Αφαιρούν την τραγικότητα, μειώνουν ή εξαφανίζουν τον Πέτρο Γρηγορά και την λόγια ματιά, μαλακώνουν τον Φοίβο και τον κάνουν ηθικότερο, παρουσιάζουν μόνο με κακή προαίρεση τον Κλαύδιο Φρόλλο ενώ ακροβατεί ψυχικώς,
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:23
Η Παναγία των Παρισίων.
Αφαιρούν την τραγικότητα, μειώνουν ή εξαφανίζουν τον Πέτρο Γρηγορά και την λόγια ματιά, μαλακώνουν τον Φοίβο και τον κάνουν ηθικότερο, παρουσιάζουν μόνο με κακή προαίρεση τον Κλαύδιο Φρόλλο ενώ ακροβατεί ψυχικώς,
Μιλάς για το παιδικό της disney? Γιατί κάτι παλιές ταινίες που έχω δει με αυτό το θέμα μια χαρά κρατούσαν την τραγικότητα. Βίασαν την παιδική ψυχούλα μου ενώ περίμενα να δω την ταινία της disney με πραγματικούς ηθοποιούς
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Να είσαι καλά και μόνο που το σκέφτηκες. Εγώ έχω σταματήσει να δανείζω βιβλία γιατί για κάποιον λόγο δεν τα επιστρέφει κανεις. Λες και δεν είναι κάτι σημαντικό.
Α ρε Otto νήματαρα ανοιξες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Jimmy81 έγραψε: 11 Μαρ 2020, 21:15
Για το επικό φιλμ Eragon λένε ότι ήταν πολύ κακή η μεταφορά του σχετικού βιβλίου αλλά δεν το έχω διαβάσει για να κρίνω.
Δεν είναι κακή σαν ταινία αλλά η ιστορία του βιβλίου είναι πολύ αλλαγμένη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.