Όσο είναι δυνατόν θα παρακαλούσα να μην υπάρξει ούτε αναφορά στο τι κάνουμε, αλλά στο τι πρέπει και δεν πρέπεινα κάνουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πίθηκας and co λύσουν την ελληνοτουρκική κρίση
-
Nero
Πίθηκας and co λύσουν την ελληνοτουρκική κρίση
Το νήμα απευθύνεται στον πήθικα, τη naida τον ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ κλπ καθώς και όποιον ενδιαφερόμενο θεωρεί ότι η ελληνοτουρκική κρίση δεν διαχειρίζεται καλά απο την κυβέρνηση Κούλη που παίρνει φασιστικά, ακροδεξιά ή ο,τι άλλο μέτρα. Την κριτική νομίζω την έχουμε εμπεδώσει όλοι, τον αντίλογο, εγώ τουλάχιστον, δεν τον έχω καταλάβει. Πείτε μας λοιπόν πως διαχειριζόσασταν ΕΣΕΙΣ/ η ιδανική σας κυβέρνηση τη διεθνή κρίση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, με τα ίδια ακριβώς δεδομένα, αλλάζοντας στην εξίσωση μόνο την ελληνική κυβέρνηση.
Όσο είναι δυνατόν θα παρακαλούσα να μην υπάρξει ούτε αναφορά στο τι κάνουμε, αλλά στο τι πρέπει και δεν πρέπεινα κάνουμε
Re: Πίθηκας and co λύσουν την ελληνοτουρκική κρίση
αχ νήρομου νήρομου, αχ αγορίνα μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Northern Spirit
Σταματηστε ορισμενοι να κατουρατε σε καθε νημα...Φτιαξτε ενα νημα ουρητηριο γιατι θυμιζετε επταχρονα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Nero
αγνόησέ τους και πες μας το σχέδιό σουNorthern Spirit έγραψε: 11 Μαρ 2020, 19:32 Σταματηστε ορισμενοι να κατουρατε σε καθε νημα...Φτιαξτε ενα νημα ουρητηριο γιατι θυμιζετε επταχρονα.
- Northern Spirit
1. Να αποσυρουνε τους ακροδεξιους της πρωτης γραμμης και να αποτρεψουνε καθε επιθεση σε προσφυγες και ΜΚΟ συλλαμβανοντας αυτους που κανουνε τις επιθεσεις..
Η παρουσια ακροδεξιων και οι χουλιγκανισμοι δεν προσφερουνε τιποτε στη χωρα...Αν εχει καποιος αντιρρηση να μας πει τι προσφερουνε..
2. Να ανακαλεσει η κυβερνηση το ηλιθιο μετρο της αναστολης εξατασης ασυλου που επισης δεν προσφερει τιποτε στη χωρα...Αναστολη ασυλου δεν προασφερει κατι αφου οι ενδιαφερομενοι απλα θα περιμενουνε να ληξει η αναστολη για να υποβαλλουνε αιτησεις..
Τρωμε τζαμπα αρνητικη δημοσιοτητα χωρις λογο..
Η παρουσια ακροδεξιων και οι χουλιγκανισμοι δεν προσφερουνε τιποτε στη χωρα...Αν εχει καποιος αντιρρηση να μας πει τι προσφερουνε..
2. Να ανακαλεσει η κυβερνηση το ηλιθιο μετρο της αναστολης εξατασης ασυλου που επισης δεν προσφερει τιποτε στη χωρα...Αναστολη ασυλου δεν προασφερει κατι αφου οι ενδιαφερομενοι απλα θα περιμενουνε να ληξει η αναστολη για να υποβαλλουνε αιτησεις..
Τρωμε τζαμπα αρνητικη δημοσιοτητα χωρις λογο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Highlander
Έναρξη διαδικασίας ενσωμάτωσης, αντί να καίγονται χώροι για εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση των μεταναστόπουλων να χτίζονται.
bump
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, μονομερή διαγραφή χρέους, στάση πληρωμών, διενέργεια δημοψηφίσματος, σύνταξη στα 18 θητεία στα 68. Όσο για τους μετανάστες πολύ απλά ανοίγουμε τα σύνορα στον Έβρο και τους στέλνουμε όλους Ευρώπη. Για αρχή.
Θα γραψω οταν βρω λιγο χρονο.Nero έγραψε: 11 Μαρ 2020, 19:27 Το νήμα απευθύνεται στον πήθικα, τη naida τον ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ κλπ καθώς και όποιον ενδιαφερόμενο θεωρεί ότι η ελληνοτουρκική κρίση δεν διαχειρίζεται καλά απο την κυβέρνηση Κούλη που παίρνει φασιστικά, ακροδεξιά ή ο,τι άλλο μέτρα. Την κριτική νομίζω την έχουμε εμπεδώσει όλοι, τον αντίλογο, εγώ τουλάχιστον, δεν τον έχω καταλάβει. Πείτε μας λοιπόν πως διαχειριζόσασταν ΕΣΕΙΣ/ η ιδανική σας κυβέρνηση τη διεθνή κρίση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, με τα ίδια ακριβώς δεδομένα, αλλάζοντας στην εξίσωση μόνο την ελληνική κυβέρνηση.
Όσο είναι δυνατόν θα παρακαλούσα να μην υπάρξει ούτε αναφορά στο τι κάνουμε, αλλά στο τι πρέπει και δεν πρέπεινα κάνουμε![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και τα νταούλια μέσαζιτανιτα έγραψε: 11 Μαρ 2020, 19:59 Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, μονομερή διαγραφή χρέους, στάση πληρωμών, διενέργεια δημοψηφίσματος, σύνταξη στα 18 θητεία στα 68. Όσο για τους μετανάστες πολύ απλά ανοίγουμε τα σύνορα στον Έβρο και τους στέλνουμε όλους Ευρώπη. Για αρχή.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφού έχεις περισσότερα προσόντα από αυτούς που διοικούν τη χώρα, γιατί δεν παίρνεις μέρος στις εκλογές να διοικήσεις εσύHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 19:38 Έναρξη διαδικασίας ενσωμάτωσης, αντί να καίγονται χώροι για εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση των μεταναστόπουλων να χτίζονται.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Την καλύτερη πρόταση άκουσα από στέλεχος του ΚΚΕ στα Χανιά, που έλεγε ότι βάζουμε τους μεταναστες στα αεροπλάνα και τους στέλνουμε/ξεφορτωνουμε στην Γερμανία. Και αν τους βαστάει, να τα καταρρίψουν.
Το έλεγε και με ύφος "κοίτα τι είπα ο πουστης".
Το έλεγε και με ύφος "κοίτα τι είπα ο πουστης".
Γιατι σερνεται ετσι το φορουμ? Η' μονο σε μενα το κανει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 2547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 0 Απαντήσεις