!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας προβάλλουν ρεπορτάζ για ελλείψεις τροφίμων στα σούπερμαρκετ στην Ελλάδα.
Η δε βενεζολάνα Βούλτεψη ωρύεται στα κανάλια ότι δεν θα έχουνε κωλόχαρτο να σκουπίσουν τους κώλους τους, αν γυρίσουν στον καπιταλισμό.
Η δε βενεζολάνα Βούλτεψη ωρύεται στα κανάλια ότι δεν θα έχουνε κωλόχαρτο να σκουπίσουν τους κώλους τους, αν γυρίσουν στον καπιταλισμό.
My Life had stood, a Loaded Gun
Otto Weininger έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:37Έτσι πες.Nero έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:26 εδώ νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή ότι είμαι δυσκοίλιος όλη μου τη ζωή οπότε το κωλόχαρτο δεν είναι πρόβλημα. Με ένα νορμαλ πακετάκι βγάζω μήνα χουε χουε χουε![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μια χούφτα κωλοχαρτο, μια χούφτα αλεύρι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Scurvy likes this post!Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:31 20 κουτιά φρυγανιές. 20 κουτιά κορν μπηφ και πορκ μητ. 35 κονσέρβες με φαγητό. 15 κονσέρβες ψάρι. 20 κονσέρβες με λαχανικά και φρούτα. 4 κουτιά μπισκότα. 10 κιλά ξηροί καρποί διαφόρων ειδών. 40 κουτιά γάλα. Τενεκε λάδι, τυρί. 20 κιλά κατεψυγμενα κρέατα. 10 κιλά μακαρόνια. 10 κιλά ρύζι...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μλκ θα σε παρακαλάμε σε λίγο καιρό να γίνουμε, άνετα φτιάχνεις το μισό+ φόρουμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το στοκ μου για την καραντίνα αποτελείται από:
Το τενεκεδένιο ταμπούρλο του Γκίντερ Γκρας
Τα ματωμένα χώματα της Διδώς Σωτηρίου
Τον ζοφερό οίκο του Τσαρλς Ντίκενς
Τον άνθρωπο που γελά του Βίκτωρος Ουγκό
Και δέκα λίτρα Λημνιό βιολογικό κρασί.
Είμαι καλυμμένος;
Είμαι καλυμμένος;
Δεν έχω στοκ.
Αγοράζω από σ/μ τις ίδιες ποσότητες και προϊόντα που αγόραζα και πριν.
Αγοράζω από σ/μ τις ίδιες ποσότητες και προϊόντα που αγόραζα και πριν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δυνατό.aljawn έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:38 Σε ένα παράλληλο σύμπαν, τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας προβάλλουν ρεπορτάζ για ελλείψεις τροφίμων στα σούπερμαρκετ στην Ελλάδα.
.
.
-
Nero
Διάσημα τελευταία λόγια
- Dwarven Blacksmith
Σε ποια πλατεία να φτιάξουμε άγαλμα για τον Ανώνυμο Ντελιβερά μόλις περάσει η κρίση;
Σας έχουνε γαμήσει το μισό νησί κι εσύ ακόμη χαρταετό πετάς, δεν είσαι, λίγο μυαλό σε λείπει.Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:40 Το στοκ μου για την καραντίνα αποτελείται από:
Είμαι καλυμμένος;
.
.
Ρε παιδιά, τα περισσότερα σούπερ μαρκετ στην Αθήνα κάνουν και ντιλίβερι σπίτι, πρωινές ώρες.
My Life had stood, a Loaded Gun
Δεν το σκέφτεσαι καλά.Awesomatic έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:36 Σχεδόν τίποτα αλλά δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Μέχρι και στην Ιταλία που είναι πολύ χειρότερα τα μαγαζιά που πουλάνε τρόφιμα μένουν ανοιχτά. Δεν θα έχουμε θέμα.
Κωλόχαρτο δεν έχω άλλα έχω μπιντέ![]()
Δεν θα λείψουν τα τρόφιμα. Ο λόγος είναι ότι δεν θα πρέπει να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ για να μην κολλήσεις ή αν είσαι άρρωστος για να μην κολλήσεις άλλους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μ' ενοχλεί ο λαιμός μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όταν είχανε έρθει τα ματ το καθήκον μου το έκανα. Τώρα μαλώνουν οι ΜΚΟ με τους φασίστες. Ας φαγωθούν, δεν με νοιάζει καμία από τις δύο ομάδες.sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:44Σας έχουνε γαμήσει το μισό νησί κι εσύ ακόμη χαρταετό πετάς, δεν είσαι, λίγο μυαλό σε λείπει.Βλήμα έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:40 Το στοκ μου για την καραντίνα αποτελείται από:
Είμαι καλυμμένος;