Ρητορικό το ερώτημα υποθέτω.Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:03 Οι πιτσιρικαδες που εχουν ξαμοληθει στις καφετεριες δεν σκεφτονται τους μεγαλυτερους;
Μην σου πω οτι γλυκοκοιταζουν και εκείνο το σπιτάκι της γιαγιας
Ρητορικό το ερώτημα υποθέτω.Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:03 Οι πιτσιρικαδες που εχουν ξαμοληθει στις καφετεριες δεν σκεφτονται τους μεγαλυτερους;
προσεχα ξεπροσεχα μπηκα...τι να κανουμε τωρα!bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:34Τι μας λεςThe Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:27Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όποιος έχει πραγματική πίστη δεν πρέπει να φοβάται. Μα κι αν ακόμη κολλήσει πρέπει να το αντιμετωπίσει ως σχέδιο του θεού που δεν έχει ποτέ ίχνος κακίας μα πάντα έναν απώτερο σκοπό
bluerose?
Ο Άγιος Παϊσίος έλεγε, να κλείνετε τη πορτα και κλειδώνετε
Ότι μπορούμε να προσέχουμε
Αλλιώς θα είμαστε τεμπέληδες
Καλά έκανε και πρόσεχε για το σούπερ
Βρε ειμαι ικανή να σκουπίζω ένα ένα με μαντηλάκια τα ψωνιαΚόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:35εκανα τον σταυρο μου και μπηκα!The Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:27Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όποιος έχει πραγματική πίστη δεν πρέπει να φοβάται. Μα κι αν ακόμη κολλήσει πρέπει να το αντιμετωπίσει ως σχέδιο του θεού που δεν έχει ποτέ ίχνος κακίας μα πάντα έναν απώτερο σκοπό
bluerose?
μην το ειρωνευεσαι...απο κατι θα παμε ολοι μας και ο Παισιος απο καρκινο εφυγε,ο Πορφυριος τυφλος ηταν,βρε μου ΕΝΑΝ χριστιανο ηδη απο τους πρωτους αιωνες που καλοπερασε σε αυτην την ζωη...Οποιος θελει ας σηκωσει τον σταυρο μου λεει.
εμεις που δεν ειμαστε αγιοι οσο να ναι ακομα περισσοτερο σκεφτομαστε,ποιος μπορει να πει στα σιγουρα πως ειναι πνευματικα οκ; εγω μπορω να σε διαβεβαιωσω πως δεν ειμαι.
το θεμα αλλο ειναι αν ημουν μονος στον κοσμο,ισως και να μην ειχα καμια ιδιατερη εννοια(παλι προφυλαξεις θα επαιρνα,το αντιθετο θα σημαινε αδιαφορια για την ζωη,που ειναι και αμαρτια,εξαλλου καπου λεει το ανθρωπινο δυνατο καντο και απο εκει και περα ασε τον Θεο να δρασει),αλλα τωρα ειναι αλλιως....
μην φανταστεις ομως πως κανω κατι φοβερο,οτι κανουμε ολοι μας.
μην ισοπεδωνεις τα παντα,τι θα πει αφησαμε το χρεος και εκδικουνται; ημαρτον!enaon έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:32είναι δυνατόν αλήθεια να το ρωτάμε αυτό; Δεν τους νοιάζει καθόλου θεωρώ ως δεδομένο, αν τους δώσουμε την επιλογή 5ημερη και όλοι οι μεγάλοι τεζα ή οι μεγάλοι οκ και εκείνοι κλεισμένοι σπίτι, δεν θα διαβάσουν την δεύτερη επιλογή. Για πιο λόγο θα έπρεπε αυτή η γενιά να διαφέρει και να έχει σεβασμό στους μεγαλύτερους; Όταν αποφασίσαμε να τους αφήσουμε το χρέος να το πληρώσουν εκείνοι και βλέπουμε, τους σκεφτόμασταν;Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:03 Οι πιτσιρικαδες που εχουν ξαμοληθει στις καφετεριες δεν σκεφτονται τους μεγαλυτερους;
τους νοιαζει καθολου; τι να πω!
Γενικά περίεργα πλάσματα είμαστε νομίζω, στις πιο εγωκεντρικές στιγμές μας καλούμε για κοινωνική αλληλεγγύη.
δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα οτι είναι τόσο αλτρουιστές όσο και εμείς.Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:39 μην ισοπεδωνεις τα παντα,τι θα πει αφησαμε το χρεος και εκδικουνται; ημαρτον!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Α, με συγχωρείς. Δεν ήξερα πως ο άγιος είναι για κάθε νόσοbluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:34Τι μας λεςThe Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:27Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όποιος έχει πραγματική πίστη δεν πρέπει να φοβάται. Μα κι αν ακόμη κολλήσει πρέπει να το αντιμετωπίσει ως σχέδιο του θεού που δεν έχει ποτέ ίχνος κακίας μα πάντα έναν απώτερο σκοπό
bluerose?
