Σε εχω εντοπισει που μενεις τυπε!Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:13 Εν τω μεταξύ, συνωστίζονται οι καραβανάδες απ' το πρωί στις 7 να πάρουν καφέ απ' το Μικέλ δίπλα. Κανά 2 φορές παλιά είχε πλακώσει κι η Στρατονομία και έτρεχαν σαν τα ποντίκια.
Μήπως να τους "δώσω στεγνά;"![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
stergiosbik
Re: Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:12 Θυμιζω τι πιπες μου λεγανε μερικοι οταν κοροιδευα τα ταγαρια που ταξιδευαν με μασκες.
Σε αυτό δίκιο είχες. Άλλες βλακείες έχεις πει εσυ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
stergiosbik
Το σωστο θα ηταν να μπουζουριασουν και τους γονεις των παιδιων για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο.Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:04 Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
![]()
![]()
Αει σιχτιρ!
stergiosbik έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:15Σε εχω εντοπισει που μενεις τυπε!Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:13 Εν τω μεταξύ, συνωστίζονται οι καραβανάδες απ' το πρωί στις 7 να πάρουν καφέ απ' το Μικέλ δίπλα. Κανά 2 φορές παλιά είχε πλακώσει κι η Στρατονομία και έτρεχαν σαν τα ποντίκια.
Μήπως να τους "δώσω στεγνά;"![]()
![]()
Αυτό + "παραμέληση εποπτείας ανηλίκου" , δεν υπάρχει σωτηρία ..stergiosbik έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:17Το σωστο θα ηταν να μπουζουριασουν και τους γονεις των παιδιων για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο.Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:04 Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό και έκανε μάθημα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
![]()
![]()
Αει σιχτιρ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 13 Μαρ 2020, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Χθες το απογευμα που βγηκα,μου φανηκε καπως πεσμενη η κινηση.Ειπα απο μεσα μου "Ρε λες να μαζευτηκε ο κοσμος";
Σημερα ομως καταλαβα οτι απλα μου φανηκε.Η συνηθσμενη κινηση παντου και τα περιφερειακα καφε γεματα.Δεν ξερω για κεντρο κεντρο γιατι σημερα δε χρειαστηκε να παω.
Αλλα μεχρι Ανθιμου Γαζη που περασα ειχε κοσμο.
Σημερα ομως καταλαβα οτι απλα μου φανηκε.Η συνηθσμενη κινηση παντου και τα περιφερειακα καφε γεματα.Δεν ξερω για κεντρο κεντρο γιατι σημερα δε χρειαστηκε να παω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μια απο τα ιδια
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν ερχόσουν έτσι στην κηδεία μου θα στεκόμουν προσοχή.Frozen έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:59Θυσίες λοιπόν και ο από πίσω σου!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:55Όλα καλά εντάξει. Δεν παραπονιέμαι. Εντωμεταξύ κάθονται πίσω μου δυο τύποι κι ο ένας μιλάει στο τηλέφωνο μάλλον με τη γυναίκα του. Ναι, ναι μωρό μου το ξέρω αλλά είναι η δουλειά τι να κάνω; Τον ακούω να λέει. Γυρνάω τον κοιτάω και μου κλείνει το μάτι. Δεν πάμε καλά. Μας αξίζει καταστροφή και πανωλεθρία αλλά κι ο καιρός δεν βοηθάει. Με 20 βαθμούς και τέτοια γαμάτη μέρα πως να κάτσεις σπίτι. Εσύ είσαι στο Άβαταρ;Frozen έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:37
Περνάς ένα δράμα το καταλαβαίνω!Τι άλλες θυσίες θα κάνουμε πια για αυτόν τον κορωνοϊο;!
![]()
Οχι, είναι αμφίεση λόγω του ιού, ξέρεις "overdramatic"!![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Στη Θεσσαλονίκη πάντως είχε ασυνήθιστα μεγάλη κίνηση ακόμα και σε συνοικιακά μαγαζάκια.stergiosbik έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:21 Χθες το απογευμα που βγηκα,μου φανηκε καπως πεσμενη η κινηση.Ειπα απο μεσα μου "Ρε λες να μαζευτηκε ο κοσμος";
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν φταίει το ότι είναι Λαρισαίοι. Από τη στιγμή που δεν κλείνουν αναγκαστικα και με απειλή φυλάκισης, όλα τα καταστήματα εστίασης, αυτό θα γίνεται. Φταίει η κυβέρνηση, που έπρεπε πρώτα να υπάρξει νεκρός για να κλείσει τα σχολεια. Τηρουμένων των αναλογιών, μετά τον 10ο νεκρό θα κλείσουν τα μαγαζιά, μετά τον 100ο θα αποφασιστεί καραντίνα πόλεων και μετά τον 1000ο θα αποφασιστεί η καθολική απαγόρευση εξοδου. Όταν τα θυματα ξεπεράσουν τα 10 000 δεν θα υπάρχει άλλο κυβέρνηση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πώς γίνεται να διαλαλεις σε όλους τους τόνους ότι πρέπει να μενει ο κόσμος σπίτι και να αφήνεις ανοιχτούς χώρους διασκέδασης; Αυτά είναι αντιφατικά πράγματα.
Το έπαθα και εγώ αυτό. Χθες μου φάνηκε πεσμένη η κίνηση αλλά σήμερα έγινε της μουρλης.stergiosbik έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:21 Χθες το απογευμα που βγηκα,μου φανηκε καπως πεσμενη η κινηση.Ειπα απο μεσα μου "Ρε λες να μαζευτηκε ο κοσμος";
Είμαστε Λαρσαίοι ρε φίλε με 400+ καφετέριες ,δεν υπάρχει ελπίδα..Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 15:02 Δεν φταίει το ότι είναι Λαρισαίοι. Από τη στιγμή που δεν κλείνουν αναγκαστικα και με απειλή φυλάκισης, όλα τα καταστήματα εστίασης, αυτό θα γίνεται. Φταίει η κυβέρνηση, που έπρεπε πρώτα να υπάρξει νεκρός για να κλείσει τα σχολεια. Τηρουμένων των αναλογιών, μετά τον 10ο νεκρό θα κλείσουν τα μαγαζιά, μετά τον 100ο θα αποφασιστεί καραντίνα πόλεων και μετά τον 1000ο θα αποφασιστεί η καθολική απαγόρευση εξοδου. Όταν τα θυματα ξεπεράσουν τα 10 000 δεν θα υπάρχει άλλο κυβέρνηση.
Ρεαλιστικά και να κλείσουν οι καφετέριες δεν αποτρέπει τίποτα τον κόσμο από το να μαζευτεί σε πλατείες με μια μπύρα, γιατί όχι και μια ψησταριά.Namrail έγραψε: 13 Μαρ 2020, 15:09 Πώς γίνεται να διαλαλεις σε όλους τους τόνους ότι πρέπει να μενει ο κόσμος σπίτι και να αφήνεις ανοιχτούς χώρους διασκέδασης; Αυτά είναι αντιφατικά πράγματα.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- Obi Wan Iakobi
Aντι για νερο καφε πινετε εσεις?Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 15:13
Είμαστε Λαρσαίοι ρε φίλε με 400+ καφετέριες ,δεν υπάρχει ελπίδα..
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-