!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα πεθάνουμε όλοι!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
stergiosbik

Re: Θα πεθάνουμε όλοι!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:38 Όποιος έχει κάνει χημειοθεραπείες γνωρίζει από καραντίνα. Βέβαια εκεί γίνεται για να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ιώσεις γενικά, αλλά ξεχνάς κομμωτήρια, νύχια, μαγαζιά, βόλτες σε μέρη με συνωστισμό, συγκοινωνίες.
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε στις δουλειές μας.
Θα ηταν ευχης εργον να υπηρχε τροπος να υποχρεωνεται ο πληθυσμος να περνουσε 1-2 φορες τον χρονο απο τις ογκολογικες κλινικες να εβλεπε με τα ματια του την αξια της ζωης.
Θα ηταν πολυ καλυτερος ο κοσμος μας.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

alekhine έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:39 καποιος να πει στην κυβερνηση να ανοιξει κανενα παραθυρακι για τα τορενταδικα μπας και δουμε καμια ταινια να περασει ο καιρος
:a108:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:12
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:00
Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 08:59 Μακάρι να πήγαιναν στο διάολο και πολλοί "συνάδελφοι". Προσεύχομαι μυστικά γι' αυτό και για την υγεία την δική μου και της οικογένειάς μου. :vp20:
προσευχεσαι στον καλο θεουλη να πεθανουν οι συναδελφοι σου;
Ο καλός θεούλης τους άφησε μεγάλο περιθώριο για να πεθάνουν, να αρρωστήσουν και να φτωχοποιήσουν πολύ κόσμο. Πρέπει να υπάρξει και ώρα πληρωμής. Έχουμε και εμείς θεό ή θεούς, πόσο θα αλωνίζουν πια;
και;

πως παει η δουλεια με το θεο σας, κανει τιποτα η σας εχει χεσμενους και ακομη ζωντανοι ειναι οι "κακοι" και συνεχιζουν μια χαρα το εργο τους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Rocco Siffredi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:46
alekhine έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:39 καποιος να πει στην κυβερνηση να ανοιξει κανενα παραθυρακι για τα τορενταδικα μπας και δουμε καμια ταινια να περασει ο καιρος
:a108:
Spoiler
προσωπικα εχω βρει αλλες λυσεις αλλα σε καθε περιπτωση :smt023 :goodpost: :bravo:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Gouerino 4 έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:32
Naida έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:29
Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:24

Μια κουβέντα είπα. Φτάνει πια.
Άντε καλά. Απλά ήταν αστείο όπως το είπες :lol:
Και εσυ ομως δεν αφηνεις να πεσει κατι κατω.
Καλα ξεμπερδεματα στον συζυγο
Εγω είμαι γατάκι ρε συ. Να ξερες πόσα έχω αφήσει να πέσουν κάτω μόνο :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Γιατί δεν ξέρεις να μπεις σε αυτά τόσο καιρό με άλλο τρόπο, ανοιχτά είναι έτσι και αλλιώς εάν βάλεις κανένα VPN η proxy ...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:46
πως παει η δουλεια με το θεο σας, κανει τιποτα η σας εχει χεσμενους και ακομη ζωντανοι ειναι οι "κακοι" και συνεχιζουν μια χαρα το εργο τους;
Ζωντανοί είναι και πολλοί "καλοί" , ας το βάλω σε εισαγωγικά γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Η πλειοψηφία σε μια χώρα. Εγώ είμαι με τα συμφέροντα της πλειοψηφίας, οι υπόλοιποι ναι συνεχίζουν το έργο τους. Once you go black you never come back.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:53
Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:46
Ζωντανοί είναι και πολλοί "καλοί" , ας το βάλω σε εισαγωγικά γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Η πλειοψηφία σε μια χώρα. Εγώ είμαι με τα συμφέροντα της πλειοψηφίας, οι υπόλοιποι ναι συνεχίζουν το έργο τους. Once you go black you never come back.
Όποιος είναι μέσα στο καράβι του Χριστού να μη φοβάται

Εκτός αν έρθει η ώρα του από κάτι πρέπει να παει

Κατά τα λοιπά μέσα στο καράβι, μέσα
Άβαταρ μέλους
Antares

stergiosbik έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:45
Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:38 Όποιος έχει κάνει χημειοθεραπείες γνωρίζει από καραντίνα. Βέβαια εκεί γίνεται για να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ιώσεις γενικά, αλλά ξεχνάς κομμωτήρια, νύχια, μαγαζιά, βόλτες σε μέρη με συνωστισμό, συγκοινωνίες.
Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε στις δουλειές μας.
Θα ηταν ευχης εργον να υπηρχε τροπος να υποχρεωνεται ο πληθυσμος να περνουσε 1-2 φορες τον χρονο απο τις ογκολογικες κλινικες να εβλεπε με τα ματια του την αξια της ζωης.
Θα ηταν πολυ καλυτερος ο κοσμος μας.
Καλό θα ήταν. Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα όσο μπορούσα. Να δει επίσης πόσοι νέοι άνθρωποι και παιδιά περνάνε κάτι τέτοιο. Μετά θα ήταν πιο προσεκτικός όσον αφορά τον εαυτό του και τους γύρω του.
Άβαταρ μέλους
Antares

bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:56

Ένα ψυχοφάρμακο πιθανόν μου προκάλεσε καρκίνο. Είχα μια συμβουλή. "Αγνόησε ότι ακούς, κράτησε ηρεμία, ψυχραιμία, μην ανοίγεις διάλογο με εγκληματίες, είτε στο μυαλό σου, είτε στις καθημερινές επαφές σου και μην φοβάσαι" και πολλά άλλα πιο συγκεκριμένα για να γνωρίζω ακριβώς, δεν είμαι αδαής. Πραγματικά λειτούργησε καλύτερα από τα ψυχοφάρμακα αν και πολλές φορές το ξεχνάω και βγαίνω εκτός εαυτού.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:03
bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:56

Ένα ψυχοφάρμακο πιθανόν μου προκάλεσε καρκίνο. Είχα μια συμβουλή. "Αγνόησε ότι ακούς, κράτησε ηρεμία, ψυχραιμία, μην ανοίγεις διάλογο με εγκληματίες, είτε στο μυαλό σου, είτε στις καθημερινές επαφές σου και μην φοβάσαι" και πολλά άλλα πιο συγκεκριμένα για να γνωρίζω ακριβώς, δεν είμαι αδαής. Πραγματικά λειτούργησε καλύτερα από τα ψυχοφάρμακα αν και πολλές φορές το ξεχνάω και βγαίνω εκτός εαυτού.
Δεν ήταν να πας
Δοκιμασία ή πειρασμός ήταν
Αυτά περνάνε είτε σ' ένα μήνα είτε στο παραπέντε πριν τα τιναξουμε και ταλαιπωρίες προκαλούν
Η δοκιμασία είναι απ' το Θεό και δε μπορεί να κάνει κάτι κάποιος ιερέας εκτός αν ήταν ο Άγιος Παΐσιος

Συμβουλή,να μη συναινεις σ αρνητικές σκέψεις και λόγια κι αισθήματα δεν είναι του Θεού

Εγώ πράος ειμι,λέει κι εσείς έτσι να ειστε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”