είναι ψοφήστε και βλέπουμε. Καλό, ε; Σεισμός, σεισμός νεοφιλελευθερισμός!Nostalgia έγραψε: 13 Μαρ 2020, 17:05Κοψε τις βλακειες ο τσιπρας δεν ειναι αριστερος, η υγεια επι τσιπρα γαμηθηκε.-Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:25Ήθελαν ακροδεξιό νεοφιλελε και όχι αριστερό προοδευτικό υπέρ δημόσιας υγείας επειδή δε γουσταραν να βλέπουν Πακιστανούς
Αλλα ως γνωστόν πρωτα ήρθαν για τους κομμουνιστές αλλά δεν είπα τίποτα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής μετά ήρθαν για τους σοσιαλδημοκράτες αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης κλπ στο τέλος ήρθαν για εμένα αλλά δεν υπήρχε κανείς πλέον που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί
Στην Ελλάδα γενικά τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω του ότι ήμασταν πρακτικά χρεοκοπημένοι και μικρή χώρα χωρίς δυνατότητα να εκβιάσει πρακτικά κανέναν, παρ' όλ' αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αρκετά θετικά βήματα για την υγεία.
Από την άλλη, κι εδώ οι νδ έλεγαν για ιδιωτικοποιήσεις κι όλα τα σχετικά και κάποιοι πανηγύριζαν, τώρα όμως θέλουν δημόσια υγεία και κοινωνικό κράτος.
Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 17:11Εγώ έγραψα για το UK, όπως βλέπεις.... Όπου οι 70+ πήγαν και ψήφισαν μαζικά τον ακροδεξιό νεοφιλελε μπορις επειδή δεν ήθελαν να βλέπουν Πακιστανούς κι έλεγαν τον κορμπιν γκουμουνιστη που θέλει δημόσια υγεία και λαθρολαγνο... Και τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Που ουσιαστικά τους λένε όσοι είναι ψοφήστε και βλέπουμε. Καλό, ε; Σεισμός, σεισμός νεοφιλελευθερισμός!Nostalgia έγραψε: 13 Μαρ 2020, 17:05Κοψε τις βλακειες ο τσιπρας δεν ειναι αριστερος, η υγεια επι τσιπρα γαμηθηκε.-Highlander έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:25
Ήθελαν ακροδεξιό νεοφιλελε και όχι αριστερό προοδευτικό υπέρ δημόσιας υγείας επειδή δε γουσταραν να βλέπουν Πακιστανούς
Αλλα ως γνωστόν πρωτα ήρθαν για τους κομμουνιστές αλλά δεν είπα τίποτα επειδή δεν ήμουν κομμουνιστής μετά ήρθαν για τους σοσιαλδημοκράτες αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν ήμουν σοσιαλδημοκράτης κλπ στο τέλος ήρθαν για εμένα αλλά δεν υπήρχε κανείς πλέον που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί![]()
Στην Ελλάδα γενικά τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω του ότι ήμασταν πρακτικά χρεοκοπημένοι και μικρή χώρα χωρίς δυνατότητα να εκβιάσει πρακτικά κανέναν, παρ' όλ' αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αρκετά θετικά βήματα για την υγεία.
Από την άλλη, κι εδώ οι νδ έλεγαν για ιδιωτικοποιήσεις κι όλα τα σχετικά και κάποιοι πανηγύριζαν, τώρα όμως θέλουν δημόσια υγεία και κοινωνικό κράτος.
Αν μιλουσες για UK sorry....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ότι έκλεισε το γκολντεν χολ το είπαμε;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
o εμπορικος συλλογος Θεσσαλονικης ζηταει λουκετο στα μαγαζια!
και η Μπομπα εχει πονακια
Κλειστα Κικιλια αιντεεεε
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Εγω φταίω που ενημερώνω...
Μη σας έρθει η όρεξη να πάτε κ το βρείτε κλειστό...
Το ερώτημα είναι αν όντως μπορούσες να δώσεις βάρος στην πρόληψη. Απ' όσα βλέπουμε να γίνονται η απάντηση είναι όχι.GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2020, 16:38
Οπως βλεπεις το μπορει να γινει απο το να γινει απεχει οσο η γη απο τη σεληνη.Στην περιπτωση της Ελλαδας ξεραμε απο την αρχη οτι δεν θα τραβηξει το συστημα υγειας,επρεπε να δωσουμε βαρος στην προληψη.Δεν το καναμε,θα θερισουμε θυελλες.
Αν δεν ψοφήσουν καμια 50αρια μπουμερς και καμια 10αρια νεοτεροι, ο ελλ δεν πρόκειται να αλλάξει τον σταρχιδισμο που τον διακρίνει.
ε ρε γυναικες
εδω ο κοσμος χανετε και αυτες βιτρινες σκεφτονται
Βρήκες τώρα άτομο να τα πεις...
Αλλά ναι, καταλαβαίνω.
Κουλη βγες 8 και μιση πριν τον τραμπ , μεγαλε ηγετη χΔ
Ανακοινώνονται νέα μέτρα γιατί οι προειδοποιήσεις "δεν τηρούνται" από τους πολίτες.
190 κρούσματα από 117 το πρωί. Πολλα τα ορφανά. 5 σε σοβαρή κατάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις