!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Κανένα ιδιαιτερο στοκ, εκτός απο εναν αρκετά μεγάλο καταψύκτη με κρέατα που δεν το κοβω να κρατούν και πολύ, γιατί τρώω σαν βόδι. Όταν τελειώσουν, θα βγω παγανιά να ληστέψω απο εσάς. Σας έχω φακελώσει.
δίνεις το κακό παράδειγμα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Free Hugs : CoronaVirus Edition
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πηγα και πήρα δύο πακέτα μακαρόνια, το ένα θα το φάω σήμερα
Πίσω μου στην ουρά είχα έναν τύπο που πρέπει να ήταν κάπου στα 45, είχε γεμίσει ένα καρότσι δύο φορές το ύψος του καροτσιού μόνο με χαρτί υγείας. Δεν κάνω πλακα, ο τύπος ήταν 1,70-1,75 και τα χαρτιά σε ύψος ήταν πάνω από το κεφάλι του, προμήθειες για μια μικρή πόλη

Η ταμίας δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει, γύρισε σε εμένα και μου είπε "εσύ δεν θα πάρεις κανένα χαρτί υγείας;" και σκάσαμε στα γέλια
Πίσω μου στην ουρά είχα έναν τύπο που πρέπει να ήταν κάπου στα 45, είχε γεμίσει ένα καρότσι δύο φορές το ύψος του καροτσιού μόνο με χαρτί υγείας. Δεν κάνω πλακα, ο τύπος ήταν 1,70-1,75 και τα χαρτιά σε ύψος ήταν πάνω από το κεφάλι του, προμήθειες για μια μικρή πόλη
Η ταμίας δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει, γύρισε σε εμένα και μου είπε "εσύ δεν θα πάρεις κανένα χαρτί υγείας;" και σκάσαμε στα γέλια
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Πραγματικά πως έγινε μημ το κωλόχαρτο; Πότε ακούσατε πρώτη φορά την έκφραση "στοκαρετε κωλόχαρτο" ; Από τη Βενεζουέλα;
Awesomatic έγραψε: 12 Μαρ 2020, 11:44 Πηγα και πήρα δύο πακέτα μακαρόνια, το ένα θα το φάω σήμερα![]()
Πίσω μου στην ουρά είχα έναν τύπο που πρέπει να ήταν κάπου στα 45, είχε γεμίσει ένα καρότσι δύο φορές το ύψος του καροτσιού μόνο με χαρτί υγείας. Δεν κάνω πλακα, ο τύπος ήταν 1,70-1,75 και τα χαρτιά σε ύψος ήταν πάνω από το κεφάλι του, προμήθειες για μια μικρή πόλη![]()
![]()
Η ταμίας δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει, γύρισε σε εμένα και μου είπε "εσύ δεν θα πάρεις κανένα χαρτί υγείας;" και σκάσαμε στα γέλια![]()
Αναβιώνει το 1987 που δεν έμεινε κ@λοχαρτο στα σούπερ μάρκετ
-
stergiosbik
Ναι,τοτε υπηρξε μεγαλος πανικος.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 11:50Awesomatic έγραψε: 12 Μαρ 2020, 11:44 Πηγα και πήρα δύο πακέτα μακαρόνια, το ένα θα το φάω σήμερα![]()
Πίσω μου στην ουρά είχα έναν τύπο που πρέπει να ήταν κάπου στα 45, είχε γεμίσει ένα καρότσι δύο φορές το ύψος του καροτσιού μόνο με χαρτί υγείας. Δεν κάνω πλακα, ο τύπος ήταν 1,70-1,75 και τα χαρτιά σε ύψος ήταν πάνω από το κεφάλι του, προμήθειες για μια μικρή πόλη![]()
![]()
Η ταμίας δεν ήξερε αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει, γύρισε σε εμένα και μου είπε "εσύ δεν θα πάρεις κανένα χαρτί υγείας;" και σκάσαμε στα γέλια![]()
Αναβιώνει το 1987 που δεν έμεινε κ@λοχαρτο στα σούπερ μάρκετ![]()
Ειχαν χεστει ολοι.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Aμα γαμηθει τελειως το συμπαν, το μονο που θα μου λειψει ειναι καυσιμα. οτιδηποτε αλλο μπορω να το βρω, να το παραγω η να το φτιαξω.
ειδατε που σας ελεγα για ηλεκτρικα αυτοκινητα; ρευμα ολο και καπως θα φκιαναμε...
ειδατε που σας ελεγα για ηλεκτρικα αυτοκινητα; ρευμα ολο και καπως θα φκιαναμε...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Για κάποιον λογο όλοι αυτό παίρνουν. Καλά κανει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Nero
η μπετζίνα λήγει κιόλας. Και μόνος σου να μείνεις στον κόσμο με όλες τις δεξαμενές γεμάτες, μετά απο ένα διάστημα θα πρέπει να βρεις άλογο γιατί θα είναι άχρηστηΑσέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 12:05 Aμα γαμηθει τελειως το συμπαν, το μονο που θα μου λειψει ειναι καυσιμα. οτιδηποτε αλλο μπορω να το βρω, να το παραγω η να το φτιαξω.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν σωζεται κανεις 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μονη λυση αλκοολ και βιοντιζελ, αλλα πολυ ζορι οι κατασκευες. ενω με ενα ηλεκτρικο ολα ευκολα.Nero έγραψε: 12 Μαρ 2020, 12:13η μπετζίνα λήγει κιόλας. Και μόνος σου να μείνεις στον κόσμο με όλες τις δεξαμενές γεμάτες, μετά απο ένα διάστημα θα πρέπει να βρεις άλογο γιατί θα είναι άχρηστηΑσέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 12:05 Aμα γαμηθει τελειως το συμπαν, το μονο που θα μου λειψει ειναι καυσιμα. οτιδηποτε αλλο μπορω να το βρω, να το παραγω η να το φτιαξω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ μωρομάντηλα για τα ενδότερά μου, απο τότε που γεννήθηκα. Κωλόχαρτο σπάνια, μονο αφου εχω σκουπιστει με το μωρομαντηλο, κοβω ενα κωλοχαρτάκι και απλως σκουπιζω την μικρουγρασια που μου αφησε το μωρομαντηλο.
Οσοι ειστε τοσο ανεξηγητα κωλοχαρτολάγνοι, σας το χαριζω.
Οσοι ειστε τοσο ανεξηγητα κωλοχαρτολάγνοι, σας το χαριζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Μαρ 2020, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.