Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΒΑΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Συνελήφθη ιδιοκτήτης φροντιστηρίου - Δεν τήρησε τα προληπτικά μέτρα
https://www.news247.gr/koinonia/koronoi ... 01340.html
https://www.news247.gr/koinonia/koronoi ... 01340.html
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- EKPLIKTIKOS
Χαχαχαχαχαχαχα
Δεν βρίσκω που το διατύπωσα χθες, οπότε το επαναλαμβάνω εδώ.
Χθες πήγα να πάρω το ανήψι μου από το σπίτι της αδερφής μου η οποία εργάζεται, μαζί με την απείθαρχη (όσον αφορά τον ιό) μάνα μου. Ο ρόλος μου ήταν να κατεβάσω το ποδηλατάκι του (το παιδί είναι 1,7 ετών).
Στο δρόμο, εκεί που το μεταφέραμε με τα πόδια στο πατρικό μου, βλέπουμε έναν παππού που φορούσε μάσκα.
Λέω στη μάνα μου "πρέπει να τον προσέξουμε αυτόν".
Και ενώ βρέθηκε μπροστά μας, βγάζει τη μάσκα και ρίχνει μια χλέπα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από τα πόδια μας.
Χθες πήγα να πάρω το ανήψι μου από το σπίτι της αδερφής μου η οποία εργάζεται, μαζί με την απείθαρχη (όσον αφορά τον ιό) μάνα μου. Ο ρόλος μου ήταν να κατεβάσω το ποδηλατάκι του (το παιδί είναι 1,7 ετών).
Στο δρόμο, εκεί που το μεταφέραμε με τα πόδια στο πατρικό μου, βλέπουμε έναν παππού που φορούσε μάσκα.
Και ενώ βρέθηκε μπροστά μας, βγάζει τη μάσκα και ρίχνει μια χλέπα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από τα πόδια μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα πεζοδρόμια τα πλήρωσε θα κάνει ό,τι θέλει ρε φασιιιιστεςAlienWay έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:55 Δεν βρίσκω που το διατύπωσα χθες, οπότε το επαναλαμβάνω εδώ.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Έχουμε Ιχώρ ρε και ειδικό γονίδιο στο DNA. Μην ανησυχείτε,θα τη σκαπουλάρουμε 
Στύγιος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:06 Έχουμε Ιχώρ ρε και ειδικό γονίδιο στο DNA. Μην ανησυχείτε,θα τη σκαπουλάρουμε![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ευχαριστώ το χρήστη AlienWay για τον εμπλουτισμό του νήματος 
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 832 Προβολές