Μας;
Βάζεις και τον δικό του παππού μέσα;
Μας;
Tο ίδιο θέλουμε ένα ειρηνικό περιβάλλον και την ησυχία μας .Εσύ είπες αν γίνει στραβή και φοβήθηκες και σου λέω ότι δεν πρέπει να φοβάσαι όλη στο ίδιο όρυγμα θα μαστεHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:55Μπα, για στοκ κιμά με θέλει. Δε με ενδιαφέρει καμία νίκη, sieg heil κλπ απλά να έχω την ησυχία μου και να ζούμε σε περιβάλλον ειρήνης.hades έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:52Γιατί να γίνεις κιμάς. Δεν σε θέλει η πατρίδα για να γίνεις κιμάς.Για να την βοηθήσεις στην νίκη σε θέλει .Δεν θέλει να πεθάνεις για αυτήν. Θέλει να ζήσεις νικητής. Για αυτό ετοιμάσου ατσαλώσου πνευματικά και όταν κληθείς πάμε μαζί για την Νίκη.Highlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:49
Για να το πούμε πιο περιεκτικα, θα πάω να γίνω κιμας για τα κανόνια, επειδή πολλοί ζουν στο 500 πΧ.![]()
Μόνη ελπίδα ότι θα με αποσύρουν λόγω λαπαδιασης.![]()
γιατί όχι
Και τι με νοιάζει πόσοι θα είναι στο όρυγμα;hades έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:59Tο ίδιο θέλουμε ένα ειρηνικό περιβάλλον και την ησυχία μας .Εσύ είπες αν γίνει στραβή και φοβήθηκες και σου λέω ότι δεν πρέπει να φοβάσαι όλη στο ίδιο όρυγμα θα μαστεHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:55Μπα, για στοκ κιμά με θέλει. Δε με ενδιαφέρει καμία νίκη, sieg heil κλπ απλά να έχω την ησυχία μου και να ζούμε σε περιβάλλον ειρήνης.hades έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:52
Γιατί να γίνεις κιμάς. Δεν σε θέλει η πατρίδα για να γίνεις κιμάς.Για να την βοηθήσεις στην νίκη σε θέλει .Δεν θέλει να πεθάνεις για αυτήν. Θέλει να ζήσεις νικητής. Για αυτό ετοιμάσου ατσαλώσου πνευματικά και όταν κληθείς πάμε μαζί για την Νίκη.
Δεν νομίζω να είσαι στο ίδιο όρυγμα για παράδειγμα με τον Καρανίκα που είναι αντιρρησίας συνείδησης.
Δεν πιάνει κι ένας τυφώνας να ξηλώσει τον φράχτη ρε πστ ν μου!
-1.000 κάτι από τον κρατικό προϋπολογισμό. Νοτ μπαντHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:49
Για να το πούμε πιο περιεκτικα, θα πάω να γίνω κιμας για τα κανόνια, επειδή πολλοί ζουν στο 500 πΧ.![]()
ώρα ειναι να πουνε οτι αν γινει επεισοδιο θα ειναι υποκινημένο απο εμας και οχι απο τους τουρκους που ξίνονται στη γκλίτσα...
Ουτε το σκατο μου! Σορρυ....ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:55Πάμε;Nostalgia έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:53Μαλακα θα κανεις μπαμ, σαν την μυγα μεσ'το γαλα θα εισαι!Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:35
Θα βάλω τον αινειαν αν μπορεί να μου βρει στασιδι.
Αυτό πρέπει να το δω λαιβ.
Πληρώνω εν ανάγκη.![]()
![]()
Φακ Γεα!!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:05 Οι NYT έγραψαν σήμερα ότι η Ελλάδα έχει στήσει ένα μυστικό κέντρο κράτησης κοντά στο χωριό Πόρος όπου δεν καταγράφεται τίποτα. Η κυβέρνηση διέψευσε.
Κατά τα άλλα ας μην είμαστε προκλητικοί...Niki έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:53 Λοιπόν συνοψίζουμε.
Σήμερα οι Τούρκοι πυροβόλησαν ένα Ελληνικό τζιπ που ήτανε σταθμευμένο στις καστανιές.
Ένοπλοι Τούρκοι στις εκβολές έριξαν πυροβολισμούς στον αέρα.
Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του λιμενικού μας προξενώντας του ζημιές.
Τουρκικά αεροπλάνα παρενόχλησαν Ελληνικά ελικόπτερα στον Έβρο σε ύψος 200-500 μέτρα.
Ο Ερντογάν σε δηλώσεις του είπε ότι τα σύνορα θα τα σπάσει και θα τα κάνει ξέφραγο αμπέλι.
Θα κυνηγάει τα σκάφη μας στο Αιγαίο.
Μας παρομοίασε με Ναζι.
Επειδή όλα αυτά μπήκανε σε άλλα νήματα τα μάζεψα.
Πιστεύω ότι είναι σε απόγνωση.Ανδρέας έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:02Κατά τα άλλα ας μην είμαστε προκλητικοί...Niki έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:53 Λοιπόν συνοψίζουμε.
Σήμερα οι Τούρκοι πυροβόλησαν ένα Ελληνικό τζιπ που ήτανε σταθμευμένο στις καστανιές.
Τουρκικά αεροπλάνα παρενόχλησαν Ελληνικά ελικόπτερα στον Έβρο σε ύψος 200-500 μέτρα.
Ο Ερντογάν σε δηλώσεις του είπε ότι τα σύνορα θα τα σπάσει και θα τα κάνει ξέφραγο αμπέλι.
Μας παρομοίασε με Ναζι.
Niki έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:06Πιστεύω ότι είναι σε απόγνωση.Ανδρέας έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:02Κατά τα άλλα ας μην είμαστε προκλητικοί...Niki έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:53 Λοιπόν συνοψίζουμε.
Μας παρομοίασε με Ναζι.