!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
- Highlander
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Δεν έχω πάρει τίποτα ιδιαίτερο, δεν έχει νόημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το πέρασα όλο, χωρίς πυρετό και φλεγματα, μέσα σε δύο μέρες, χωρίς παυσίπονα. Με ενα ολόκληρο ώμο σκόρδο και ενα λίτρο μπίρα κάθε βραδυ.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:58Και μενα ετσι ξεκινησε, με ενοχλησε αρχικα ο λαιμος, μεσα σε μιση μερα ενοιωθα την ενοχληση να κατεβαινει προς τον θωρακα, μπασαρε η ηδη μπασα φωνη μου, φτερνιστηκα αρκετες φορες, σηκωσα 38,1 οταν ειδα οτι δεν ανεβαινε αλλο, ηπια ενα παναντολ, γαμηθηκα στον βηχα και τα φλεματα (γαμημενα μουντς), την επομενη μερα απυρετος, τα φλεματα συνεχισαν και τωρα μου εχει μεινει ο κλασσικος ξερος βηχας ο σπαστικος που καλμαρει με υγρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαλαρώστε, πριν μπω καραντίνα θα φουλάρω ντάτα στο κινητό. Δεν θα σας λείψω ούτε στιγμή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όττο που σου χρειάζεται κι εσένα.Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:04Το πέρασα όλο, χωρίς πυρετό και φλεγματα, μέσα σε δύο μέρες, χωρίς παυσίπονα. Με ενα ολόκληρο ώμο σκόρδο και ενα λίτρο μπίρα κάθε βραδυ.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:58Και μενα ετσι ξεκινησε, με ενοχλησε αρχικα ο λαιμος, μεσα σε μιση μερα ενοιωθα την ενοχληση να κατεβαινει προς τον θωρακα, μπασαρε η ηδη μπασα φωνη μου, φτερνιστηκα αρκετες φορες, σηκωσα 38,1 οταν ειδα οτι δεν ανεβαινε αλλο, ηπια ενα παναντολ, γαμηθηκα στον βηχα και τα φλεματα (γαμημενα μουντς), την επομενη μερα απυρετος, τα φλεματα συνεχισαν και τωρα μου εχει μεινει ο κλασσικος ξερος βηχας ο σπαστικος που καλμαρει με υγρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ευκαιρία για το 5άρι.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:58
Και μενα ετσι ξεκινησε, με ενοχλησε αρχικα ο λαιμος, μεσα σε μιση μερα ενοιωθα την ενοχληση να κατεβαινει προς τον θωρακα, μπασαρε η ηδη μπασα φωνη μου, φτερνιστηκα αρκετες φορες, σηκωσα 38,1 οταν ειδα οτι δεν ανεβαινε αλλο, ηπια ενα παναντολ, γαμηθηκα στον βηχα και τα φλεματα (γαμημενα μουντς), την επομενη μερα απυρετος, τα φλεματα συνεχισαν και τωρα μου εχει μεινει ο κλασσικος ξερος βηχας ο σπαστικος που καλμαρει με υγρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν το πιασαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:07Ευκαιρία για το 5άρι.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:58
Και μενα ετσι ξεκινησε, με ενοχλησε αρχικα ο λαιμος, μεσα σε μιση μερα ενοιωθα την ενοχληση να κατεβαινει προς τον θωρακα, μπασαρε η ηδη μπασα φωνη μου, φτερνιστηκα αρκετες φορες, σηκωσα 38,1 οταν ειδα οτι δεν ανεβαινε αλλο, ηπια ενα παναντολ, γαμηθηκα στον βηχα και τα φλεματα (γαμημενα μουντς), την επομενη μερα απυρετος, τα φλεματα συνεχισαν και τωρα μου εχει μεινει ο κλασσικος ξερος βηχας ο σπαστικος που καλμαρει με υγρα.![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
α στο καλό σας
με κάνατε και γέλασα κι έχω άντρα άρρωστο
το απόγευμα έφυγε ένας 88ετής β΄ θείος και χρειαζόμουν να γελάσω, να 'στε καλά αλάνια, σας αγαπώ
το απόγευμα έφυγε ένας 88ετής β΄ θείος και χρειαζόμουν να γελάσω, να 'στε καλά αλάνια, σας αγαπώ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Για τα μουντς λέω.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:10Δεν το πιασαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:07Ευκαιρία για το 5άρι.Nostalgia έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:58
Και μενα ετσι ξεκινησε, με ενοχλησε αρχικα ο λαιμος, μεσα σε μιση μερα ενοιωθα την ενοχληση να κατεβαινει προς τον θωρακα, μπασαρε η ηδη μπασα φωνη μου, φτερνιστηκα αρκετες φορες, σηκωσα 38,1 οταν ειδα οτι δεν ανεβαινε αλλο, ηπια ενα παναντολ, γαμηθηκα στον βηχα και τα φλεματα (γαμημενα μουντς), την επομενη μερα απυρετος, τα φλεματα συνεχισαν και τωρα μου εχει μεινει ο κλασσικος ξερος βηχας ο σπαστικος που καλμαρει με υγρα.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σκετα, αλλα τον τελευταιο μηνα το παλευω με ατμισμα, να δουμε ποσο θα το κρατησω....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έχω συντρόφισσες στις μκο στο νησί, κάντο για μένα.Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:47Όταν είχανε έρθει τα ματ το καθήκον μου το έκανα. Τώρα μαλώνουν οι ΜΚΟ με τους φασίστες. Ας φαγωθούν, δεν με νοιάζει καμία από τις δύο ομάδες.sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:44Σας έχουνε γαμήσει το μισό νησί κι εσύ ακόμη χαρταετό πετάς, δεν είσαι, λίγο μυαλό σε λείπει.Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:40 Το στοκ μου για την καραντίνα αποτελείται από:
Το τενεκεδένιο ταμπούρλο του Γκίντερ Γκρας
Τα ματωμένα χώματα της Διδώς Σωτηρίου
Τον ζοφερό οίκο του Τσαρλς Ντίκενς
Τον άνθρωπο που γελά του Βίκτωρος Ουγκό
Και δέκα λίτρα Λημνιό βιολογικό κρασί.
Είμαι καλυμμένος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μετά από μερικές εκατοντάδες δημοσιεύσεις να και κάτι λογικό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν προλάβαινε, ήταν συνέχεια στο φόρουμ.
-
Gouerino 4
Ρε συ,δεν εισαι νταληκερης;Tarkovsky έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:13 α στο καλό σας
έχει ανοίξει το επάγγελμα, παίρνουν πλέον και εγχειρισμένεςGouerino 4 έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:45Ρε συ,δεν εισαι νταληκερης;Tarkovsky έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:13 α στο καλό σας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