Συμφωνούσες δηλαδή οτι εμμέσως αν έπεφτε η μπαουγκ, αυτό θα ήταν αιτία για εμφύλιο.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:33axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 10:46
Οταν λες οτι δεν ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας, τι εννοεις;
Οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει οντως επιστολες του Ιησου και αλοιφη που καταπολεμαει τον κορωνοιο;![]()
Αν ηταν απατεωνας , πρωτη η εκκλησια θα τον εστελνε στον εισαγγελεα ... Ακομα δεν εχει γινει κατι τετοιο..
Αντε παλι , τα ιδια ... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν εχει επιστολες του Αλλαχ , του Χριστου , η του Βουδδα...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , αν πουλαει κερια , παντοφλες η εσωρουχα ...
Με ενδιαφερει ο πολιτικος λογος τον οποιο εκφερει και με τον οποιο συμφωνω σε πολλα σημεια ...
Με πολλους βουλευτες συμφωνω πολιτικα , οπως π.χ με τον Βοριδη και ας υπερασπιζεται ναρκεμπορους , η με τον Αδωνη και ας πουλαει βιονικα μπουφαν ...
Γενικα δεν ασχολουμαι με το κουτσομπολιο ασχολουμαι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ...
Κατανοητο ;;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικη Λυση ...
Re: Ελληνικη Λυση ...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτο που περιμενω γενικα απο τους ανθρωπους, δλδ μια τιμια σταση. Κατι που φαινεται οτι εσυ δεν εισαι διαθετιμενος να εχεις.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:57axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:48
Εγω βλεπω οτι ασχολεισαι με οτι σε συμφερει.
Φυσικα ... τι αλλο θα περιμενες ;;
Στην περιπτωση του Βελοπουλου λες 'εγω δεν εξεταζω τις απατεωνιες του', στην περιπτωση των υπολοιπων βουλευτων λες 'ααα ειναι απατεωνες δεν τους 'ψηφιζω'.
Δεν τους ψηφιζω οχι γιατι τους θεωρω απατεωνες ( που ειναι ) αλλα γιατι δεν με ικανοποιει ο πολιτικος λογος των κομματων στα οποια ανηκουν...
Σχετικα με τις επιστολες, ο ιδιος μετα βγηκε και το αρνηθηκε. Υπαρχει και το σχετικο βιντεο με τα δυο στιγμιοτυπα, στο οποιο στο ενα λεει οτι εχει επιστολες και στο αλλο λεει οτι δεν εχει και ποτε ο ιδιος δεν το ειπε.
Ειναι αυτο απατεωνια ή δεν ειναι;
Δεν με ενδιαφερουν οι επιστολες ... Γιατι επιμενεις ;;
Επισης για τις αλοιφες που προστατευουν απο τον κορωνοιο δεν λες κατι. Εσυ δλδ πιστευεις οτι σε προστατευουν απο τον κορωνοιο;
Δεν ξερω δεν δοκιμασα ... Εγω ακολουθω τις οδηγιες των επιστημονων ..
Ξερω, δεν θα απαντησεις, γιατι 'δεν ασχολεισαι με το τι πουλαει', δλδ ωραιος τροπος να αποφυγεις να απαντησεις εαν ειναι απατεωνας ή οχι.
Τι να απαντησω και τι να σχολιασω ... ειναι θεματα με τα οποια δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ ...
![]()
Δικαιωμα σου προφανως να εισαι και εσυ λαμογιο. Απλα μην διαμαρτυρεσαι οταν πανε στραβα τα πραγματα, γιατι και συ συνεισφερεις σε αυτο.
Γιατι ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας ..
Καταδικασμένος για συκοφαντία είναι, πάντως...
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/1480 ... belopoylosΚαταδικάστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε πρόστιμο για συκοφαντία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2020, 14:02
Συμφωνούσες δηλαδή οτι εμμέσως αν έπεφτε η μπαουγκ, αυτό θα ήταν αιτία για εμφύλιο.
