!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πλήγμα στον δοκιμαζόμενο ΔΥ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: πλήγμα στον δοκιμαζόμενο ΔΥ
χαλαρωστε ολοι ρε σεις με αυτο το ΔΥ/ΙΥ
βρηκατε ωρα
βρηκατε ωρα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί τη σημερινή εποχή εξακολουθούν να είναι προκλητικά, δε ζούμε το 1990Highlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:14Αμα δε σου αρέσει να είσαι υπάλληλος του χιλιαρικου τότε γιατί γκρινιάζεις για τα μπρονομια των δυ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:11έχω δουλειά για την ώραHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:55
Αφού έχεις περισσότερα, να συμμετάσχεις σε διαγωνισμό και θα μπεις εύκολα.
στο μέλλον δεν θα το απέκλεια, αν και δεν μ'αρέσει να είμαι υπάλληλος του χιλιάρικου
από την άλλη θα είναι όλα στα @@ μου μιας και θα πέφτει ο μισθός είτε παράξω έργο είτε όχι![]()
ειδικά όταν ο αντίστοιχος του ΙΤ που βγάζει πολύ περισσότερη δουλειά, αμείβεται λιγότερα και δεν έχει ούτε κατά φαντασίαν τα προνόμια του ΔΥ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μέγα λάθος. Είτε με διαγωνισμό, είτε με πρόσληψη, θα σου κάνουν τον βίο αβίωτο αν είσαι άτυχος και μη δικτυωμένος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:11 έχω δουλειά για την ώρα
στο μέλλον δεν θα το απέκλεια, αν και δεν μ'αρέσει να είμαι υπάλληλος του χιλιάρικου
από την άλλη θα είναι όλα στα @@ μου μιας και θα πέφτει ο μισθός είτε παράξω έργο είτε όχι
Επίσης όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, άντε και κάνεις αίτηση, έχω κάνει και μπορούσα να κάνω και πριν 10 χρόνια, ποιος έχει τα χρήματα να τρέχει στα νησιά και τα χωριά με 500 και 600 ευρώ μισθό; Σαν αναπληρωτής ίσως δεν συμπληρώνεις το ωράριο ώστε να πάρεις έστω τα 870 του εισαγωγικού μισθού. Πρέπει να το συνδυάσεις με κάτι άλλο, τουριστικά επαγγέλματα, ποιος έχει το κουράγιο;
Δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, αλλά καθεστωτικοί λειτουργοί. Ο μηχανισμός του καθεστώτος, λογικό είναι να απολαμβάνουν προνόμια.
Ordem e Progresso.
- Highlander
Αμα έχει τα προσόντα ο αντίστοιχος του ιτ να υποβάλει αίτηση σε διαγωνισμό για να μπει στο δημόσιο. Δεν τον εμποδίζει κανείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:24γιατί τη σημερινή εποχή εξακολουθούν να είναι προκλητικά, δε ζούμε το 1990Highlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:14Αμα δε σου αρέσει να είσαι υπάλληλος του χιλιαρικου τότε γιατί γκρινιάζεις για τα μπρονομια των δυ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:11
έχω δουλειά για την ώρα
από την άλλη θα είναι όλα στα @@ μου μιας και θα πέφτει ο μισθός είτε παράξω έργο είτε όχι![]()
ειδικά όταν ο αντίστοιχος του ΙΤ που βγάζει πολύ περισσότερη δουλειά, αμείβεται λιγότερα και δεν έχει ούτε κατά φαντασίαν τα προνόμια του ΔΥ
isyriza.grHighlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:20Ρε φίλε πες μας που μοιράζουν έτσι λεφτά για να χαζοποσταρεις στο ίντερνετ να πάμε κι εμείς.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
και γι' αυτό ακριβώς είναι απάνθρωπο να λείψουν 10 μέρες και να χρεωθούνε 2.Cavaliere έγραψε: 11 Μαρ 2020, 16:26 Δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, αλλά καθεστωτικοί λειτουργοί. Ο μηχανισμός του καθεστώτος, λογικό είναι να απολαμβάνουν προνόμια.
γιατί, δεν ισχύει αυτό και για τον ιδιωτικό;foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02 μία στις τέσσερις ημέρες ειδικής άδειας για γονείς που μένουν σπίτι με το παιδί λόγω COVID19 θα χρεώνεται σαν κανονική.
επίσης θα καταβάλεται από το κράτος το 1/3 του μισθού του εργαζομένου του ιδιωτικού.
https://www.kathimerini.gr/1068621/arti ... xorhgeitaiΣε περίπτωση που η άδεια ειδικού σκοπού χορηγηθεί σε εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, το κράτος θα καλύψει από τον τακτικό προϋπολογισμό το 1/3 των αποδοχών του. Αυτός ο επιμερισμό των βαρών είναι δυναμικός και εξελίσσεται.
-
Εμπεδοκλής
Τι γίνεται σε περίπτωση που ο γονέας που θα ζητήσει την άδεια εργάζεται σε νευραλγικούς τομείς όπως νοσοκομεία, στρατό, αστυνομία, συγκοινωνίες και αλλού;
Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:18 Τι γίνεται σε περίπτωση που ο γονέας που θα ζητήσει την άδεια εργάζεται σε νευραλγικούς τομείς όπως νοσοκομεία, στρατό, αστυνομία, συγκοινωνίες και αλλού;
Δεν ισχύει.Αίγαγρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:11γιατί, δεν ισχύει αυτό και για τον ιδιωτικό;foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02 μία στις τέσσερις ημέρες ειδικής άδειας για γονείς που μένουν σπίτι με το παιδί λόγω COVID19 θα χρεώνεται σαν κανονική.
επίσης θα καταβάλεται από το κράτος το 1/3 του μισθού του εργαζομένου του ιδιωτικού.
https://www.kathimerini.gr/1068621/arti ... xorhgeitaiΣε περίπτωση που η άδεια ειδικού σκοπού χορηγηθεί σε εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, το κράτος θα καλύψει από τον τακτικό προϋπολογισμό το 1/3 των αποδοχών του. Αυτός ο επιμερισμό των βαρών είναι δυναμικός και εξελίσσεται.
Στην εταιρεία της γυναίκας μου τους είπαν ήδη από σήμερα πως όποιος πάρει την άδεια , δε θα βγάλει τη χρονιά στην εταιρεία.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Maspoli έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:01Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:18 Τι γίνεται σε περίπτωση που ο γονέας που θα ζητήσει την άδεια εργάζεται σε νευραλγικούς τομείς όπως νοσοκομεία, στρατό, αστυνομία, συγκοινωνίες και αλλού;
Δεν παίρνει άδεια.
Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.Prepon έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:14Δεν ισχύει.Αίγαγρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:11γιατί, δεν ισχύει αυτό και για τον ιδιωτικό;foscilis έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:02 μία στις τέσσερις ημέρες ειδικής άδειας για γονείς που μένουν σπίτι με το παιδί λόγω COVID19 θα χρεώνεται σαν κανονική.
Στην εταιρεία της γυναίκας μου τους είπαν ήδη από σήμερα πως όποιος πάρει την άδεια , δε θα βγάλει τη χρονιά στην εταιρεία.
Φοβερή ιδεαΣτύγιος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:18Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.Prepon έγραψε: 11 Μαρ 2020, 18:14Δεν ισχύει.Αίγαγρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 17:11
γιατί, δεν ισχύει αυτό και για τον ιδιωτικό;
https://www.kathimerini.gr/1068621/arti ... xorhgeitai
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 5 Απαντήσεις