λεπτομεριες; Δε θυμαμαι τιποτα.
Νομιζω καμια σχεση τα νουμερα
Και το after party εδω :Papa John έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:48 Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά στην Άρτα ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Αγία Θεοδώρα.Θα κάνουν πανηγύρι.
Την εντολή έδωσε ο μητροπολίτης Καλλίνικος.
EPIC POST!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:30Mην παςΜηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:12 Πάω αύριο στα Λίντ του Γιαννόπουλου να φορτώσω κωλόχαρτα και χαρτοπετσέτες.
Παρτα απο παραγωγους
καπότες ψωνίζει κανένας ή μπα;Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:44Χαρτικά παίρνω πάντα από το Lidl και κανά εργαλείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:30Mην παςΜηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:12 Πάω αύριο στα Λίντ του Γιαννόπουλου να φορτώσω κωλόχαρτα και χαρτοπετσέτες.
Παρτα απο παραγωγους
Τερμα τα γαμησια πλεον φιλε.
Τι καραμαλάκας είσαι, ρε πούστη μου!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:30Mην παςΜηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:12 Πάω αύριο στα Λίντ του Γιαννόπουλου να φορτώσω κωλόχαρτα και χαρτοπετσέτες.
Παρτα απο παραγωγους
Πάντα οφείλεις να είσαι προσεκτικός και να παίρνεις προφυλάξεις, ειδικά αν έχεις επαφή με ευάλωτους. Το ζήτημα (και το διαφορετικό στην προκειμένη) είναι να πάψει η ψευτομαγκιά του μέσου πολίτη που θεωρεί υπερβολικά τα μέτρα προστασίας που αποφασίζονται από ειδικούς και εφαρμόζονται παγκοσμίως. Και οι Ιταλοί πιθανότατα το ίδιο χαλαροί ήταν και ιδού τα αποτελέσματα.Albrecht έγραψε: 10 Μαρ 2020, 14:29Ωραία, και σου λέω ότι περνάει αυτή η φάση με τον Κορωνοιο. Μετά τι κάνουμε; Σταματάμε τις προφυλάξεις, δεν υπάρχουν άλλοι ιοί; Αυτοί που πέθαναν από απλή γρίπη γιατί μπαίνουν σε άλλη κατηγορία; Τοσα χρόνια παιδιά/εργαζόμενοι με ίωση πήγαιναν στο σχολείο/δουλεια για να μη χάσουν το μάθημα/μεροκάματο και ήταν σχεδόν αποδεκτό. Ίσως άκουγαν και μπράβο για το κουράγιο τους. Τώρα πρέπει όλοι να μπούνε σε καραντίνα αλλά η ουσιαστική διαφορά ποια είναι;Μιλλένιαλ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 14:11Θυμάσαι να παίρνουν αντίστοιχα μέτρα ή μόνο τι λέγανε τα κανάλια; Αν το κριτήριο είναι τα κανάλια, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλο το διάστημα τα κανάλια δεν ασχολούνταν ιδιαίτερα, ήταν γενικώς καθησυχαστικά. Ξεκινήσανε λίγο με τα κρούσματα στην Ελλάδα και την κατάσταση στην Ιταλία.Albrecht έγραψε: 10 Μαρ 2020, 14:01 Ακόμα θυμάμαι σε τι πανικό ήταν όλοι με τον H1N1. Υπάρχει ακόμα αλλά τι να κάνουμε, δεν πουλάει πια.
Από 'κει είχα περάσει H1N1 και δεν ήταν ευχάριστη η φάση, δεν ψήνομαι να περάσω κάτι παρόμοιο (ή χειρότερο). Το θέμα δεν είναι μόνο μην κολλήσεις ο ίδιος, αλλά μην κολλήσεις άλλους που μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι.
Υπάρχει μια εκπομπή στον real fm, 24:00 με 05:00 όπου γίνεται συζήτηση με ακροατές όπως στο Ανεμολόγιο. Εκεί λοιπόν ο παραγωγός βγάζει συχνά πυκνά έναν Έλληνα, κάτοικο Ιταλίας (δε θυμάμαι περιοχή, λογικά σε κάποια από τις αρχικώς επικίνδυνες). Έλεγε ο τύπος σε μια φάση ότι τους ενημέρωσαν πως θα πρέπει να έχουν προμήθειες ενός μήνα γιατί μπορεί να εφαρμοστεί καραντίνα και πήγαν κανονικά και ψώνισαν, χωρίς τρέλα.stergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:54 Τι ηθελε και ανακοινωσε ο Κικιλιας το κλεισιμο σχολειων ρε πουστη μου!
Ουτε πολεμικο ανακοινωθεν να εβγαζε!!!