Οχι απαραιτητα ... δεν νομιζω οτι τα πραγματα θα πηγαιναν τοσο μακρυα ...
Κοιτα , οταν λεω οτι συμφωνω με τις πολιτικες σου προταεις δεν σημαινει οτι αυ γινεται ακριτα ... Συμφωνω , παντα ως ενα βαθμο ... Δεν ειμαι τυφλο οργανο κανενος ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02Αυτο που περιμενω γενικα απο τους ανθρωπους, δλδ μια τιμια σταση. Κατι που φαινεται οτι εσυ δεν εισαι διαθετιμενος να εχεις.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:57axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:48
Εγω βλεπω οτι ασχολεισαι με οτι σε συμφερει.
Φυσικα ... τι αλλο θα περιμενες ;;
Στην περιπτωση του Βελοπουλου λες 'εγω δεν εξεταζω τις απατεωνιες του', στην περιπτωση των υπολοιπων βουλευτων λες 'ααα ειναι απατεωνες δεν τους 'ψηφιζω'.
Δεν τους ψηφιζω οχι γιατι τους θεωρω απατεωνες ( που ειναι ) αλλα γιατι δεν με ικανοποιει ο πολιτικος λογος των κομματων στα οποια ανηκουν...
Σχετικα με τις επιστολες, ο ιδιος μετα βγηκε και το αρνηθηκε. Υπαρχει και το σχετικο βιντεο με τα δυο στιγμιοτυπα, στο οποιο στο ενα λεει οτι εχει επιστολες και στο αλλο λεει οτι δεν εχει και ποτε ο ιδιος δεν το ειπε.
Ειναι αυτο απατεωνια ή δεν ειναι;
Δεν με ενδιαφερουν οι επιστολες ... Γιατι επιμενεις ;;
Επισης για τις αλοιφες που προστατευουν απο τον κορωνοιο δεν λες κατι. Εσυ δλδ πιστευεις οτι σε προστατευουν απο τον κορωνοιο;
Δεν ξερω δεν δοκιμασα ... Εγω ακολουθω τις οδηγιες των επιστημονων ..
Ξερω, δεν θα απαντησεις, γιατι 'δεν ασχολεισαι με το τι πουλαει', δλδ ωραιος τροπος να αποφυγεις να απαντησεις εαν ειναι απατεωνας ή οχι.
Τι να απαντησω και τι να σχολιασω ... ειναι θεματα με τα οποια δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ ...
![]()
Δικαιωμα σου προφανως να εισαι και εσυ λαμογιο. Απλα μην διαμαρτυρεσαι οταν πανε στραβα τα πραγματα, γιατι και συ συνεισφερεις σε αυτο.
Αναρωτησου πρωτα αν η δικη σου σταση ειναι τιμια η αν προσπαθεις να ριχνεις την μπαλα στην κερκιδα , για να ακουσεις μια βρισια και να πεις " Α, αυτος βριζει"
Μαλιστα ... παραγνωριστηκαμε λοιπον , για να με αποκαλεις λαμογιο , εχεις καποια στοιχεια ;; Η προκαλεις για να δεις αντιδρασεις ... Δεν θα σου κανω την χαρη ...
Τα πραγματα θα πανε στον δρομο τους οπως κανονιζουν αλλοι και οχι οπως θελω εγω , που ειμαι μια ασημαντη μοναδα ...Σκεψου το ιδιο πραγμα και για σενα ... Η μηπως διατηρεις για τον εαυτο σου το αλαθητο και την πανσοφη κριτικη σε ολα ;;
- Obi Wan Iakobi
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Απαντούμε, για άλλη μια φορά, ότι το προϊόν είναι νόμιμο, από νόμιμη εταιρία η οποία δεν ανήκει στον κ. Βελόπουλο.
