Πρώην έφεδρος υποσμηναγός, αποστρατεύτηκα επιστολικά, δε με χρειάζονται πλέον.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:48Ο Αντίγονος ο Μονόφθαλμος πέθανε μαχόμενος, επάνω εις το άλογο του, σε ηλικία 80 ετών.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:37Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33
https://www.real.gr/koinonia/arthro/fak ... up-618419/
Ο,τι και να είναι, ελπίζω να τους πηδήξουν αμα τους πιάσουν, να το καταγράψουν σε βίντεο και να το στείλουν με MMS σ' όλη τη χώρα.![]()
Είμαι 51 και δε με παίρνουν ούτε για θαλαμοφύλακα
![]()
Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο που οι Τούρκοι θα είναι έτοιμοι να μπουν στην Λάρισα, και 'συ θα πολεμήσεις.
Είσαι και έφεδρος αξιωματικός οπότε οι γνώσεις σου θα είναι πολύτιμες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ
Re: Fake news με SMS για επιστράτευση – Έρευνες της ΕΥΠ
-
Ανδρέας
Είχαμε...Feindflug τα λέγαμε...Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:50Έχεις δίκιο, τύπε. Δεν ξέρω αν είχατε καν λέξη για τα ψάρια τότε.stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:36Τυπε δεν εχω ιδεα.Μαλλον θα εισαι μεγαλος ψαρακας για να χρησιμοποιουσες τετοιες λεξεις.Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:30
Μην μου πεις ότι δεν είναι στρατιωτική ορολογία και το πατόψαρο ρε τύπε;
Στην εποχη μου ηταν αγνωστες.
πεδια, οποιοι βιαζεστε μη δισταζετε και περιμένετε να σας ειδοποιήσουν, ξεκινατε
-
Ανδρέας
Πρόσεχε τι γράφεις ρε δόκιμε, θα μας πάρουν με τις πέτρες!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Βυσματικο πόστο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Ανδρέας
Ναι όταν φτάσεις 55 κάτι τέτοια πόστα σου δίνουν.
Έχω να πουλήσω άρβυλα και σκελέες σε πακιστάνια που θα πάει σύννεφο!
-
stergiosbik
Υποσμηναγός ρε μνι και βάρα προσοχήstergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:11To 'xουν αυτο το κουσουρι οι δοκιμοι.
Περνανε τον εαυτο τους για αξιωματικο.
Ευτυχως ομως,οχι ολοι.
20 χρόνια κατ' απονομήν.
Οὐ λήψει τὸ ὄνομα Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου ἐπὶ ματαίω, τύπε.Ανδρέας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:04Είχαμε...Feindflug τα λέγαμε...Feindflug έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:50Έχεις δίκιο, τύπε. Δεν ξέρω αν είχατε καν λέξη για τα ψάρια τότε.stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:36
Τυπε δεν εχω ιδεα.Μαλλον θα εισαι μεγαλος ψαρακας για να χρησιμοποιουσες τετοιες λεξεις.
Στην εποχη μου ηταν αγνωστες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σκέψου όμως οτι υπάρχουν στρατιώτες όπως αυτός εδώ:stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:26 Οποιος πηρε τετοιο μηνυμα και το πιστεψε ειναι ηλιθιος.
Στην επισημη στρατιωτικη ορολογια η λεξη "σειρες" δεν υπαρχει.
Θα ελεγε οτι καλουνται οι κλασεις π.χ. απο 2009 Β' ΕΣΣΟ εως 2019 Α' ΕΣΣΟ.
Ουτε υπαρχει το γνωστο 282 σειρα ή 301 σειρα.Αυτα ειναι στην γλωσσα των φανταρων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ανδρέας
Ας μη μιλήσω...θα με κάνεις κομμουνιστή...Kauldron έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:17Σκέψου όμως οτι υπάρχουν στρατιώτες όπως αυτός εδώ:stergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:26 Οποιος πηρε τετοιο μηνυμα και το πιστεψε ειναι ηλιθιος.
Στην επισημη στρατιωτικη ορολογια η λεξη "σειρες" δεν υπαρχει.
Θα ελεγε οτι καλουνται οι κλασεις π.χ. απο 2009 Β' ΕΣΣΟ εως 2019 Α' ΕΣΣΟ.