Μολις πηγα στο μαρκετ για γαλα και γινοταν της πουτανας απο τα ανθρωπομορφα διποδα χωρις εγκεφαλο.
Γεματα καροτσια μεχρι επανω.Και οχι μονο απο αυτα που θα λεγε κανεις οτι ειναι λογικο να παρουν οπως μακαρονια,ρυζι,αλευρι,αλατι κλπ κλπ.
Εβλεπες οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις.
Η μια μαλακισμενη ειχε μισο καροτσι γεματο με πατατακια.Ο αλλος ο λακαμας πρεπει να ειχε πανω απο 10 αποσμητικα Sanex στο καροτσι.![]()
![]()
![]()
Παραδιπλα μια αλλη ειχε ενα καρο μαλακτικα ρουχων και καθαριστικα τζαμιων.
Ενας γερος ειχε καμμια 20αρια κομποστες ροδακινο!
Για να παρω 3 μπουκαλια γαλα περιμενα κανα 10λεπτο στο ταμειο.
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ!!!![]()
Τα σκουπιδομίντια φταίνε για όλο αυτό το μπάχαλο σε μεγάλο βαθμόstergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:54 Τι ηθελε και ανακοινωσε ο Κικιλιας το κλεισιμο σχολειων ρε πουστη μου!
Μολις πηγα στο μαρκετ για γαλα και γινοταν της πουτανας απο τα ανθρωπομορφα διποδα χωρις εγκεφαλο.
Γεματα καροτσια μεχρι επανω.Και οχι μονο απο αυτα που θα λεγε κανεις οτι ειναι λογικο να παρουν οπως μακαρονια,ρυζι,αλευρι,αλατι κλπ κλπ.
Η μια μαλακισμενη ειχε μισο καροτσι γεματο με πατατακια.Ο αλλος ο λακαμας πρεπει να ειχε πανω απο 10 αποσμητικα Sanex στο καροτσι.![]()
![]()
![]()
Σε ποια χρονιά ζεις;Μιλλένιαλ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 23:31Υπάρχει μια εκπομπή στον real fm, 24:00 με 05:00 όπου γίνεται συζήτηση με ακροατές όπως στο Ανεμολόγιο. Εκεί λοιπόν ο παραγωγός βγάζει συχνά πυκνά έναν Έλληνα, κάτοικο Ιταλίας (δε θυμάμαι περιοχή, λογικά σε κάποια από τις αρχικώς επικίνδυνες). Έλεγε ο τύπος σε μια φάση ότι τους ενημέρωσαν πως θα πρέπει να έχουν προμήθειες ενός μήνα γιατί μπορεί να εφαρμοστεί καραντίνα και πήγαν κανονικά και ψώνισαν, χωρίς τρέλα.stergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:54 Τι ηθελε και ανακοινωσε ο Κικιλιας το κλεισιμο σχολειων ρε πουστη μου!
![]()
![]()
Με γνώμονα τη σοβαρότητα του κρατικού μηχανισμού, αλλά και το γεγονός ότι μοιραία ο κόσμος συγκρίνει με Ιταλία γιατί είναι δίπλα, σου φαίνεται τόσο ακραίο που ο κόσμος προετοιμάζεται;
Ναι και το ΕΚΑΒ θεωρητικά έρχεται σε 10 λεπτά. Μιλάμε για σενάριο με συνθήκες καραντίνας.stergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 23:35Σε ποια χρονιά ζεις;Μιλλένιαλ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 23:31Υπάρχει μια εκπομπή στον real fm, 24:00 με 05:00 όπου γίνεται συζήτηση με ακροατές όπως στο Ανεμολόγιο. Εκεί λοιπόν ο παραγωγός βγάζει συχνά πυκνά έναν Έλληνα, κάτοικο Ιταλίας (δε θυμάμαι περιοχή, λογικά σε κάποια από τις αρχικώς επικίνδυνες). Έλεγε ο τύπος σε μια φάση ότι τους ενημέρωσαν πως θα πρέπει να έχουν προμήθειες ενός μήνα γιατί μπορεί να εφαρμοστεί καραντίνα και πήγαν κανονικά και ψώνισαν, χωρίς τρέλα.stergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:54 Τι ηθελε και ανακοινωσε ο Κικιλιας το κλεισιμο σχολειων ρε πουστη μου!
![]()
![]()
Με γνώμονα τη σοβαρότητα του κρατικού μηχανισμού, αλλά και το γεγονός ότι μοιραία ο κόσμος συγκρίνει με Ιταλία γιατί είναι δίπλα, σου φαίνεται τόσο ακραίο που ο κόσμος προετοιμάζεται;
Στα φερνουν και σπιτι με ενα τηλεφωνακι αν δεν μπορεις να βγεις.