Ο ίδιος, μίλησε σήμερα στη Βουλή, έδωσε εξηγήσεις και κατήγγειλε μέσα ενημέρωσης που παίζουν παιγνίδι σε βάρος του ίδιου και της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», με ψευδείς ειδήσεις και υβριστικά σχόλια. Παρ όλα αυτά κανένα μέσο ενημέρωσης, τηλεόραση ή ιστοσελίδες, δεν μετέδωσε το παραμικρό απόσπασμα – μέχρι τώρα- αποδεικνύοντας, πως η δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι και αυτή θύμα του «πολέμου», που έχουν ξεκινήσει συγκεκριμένοι ολιγάρχες, κατά της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ», μετά μάλιστα και την αύξηση της απήχησης της στη κοινή γνώμη, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ο ίδιος, ουδέποτε ανέφερε, κατά την εκπομπή, η οποία αποσύρθηκε με εντολή του ότι το προϊόν «γιατρεύει», «θεραπεύει» ή είναι «φάρμακο», όπως αποδίδεται απολύτως λανθασμένα, σε μερίδα των μέσων ενημέρωσης .
Δεν είναι τυχαίο, ότι η σημερινή επίθεση εναντίον του ξεκίνησε ύστερα από τις καταγγελίες του στη Βουλή σε βάρος των ολιγαρχών του Τύπου.
Καταλαβαίνουμε την αντίδραση τους στα μέσα ενημέρωσης τους, όπως και ορισμένων δημοσιογράφων, που τους στηρίζουν ή εργάζονται για αυτούς.
Y. Γ. Για την αντίδραση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, επισημαίνουμε πως καλό θα ήταν, ο Σύλλογος να κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο, για την αισχροκέρδεια που παρατηρείται στα φαρμακεία των μελών του, στις μάσκες που δεν προστατεύουν τους υγιείς όπως λένε οι επιστήμονες και στα αντισηπτικά, αντί να ασχολείται με πολιτικά παιγνίδια.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φυσικά και έχω στοιχεία. Υποστηρίζεις έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει κάνει απατεωνιες: μια με τις επιστολές του Ιησού και μια με τις αλοιφές που καταπολεμούν τον κορωνοιο.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:51axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02Αυτο που περιμενω γενικα απο τους ανθρωπους, δλδ μια τιμια σταση. Κατι που φαινεται οτι εσυ δεν εισαι διαθετιμενος να εχεις.
Δικαιωμα σου προφανως να εισαι και εσυ λαμογιο. Απλα μην διαμαρτυρεσαι οταν πανε στραβα τα πραγματα, γιατι και συ συνεισφερεις σε αυτο.![]()
Αναρωτησου πρωτα αν η δικη σου σταση ειναι τιμια η αν προσπαθεις να ριχνεις την μπαλα στην κερκιδα , για να ακουσεις μια βρισια και να πεις " Α, αυτος βριζει"
Μαλιστα ... παραγνωριστηκαμε λοιπον , για να με αποκαλεις λαμογιο , εχεις καποια στοιχεια ;; Η προκαλεις για να δεις αντιδρασεις ... Δεν θα σου κανω την χαρη ...
Τα πραγματα θα πανε στον δρομο τους οπως κανονιζουν αλλοι και οχι οπως θελω εγω , που ειμαι μια ασημαντη μοναδα ...Σκεψου το ιδιο πραγμα και για σενα ... Η μηπως διατηρεις για τον εαυτο σου το αλαθητο και την πανσοφη κριτικη σε ολα ;;
![]()
Το ότι εσύ δεν θες να παραδεχθεις ότι είναι απατεώνας ενώ εμφανεστατα είναι σε κάνει λαμόγιο.
Και όσο για το ότι "άμα ήταν απατεώνας θα είχε επέμβει εισαγγελεας", μάντεψε τι έχει γίνει: επενέβη εισαγγελέας.
