!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ
Re: Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ
Ο παλιός δόκιμος στον νέο μπορεί,
Ο αρχιλοχιας απλά τον ψαρωσε
Ο αρχιλοχιας απλά τον ψαρωσε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πάρε 5φ και βάρα προσοχή.stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:35Με δικαιωσες πανηγυρικα!Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:13Υποσμηναγός ρε μνι και βάρα προσοχήstergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:11
To 'xουν αυτο το κουσουρι οι δοκιμοι.
Περνανε τον εαυτο τους για αξιωματικο.
Ευτυχως ομως,οχι ολοι.
20 χρόνια κατ' απονομήν.![]()
Δεν έχεις δει Στύγιο με μπαραθέα να εκφωνεί λόγο την 25 Μαρτίου ,θα σέβεσαι γατάκι.
-
stergiosbik
Ο δοκιμος στην ιεραρχια ειναι ανωτερος του αρχιλοχια.Γνωστα αυτα.
Στην πραξη ομως ο αρχιλοχιας εχει γραμμενο τον καθε δοκιμο στ αρχιδια του κι εχει χιλιους δυο τροπους να τον πηδηξει.
Ακομη κι αν για χ,ψ λογο ο δοκιμος αναφερει τον αρχιλοχια,το γαμησι που θα φαει μετα απο ΟΛΑ τα ανωτερα του στελεχη θα ειναι επικο.
Μη λεμε μαλακιες.Φανταροι πολυτελειας ειναι οι δοκιμοι.Τα στελεχη τους εχουν σαν κατι παραπανω απο τον φανταρο.
-
stergiosbik
Καλα.Θα εβγαινα στην αναφορα προτεινομενος απο εσενα για 5φ και θα τρωγες ακυρο.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:39Πάρε 5φ και βάρα προσοχή.
Δεν έχεις δει Στύγιο με μπαραθέα να εκφωνεί λόγο την 25 Μαρτίου ,θα σέβεσαι γατάκι.
Στον παλιο ρε οχι μαγκιες.
stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:47Καλα.Θα εβγαινα στην αναφορα προτεινομενος απο εσενα για 5φ και θα τρωγες ακυρο.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:39Πάρε 5φ και βάρα προσοχή.
Πσσσσς
- hellegennes
Είσαι πέρα από το όριο ακόμη και της επιστράτευσης εφεδρείας τελικής άμυνας και είσαι και πολύτεκνος. Είσαι διπλά εκτός λίστας.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:37Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33https://www.real.gr/koinonia/arthro/fak ... up-618419/Ανεγκέφαλοι ή «πυρήνες» σε διατεταγμένη υπηρεσία; Από το πρωί δημιουργήθηκε σύγχυση με μηνύματα που έλαβαν αρκετοί στα κινητά τους, οι οποίοι φέρονται να καλούνται από το ΓΕΕΘΑ να βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω επιστράτευσης.
Ο,τι και να είναι, ελπίζω να τους πηδήξουν αμα τους πιάσουν, να το καταγράψουν σε βίντεο και να το στείλουν με MMS σ' όλη τη χώρα.![]()
Είμαι 51 και δε με παίρνουν ούτε για θαλαμοφύλακα
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε αυτήν την περίπτωση ορμάς, βρε χαζέ. Το κακό είναι να σου πούνε «εγώ σε βλέπω σαν γατάκι». Εκεί, αν δεν σου μαραθεί σαν νυχτολούλουδο στο πρώτο χάραμα, θα πρέπει να είσαι μικρότερος από 20.Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:17 Σαν κάτι γκόμενες, βγαίνεις για καφέ, σου βάζει το μινόμποτο και το ξώβυζο, και όταν πάς να κάνεις κίνηση σου λέει "εγώ σε βλέπω σαν σκύλο".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εμένα πήγε να μου το παίξει μάγκας ο Επιλοχίαςstergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:44Ο δοκιμος στην ιεραρχια ειναι ανωτερος του αρχιλοχια.Γνωστα αυτα.
Στην πραξη ομως ο αρχιλοχιας εχει γραμμενο τον καθε δοκιμο στ αρχιδια του κι εχει χιλιους δυο τροπους να τον πηδηξει.
Ακομη κι αν για χ,ψ λογο ο δοκιμος αναφερει τον αρχιλοχια,το γαμησι που θα φαει μετα απο ΟΛΑ τα ανωτερα του στελεχη θα ειναι επικο.
Μη λεμε μαλακιες.Φανταροι πολυτελειας ειναι οι δοκιμοι.Τα στελεχη τους εχουν σαν κατι παραπανω απο τον φανταρο.
