Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Μιλά με τον γιατρό σου.
Υποκατασταση με Βενλαφαξίνη που κυκλοφορεί (ιδιας κατηγορίας)
ή αντικατάσταση με. φλουοξετινη ( σκέτο ssri)
Βενζοδιαζεπινες κάπως θα ανακουφισουν
Δες εδώ https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4Vyxh79psq
benzos και οποιούχα δεν θα έπαιρνα ποτέ ακόμη και αν μου τα έγραφε γιατρός.(ευτυχώς δεν έχει συμβεί ποτε) Τα φοβάμαι προτιμώ να μην μπω σ'αυτή τη λούπα γιατί τα θεωρώ επικίνδυνα, ακόμα και σε ελεγχόμενο περιβάλλον με παρακολούθηση γιατρού.
φυσικά θα μιλήσω κάποια στιγμή αλλά περιμένω να δω μήπως προμηθευτεί το φαρμακείο τις επόμενες μέρες. Σίγουρα θα επικοινωνήσω πριν τα ξαναρχίσω αν περάσουν μέρες. Γενόσημο παίρνω, onelar
Naida έγραψε: 12 Μαρ 2020, 22:04
Τα λαντοζ τα 'παιρνα, δεν τα' παιρνα καμία διαφορά. Μπορεί να ξέχναγα να τα πάρω 3-4 μέρες και ούτε καταλάβαινα τίποτα
Το λαντοζ θέλει 3-4 μήνες να το παίρνεις καθημερινά για να δεις κάποια διαφορά.
Το έπαιρνα για καιρό. Μ'αυτα ξεκίνησα. Τίποτα καμία διαφορά. Λες και έπαιρνα ντεπον.
Nero έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:32
Otto Weininger Γαληνός μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και πρέπει να περιμένω οπότε υποχρεώνομαι να το κόψω μαχαίρι για απροσδιόριστο διάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στη 2η μέρα, που είναι και το ρεκορ μου και έχω τα κλασικά- νοιώθω σαν να πιέζουν το κεφάλι μου με πρέσα αλλά ξέρω ότι θα γίνει χειρότερο. Πείτε μου την αλήθεια χωρίς φόβο: πόσο άσχημα θα με πηδήξει;
ξέρω ξέρω, δευτερεύον και τριτεύον μπροστά στον ιό αλλά υπάρχουν κι αυτά, sorry
Δεν γίνεται να μην βρεις ντουλοξετίνη από άλλη εταιρία.
Στο κάτω κάτω δραστική συνταγογραφει ο δοκτορας. Ρωτά το ποιας άλλης εταιρίας την ντουλοξετίνη προτιμάει έτσι για να μην φανεί ότι τον γράφεις στα αρχίδια σου και πάρε το.
Αν πρέπει να αλλάξεις φάρμακο, είναι άλλο θέμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τα λαντοζ τα 'παιρνα, δεν τα' παιρνα καμία διαφορά. Μπορεί να ξέχναγα να τα πάρω 3-4 μέρες και ούτε καταλάβαινα τίποτα
Εμένα από την την πρώτη μέρα ακόμα, το απόγευμα περίπου, με έπιανε μια ήπια κόπωση,
μια αδυναμία. Έπαιρνα βέβαια (παίρνω ακόμα) το βράδυ etiapin για το άγχος και τον ύπνο.
Μπορεί να αλληλεπιδρούσαν και να είχε κάποια σχέση.
Πάντως το να το κόψω δεν ήταν κάτι τρομερό, οπότε πιστεύω δεν πρόκειται για κάποιο βαρύ
φάρμακο. Για xanax π.χ έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Εμένα από την την πρώτη μέρα ακόμα, το απόγευμα περίπου, με έπιανε μια ήπια κόπωση,
μια αδυναμία. Έπαιρνα βέβαια (παίρνω ακόμα) το βράδυ etiapin για το άγχος και τον ύπνο.
Μπορεί να αλληλεπιδρούσαν και να είχε κάποια σχέση.
Πάντως το να το κόψω δεν ήταν κάτι τρομερό, οπότε πιστεύω δεν πρόκειται για κάποιο βαρύ
φάρμακο. Για xanax π.χ έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο.
Πέρασα και από Xanax μετά το cipralex που πήγα μετά το λαντοζ. Ούτε στο Xanax είχα αποτελέσματα. Εκεί που πράγματι είδα από τη πρώτη στιγμή να έχει επίδραση στον οργανισμό μου ήταν το ταβορ.
Να μην γράφεις αηδίες όλη την ώρα. Τουλάχιστον όχι σε θέματα υγείας.
Επίσης δεν είναι αποτυχημένος γιατρός, δεν ήθελα να γίνω γιατρός, δεν προσπάθησα να γίνω γιατρός και δεν έχει καμία σχέση επί της ουσίας η φαρμακευτική με την ιατρική. Θα μου πεις που να το ξέρεις εσύ αυτό;
Σωστά.
Οπότε σιωπή. Τρολαρε σε αλλά θέματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nero έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:32
Otto Weininger Γαληνός μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και πρέπει να περιμένω οπότε υποχρεώνομαι να το κόψω μαχαίρι για απροσδιόριστο διάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στη 2η μέρα, που είναι και το ρεκορ μου και έχω τα κλασικά- νοιώθω σαν να πιέζουν το κεφάλι μου με πρέσα αλλά ξέρω ότι θα γίνει χειρότερο. Πείτε μου την αλήθεια χωρίς φόβο: πόσο άσχημα θα με πηδήξει;
ξέρω ξέρω, δευτερεύον και τριτεύον μπροστά στον ιό αλλά υπάρχουν κι αυτά, sorry
Δεν γίνεται να μην βρεις ντουλοξετίνη από άλλη εταιρία.
Στο κάτω κάτω δραστική συνταγογραφει ο δοκτορας. Ρωτά το ποιας άλλης εταιρίας την ντουλοξετίνη προτιμάει έτσι για να μην φανεί ότι τον γράφεις στα αρχίδια σου και πάρε το.
Αν πρέπει να αλλάξεις φάρμακο, είναι άλλο θέμα.
το φαρμακείο είναι το θέμα. Είμαι επαρχεία οπότε μπορώ να το πιστέψω ότι όντως δεν το έχει ο προμηθευτής και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο. Απλά έχουν τη συνταγή μου εκεί γιατί πάντα απο κει τις εκτελώ. θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα πάω στον γιατρό να μου γράψει άλλη