αυτο ακριβως σκεφτομουν...ετσι.Awesomatic έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:25Είναι πολύ νωρίς. Όταν συνέλθεις από βαριά πνευμονία κάνεις μερικούς μήνες για να επανέλθουν οι πνεύμονες στο φυσιολογικό. Έχω περάσει βαριά πνευμονία πιο νέος και έκανα δύο μήνες να επανέλθω στο φυσιολογικό μετά την ύφεση.dna replication έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:15 μειωμένη λειτουργία πνευμόνων παρατήρησαν οι γιατροί στο Χονγκ Κονγκ σε αναρρώσαντες
λαχανιάζουν και κόβεται η ανάσα μετα απο ένα γρήγορο περπάτημα
https://www.scmp.com/news/hong-kong/hea ... s-may-have
Φυσικά και το λένε επιτηδες για να πανικοβάλουν τον κόσμο. Δε νομίζω να είναι ο κορονοιος η μόνη ασθένεια με την οποία συμβαίνει αυτο.Daje έγραψε: 13 Μαρ 2020, 05:55Λεει στην περιγραφη γιατι.sman5 έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:55Αυτό συμβαίνει μόνο με τον κορωνοιο ή και με αλλες ασθένειες ανέκαθεν; Αν ναι γιατί το αναφέρουν τώρα για να συγκινήσουν τον κόσμο;Daje έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:18 To χειροτερο ειναι οτι πεθαινουν μονοι τους.
Δεν επιτρεπεται να μπει κανεις στην αιθουσα και οι ασθενεις που πεθαινουν δεν ειναι σε καταστολη. Επικοινωνουν με το περιβαλλον και καταλαβαινουν οτι πλησιαζει η ωρα τους και θελουν να χαιρετησουν τους δικους τους.
Γιατι οι ασθενεις μπορουν και επικοινωνουν με το περιβαλλον λιγο πριν πεθανουν.
Δεν ειναι δηλαδη οπως με τη γνωστη βρωμοαρρωστια (καρκ...) που ο οργανισμος εξασθενει σταδιακα και ο ασθενης μπορει να ειναι σαν ζομπι για πολυ καιρο πριν πεθανει.
Χθες, στο διαδικτυο, πολλοι ισχυριζονταν οτι δεν ειναι δειγμα σοβαροτητας ενος γιατρου να δημοσιοποιει τετοιες λεπτομερειες και να προκαλει πανικο στον κοσμο.
Ο αντιλογος ηταν οτι ειναι σωστο που δημοσιοποιουνται τετοια στοιχεια για να μην επαναπαυεται ο κοσμος και νομιζει οτι προκειται για μια απλη γριπη.
Εγώ τον Άγιο Παϊσίο διαβάζωThe Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:46Α, με συγχωρείς. Δεν ήξερα πως ο άγιος είναι για κάθε νόσοbluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:34Τι μας λεςThe Age of Aquarius έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:27
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όποιος έχει πραγματική πίστη δεν πρέπει να φοβάται. Μα κι αν ακόμη κολλήσει πρέπει να το αντιμετωπίσει ως σχέδιο του θεού που δεν έχει ποτέ ίχνος κακίας μα πάντα έναν απώτερο σκοπό
bluerose?
Διαφωνώ.Η αιτία είναι πιο απλή και είναι απλά ότι οι γονείς τους οι τσιφτετέλληνες είναι εντελώς μαλακισμένα άτομα,που ξοδεύουν τον ίδιο χρόνο στις καφετέριες με τα βλαστάρια τους,που παρεμπιπτόντως,τα βρίσκουν πανέξυπνα επειδή ανεβάζουν βίντεο στο κινητό.enaon έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:32είναι δυνατόν αλήθεια να το ρωτάμε αυτό; Δεν τους νοιάζει καθόλου θεωρώ ως δεδομένο, αν τους δώσουμε την επιλογή 5ημερη και όλοι οι μεγάλοι τεζα ή οι μεγάλοι οκ και εκείνοι κλεισμένοι σπίτι, δεν θα διαβάσουν την δεύτερη επιλογή. Για πιο λόγο θα έπρεπε αυτή η γενιά να διαφέρει και να έχει σεβασμό στους μεγαλύτερους; Όταν αποφασίσαμε να τους αφήσουμε το χρέος να το πληρώσουν εκείνοι και βλέπουμε, τους σκεφτόμασταν;Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:03 Οι πιτσιρικαδες που εχουν ξαμοληθει στις καφετεριες δεν σκεφτονται τους μεγαλυτερους;
τους νοιαζει καθολου; τι να πω!
Γενικά περίεργα πλάσματα είμαστε νομίζω, στις πιο εγωκεντρικές στιγμές μας καλούμε για κοινωνική αλληλεγγύη.
Ποιος,ο Παίσιος ;bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:34
Ferodo,Galfer,Brembo;Κόκκορας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 14:53 να παρει νεα μετρα η κυβερνηση τωρα χρειαζεται
να μπει ενα φρενο