Ουτε υπαρχει το γνωστο 282 σειρα ή 301 σειρα.Αυτα ειναι στην γλωσσα των φανταρων.
![]()
-
stergiosbik
Εχω κανει τρελλο καψωνι σε νεο δοκιμο που ειχε ερθει στην ιλη και το παιζε μεγαλος και τρανος.
Ειχε αφρισει,κοντευε να εκραγει απο το κακο του αλλα επειδη ημουν προβλεπε δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
Βεβαια με επιασε μετα και με απειλησε οτι θα μου κανει τη ζωη μαρτυριο.
Του απαντησα οτι θα μου κλασει τ αρχιδια.
Πηγα επιασα τον πιο παλιο δοκιμο που ειχαμε στην Επιλαρχια (απο Χαλκιδικη ηταν,Χασάπης Μιλτος λεγοτανε) και ηταν φιλαρακι ξηγημενο και οχι ψωνιο.
Του ειπε δυο φωνηεντα και μετα ηρθε ο δοκιμος και μου λεγε "Καλα ρε πως κανεις ετσι.Ολα τα πηρες τοις μετρητοις και με παρεξηγησες.Εγω θελω να εχω καλες σχεσεις με τους παλιους φανταρους" και κατι τετοια.
Νομιζε ο παπαρας επειδη ειναι δοκιμος οτι μπορει να κανει καψωνια σε φανταρους και ιδιως σε παλιους που ειχαν γινει κωλος και βρακι με παρα πολλα στελεχη.
Υ.Γ.
Απο καπου εμαθε και ο ουλαμαγος που ειχα (αρχιλοχιας απο Αργος Ορεστικο επ'ονοματι Ζέσος Δημητριος) το σκηνικο και φωναξε τον δοκιμο οταν ημασταν στον ορχο και του ειπε μπροστα μου οτι αν ξαναπαει να το παιξει μαγκας σε μενα θα του γαμησει οτι εχει και δεν εχει!
Σέκος ο δοκιμος!!!
Ειχε αφρισει,κοντευε να εκραγει απο το κακο του αλλα επειδη ημουν προβλεπε δεν μπορουσε να κανει τιποτα.
Βεβαια με επιασε μετα και με απειλησε οτι θα μου κανει τη ζωη μαρτυριο.
Του απαντησα οτι θα μου κλασει τ αρχιδια.
Πηγα επιασα τον πιο παλιο δοκιμο που ειχαμε στην Επιλαρχια (απο Χαλκιδικη ηταν,Χασάπης Μιλτος λεγοτανε) και ηταν φιλαρακι ξηγημενο και οχι ψωνιο.
Του ειπε δυο φωνηεντα και μετα ηρθε ο δοκιμος και μου λεγε "Καλα ρε πως κανεις ετσι.Ολα τα πηρες τοις μετρητοις και με παρεξηγησες.Εγω θελω να εχω καλες σχεσεις με τους παλιους φανταρους" και κατι τετοια.
Νομιζε ο παπαρας επειδη ειναι δοκιμος οτι μπορει να κανει καψωνια σε φανταρους και ιδιως σε παλιους που ειχαν γινει κωλος και βρακι με παρα πολλα στελεχη.
Υ.Γ.
Απο καπου εμαθε και ο ουλαμαγος που ειχα (αρχιλοχιας απο Αργος Ορεστικο επ'ονοματι Ζέσος Δημητριος) το σκηνικο και φωναξε τον δοκιμο οταν ημασταν στον ορχο και του ειπε μπροστα μου οτι αν ξαναπαει να το παιξει μαγκας σε μενα θα του γαμησει οτι εχει και δεν εχει!
Σέκος ο δοκιμος!!!
-
stergiosbik
Με δικαιωσες πανηγυρικα!Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:13Υποσμηναγός ρε μνι και βάρα προσοχήstergiosbik έγραψε: 12 Μαρ 2020, 21:11To 'xουν αυτο το κουσουρι οι δοκιμοι.
Περνανε τον εαυτο τους για αξιωματικο.
Ευτυχως ομως,οχι ολοι.
20 χρόνια κατ' απονομήν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-