και στο τέλος ζητούσε συγγνώμη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πρώην έφεδρος υποσμηναγός ΑΜΑΔ - σύστημα Bέλος - Skyguardhellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:48Είσαι πέρα από το όριο ακόμη και της επιστράτευσης εφεδρείας τελικής άμυνας και είσαι και πολύτεκνος. Είσαι διπλά εκτός λίστας.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:37Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33
https://www.real.gr/koinonia/arthro/fak ... up-618419/
Ο,τι και να είναι, ελπίζω να τους πηδήξουν αμα τους πιάσουν, να το καταγράψουν σε βίντεο και να το στείλουν με MMS σ' όλη τη χώρα.![]()
Είμαι 51 και δε με παίρνουν ούτε για θαλαμοφύλακα
![]()
- hellegennes
Το όριο είναι τα 45. Κι αυτό ισχύει μόνο σε δεύτερη φάση επιστράτευσης. Σε πρώτη φάση καλούν τους κάτω των 41 και πάλι μόνο όσους έχουν κρίσιμες ειδικότητες (δεν έχουν λευκό φύλλο πορείας). Είναι λίγο απίθανο να γίνει γενικευμένη σύρραξη και να χρειαστεί να πολεμήσουμε ακόμη κι εμείς (έχω λευκό φύλλο και είμαι 37).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παλαιοτερα υπηρχε η κλαση. Που ηταν ουσιαστικα οταν παρουσιαζονταν στο στρατο στα 21 ετη....stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:26 Οποιος πηρε τετοιο μηνυμα και το πιστεψε ειναι ηλιθιος.
Στην επισημη στρατιωτικη ορολογια η λεξη "σειρες" δεν υπαρχει.
Θα ελεγε οτι καλουνται οι κλασεις π.χ. απο 2009 Β' ΕΣΣΟ εως 2019 Α' ΕΣΣΟ.
Ουτε υπαρχει το γνωστο 282 σειρα ή 301 σειρα.Αυτα ειναι στην γλωσσα των φανταρων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Ανδρέας
Ω ρε φίλε...stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:35Με δικαιωσες πανηγυρικα!Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:13Υποσμηναγός ρε μνι και βάρα προσοχήstergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:11
To 'xουν αυτο το κουσουρι οι δοκιμοι.
Περνανε τον εαυτο τους για αξιωματικο.
Ευτυχως ομως,οχι ολοι.
20 χρόνια κατ' απονομήν.![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μήπως επίτηδες τα διαδίδουν και μόλις έρθει η ώρα να υπάρξει καθυστέρηση-σύγχυση ; 
-
stergiosbik
Παντως εκει που ημουν εγω τον σεβασμο τον κερδιζαμε απο τα στελεχη απο τη σταση μας,το ποσο σωστοι ημασταν,τις γνωσεις μας πανω στα αρματα και απο το οτι τρωγαμε χοντρο παλουκι στην μοναδα.Δεν υπηρχε στον ορχο παλιος,νεος,αξιωματικος,υπαξιωματικος.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:48stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:47Καλα.Θα εβγαινα στην αναφορα προτεινομενος απο εσενα για 5φ και θα τρωγες ακυρο.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:39
Πάρε 5φ και βάρα προσοχή.
Πσσσσς![]()
Μετρημενοι ημασταν.Στα Τ/Θ εχει πραγματικα χοντρο γαμησι στις μοναδες πρωτης γραμμης.
Οταν εχει κοπει ερπυστρια νυχτα σε ασκηση,χειμωνα και καθομουν μαζι με τον υπιλαρχο βουτηγμενοι μεχρι το γονατο στη λασπη να την δεσουμε και να φερουμε το αρμα στην μοναδα,πως μετα να μην με εχει σε υποληψη;
Οταν φτανεις να κανεις μονος σου συντηρηση σε αρμα με -20 βαθμους στον ορχο γιατι υπηρχε ελλειψη στρατιωτων πως να μην σε εκτιμα ο ουλαμαγος;
Οταν δενεις ερπυστρια πεδιλο-πεδιλο με το χερι μαζι με τον ανθυπιλαρχο καλοκαιριατικα και μετα πρεπει ν αλλαξεις την παλια με την καινουργια που φτιαξατε δε γινεται να μην γινετε φιλαρακια.
Χιλιες δυο περιπτωσεις που μας εφερναν κοντα γιατι το εκανε η αναγκη.
Οποτε ειναι απολυτα λογικο να σε βοηθουν αν βρεθει καποιος στρατοκαβλος πιτσιρικας δοκιμος που θελει να σε τρεξει αδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 12 Μαρ 2020, 22:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 3 Απαντήσεις