Προς στιγμην διαβασα "για τα επερχομενα απο Μόναχο" και λεω τι στο καλο παλι οι Γερμανοι φταινε.
axilmar έγραψε: 12 Μαρ 2020, 08:38Φυσικά και έχω στοιχεία. Υποστηρίζεις έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει κάνει απατεωνιες: μια με τις επιστολές του Ιησού και μια με τις αλοιφές που καταπολεμούν τον κορωνοιο.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:51Αναρωτησου πρωτα αν η δικη σου σταση ειναι τιμια η αν προσπαθεις να ριχνεις την μπαλα στην κερκιδα , για να ακουσεις μια βρισια και να πεις " Α, αυτος βριζει"axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02
Αυτο που περιμενω γενικα απο τους ανθρωπους, δλδ μια τιμια σταση. Κατι που φαινεται οτι εσυ δεν εισαι διαθετιμενος να εχεις.
Δεν εχεις στοιχεια ...κουτσομπολιο κανεις , ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο εισαγγελεας ...Και λες και ψεμματακια ... ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι καταπολεμα τον κορονιο...ειπε οτι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ απο αυτον... Ειδα το βιντεο...
Και επιμενεις ( πως λεγεται αυτος που επιμενι να κουβαλαει νερο με τρυπιο κουβα ;;) να μου μιλας για κουτσομπολια , ΧΩΡΙΣ να εχεις αρθρωει ΕΝΑ πολιτικο λογο...
Το ότι εσύ δεν θες να παραδεχθεις ότι είναι απατεώνας ενώ εμφανεστατα είναι σε κάνει λαμόγιο.
![]()
![]()
Ναι ... μετα απο 75 χρονια βρεθηκε ενας κρεττινος ονοματι axilmar να με πει "λαμογιο" ... Αποδειξη τηςκατ 'εσενα λογικης
Και όσο για το ότι "άμα ήταν απατεώνας θα είχε επέμβει εισαγγελεας", μάντεψε τι έχει γίνει: επενέβη εισαγγελέας.
Το ξερω ... θα δουμε το τι θα πει ο εισαγγελεας...Και θυμισου ... ο ειαγγελεας επενεβη για τις πειχειρησεις του Βελοπουλου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ... καπις ;;
Ντροπη και μονο να υποστηριζεις τον απατεωνα.oldjedi έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:55axilmar έγραψε: 12 Μαρ 2020, 08:38Φυσικά και έχω στοιχεία. Υποστηρίζεις έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα έχει κάνει απατεωνιες: μια με τις επιστολές του Ιησού και μια με τις αλοιφές που καταπολεμούν τον κορωνοιο.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:51
Δεν εχεις στοιχεια ...κουτσομπολιο κανεις , ας περιμενουμε να δουμε τι θα πει ο εισαγγελεας ...Και λες και ψεμματακια ... ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι καταπολεμα τον κορονιο...ειπε οτι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ απο αυτον... Ειδα το βιντεο...
Και επιμενεις ( πως λεγεται αυτος που επιμενι να κουβαλαει νερο με τρυπιο κουβα ;;) να μου μιλας για κουτσομπολια , ΧΩΡΙΣ να εχεις αρθρωει ΕΝΑ πολιτικο λογο...
![]()
![]()
Ναι ... μετα απο 75 χρονια βρεθηκε ενας κρεττινος ονοματι axilmar να με πει "λαμογιο" ... Αποδειξη τηςκατ 'εσενα λογικης
Το ξερω ... θα δουμε το τι θα πει ο εισαγγελεας...Και θυμισου ... ο ειαγγελεας επενεβη για τις πειχειρησεις του Βελοπουλου και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ... καπις ;;![]()
Καθε ενας εχει τις δικες του ηθικες και αλλες αξιες ... Το να τις ακολουθει , δεν ειναι ντροπη ...
Και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να κρινει τις αξιες οποιουδηποτε αλλου ...
Μαθημα δημοκρατιας .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 134 Απαντήσεις
- 3530 Προβολές