!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουμουτσάκος:Γεωπολιτικοί οι λόγοι πίσω από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κουμουτσάκος:Γεωπολιτικοί οι λόγοι πίσω από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών
Το δημογραφικό σας πεπρωμένο είναι καφετί, τρομαγμένα μου πιπάκια 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Κουμουτσάκος:Γεωπολιτικοί οι λόγοι πίσω από την αύξηση των μεταναστευτικών ροών
Πώς πάει η μπίζνα της ενοικίασης διαμερισμάτων?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2019, 10:16 Το δημογραφικό σας πεπρωμένο είναι καφετί, τρομαγμένα μου πιπάκια![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Πας τσιφ για εγκεφαλικό. Να το κοιτάξεις.Sirizaiooss έγραψε: 11 Μαρ 2020, 03:11 Μπράβο στους διαχειριστές που κατάντησε ένα φασιστικό , ακροδεξιό phorum.
Καλό κλείσιμο σιχαματα του Κούλη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί γαμάτο ποστ, ευχαριστώ που μου το θύμησες!Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2020, 03:10Πώς πάει η μπίζνα της ενοικίασης διαμερισμάτων?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2019, 10:16 Το δημογραφικό σας πεπρωμένο είναι καφετί, τρομαγμένα μου πιπάκια![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πάντοτε στην ιστορία οι μετακινήσεις λαών και πληθυσμών και οι συγκρούσεις και πόλεμοι που αυτές επέφεραν ήταν γεωπολιτικοί (πείνα , ξηρασία κυνήγι από άλλους λαούς με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να πάνε με τα όπλα τους να κατακτήσουν νέες χώρες κλπ κλπ )
Λοιπόν;
Λοιπόν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates