!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ο σύριζα είναι κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς και σε επίπεδο στελεχών κινείται πολύ αριστερά, άσχετα αν πρόκειται για οπορτουνιστές.
Η ηγεσία του δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο τάσεις καθώς η εκλογική του βάση είναι σταθερά διχασμένη περίπου στη μέση επί σειράς ζητημάτων κοινωνικού και ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο ως προς το μεταναστευτικό.
Αναφορικά με το κλείσιμο των συνόρων, υπάρχει ένα μερίδιο στην αγορά, τουλάχιστον 20% που εναντιώνεται, δεν ισχύουν τα περί 0,5%.
Η ηγεσία του δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο τάσεις καθώς η εκλογική του βάση είναι σταθερά διχασμένη περίπου στη μέση επί σειράς ζητημάτων κοινωνικού και ευρύτερου πολιτικού ενδιαφέροντος, όχι μόνο ως προς το μεταναστευτικό.
Αναφορικά με το κλείσιμο των συνόρων, υπάρχει ένα μερίδιο στην αγορά, τουλάχιστον 20% που εναντιώνεται, δεν ισχύουν τα περί 0,5%.
-
Ανδρέας
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:03
"Πόσες παρθένες κατάφερες χθες βρε παίχτουρα;"
είπε ο Φρούραρχος στον Ανδρέα.
Έχετε βαλθεί να μου γαμήσετε όλα τα πουκάμισα και να φωνάζει η άλλη!
Πάει και το τρίτο!
Για να μη βάλω το κρασί που πάει χαμένο!
υ.γ.Υπαρχουν παρθένες σήμερα; (Εκτός από την 18χρονη κόρη μου που ΕΙΝΑΙ)!
Τον φράχτη να φτιάξεις μην σου έρθει μέσα κανένας κλέφτης φορέας του ιού και πάθεις διπλή ζημιά.Σουβλίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:56 Να το παίξουμε στοίχημα πώς θα πέσει ο Ερντογάν?
Ή να φτιάξουμε κινηματογραφικό σενάριο?
(θα είμαστε που θα είμαστε όλοι σε κατ'οίκον περιορισμό σε λίγο, να έχουμε να περνάει η ώρα)
Δεν παίζει αυτό με δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη (ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο μου είναι συμπαθής ο συγκεκριμένος σαν φάτσα).Ανδρέας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:04viewtopic.php?f=33&t=19676Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:02 Δεν βλέπω να παίζει πολύ το θέμα. Τι γίνεται; υποχώρησαν οι οχτροί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου είναι συμπαθής γιατί είναι λαπάς με τις γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:08
Δεν παίζει αυτό με δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη (ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο μου είναι συμπαθής ο συγκεκριμένος σαν φάτσα).
Αν ήταν σοβαρός άντρας, δεν θα τα έφτιαχνε πάλι με την γυναίκα του που τον είχε απατήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 10 Μαρ 2020, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άσε με, με έχει τρομάξει το μάτι μου, δεν τολμώ να πω/σκεφτώ κάτι κατα κάποιον τρόπο επαναλαμβάνεται σε κάποιο μακρόκοσμοΜηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:07Τον φράχτη να φτιάξεις μην σου έρθει μέσα κανένας κλέφτης φορέας του ιού και πάθεις διπλή ζημιά.Σουβλίτσα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 20:56 Να το παίξουμε στοίχημα πώς θα πέσει ο Ερντογάν?
Ή να φτιάξουμε κινηματογραφικό σενάριο?
(θα είμαστε που θα είμαστε όλοι σε κατ'οίκον περιορισμό σε λίγο, να έχουμε να περνάει η ώρα)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δεν ξέρω τι έκανε με τη γυναίκα του, δεν με απασχολεί. Αλλά μου είναι ο πιο συμπαθης φυσιογνωμικά από όλους τους πρωθυπουργός που πέρασαν με ΝΔ.Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:15Σου είναι συμπαθής γιατί είναι λαπάς με τις γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:08
Δεν παίζει αυτό με δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη (ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο μου είναι συμπαθής ο συγκεκριμένος σαν φάτσα).
Αν ήταν σοβαρός άντρας, δεν θα τα έφτιαχνε πάλι με την γυναίκα του που τον είχε απατήσει.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εεεεε?Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:15Σου είναι συμπαθής γιατί είναι λαπάς με τις γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:08
Αν ήταν σοβαρός άντρας, δεν θα τα έφτιαχνε πάλι με την γυναίκα του που τον είχε απατήσει.![]()
-
stergiosbik
Σα να παιζει μεγαλη μπαλα ο Κυριακος!
Προβλεπω χαρακιρι αριστερων!!!
Κίνηση ΜΑΤ Νίκου Δένδια στο ΥΠΕΞ, ανοίγει και δρόμος για κατάθεση συντεταγμένων για την ΑΟΖ στον ΟΗΕ;
https://slpress.gr/ethnika/apokathiloth ... xoterikon/
Προβλεπω χαρακιρι αριστερων!!!
Κίνηση ΜΑΤ Νίκου Δένδια στο ΥΠΕΞ, ανοίγει και δρόμος για κατάθεση συντεταγμένων για την ΑΟΖ στον ΟΗΕ;
https://slpress.gr/ethnika/apokathiloth ... xoterikon/
Όχι τώρα βρε, πριν χρόνια που ήταν σε διάσταση, πριν γίνει αρχηγός της ΝΔ.panos291 έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:19Εεεεε?Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:15Σου είναι συμπαθής γιατί είναι λαπάς με τις γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:08
![]()
Α εντάξει. Τέλος πάντων την δουλειά του να κάνει και αυτά δεν μας απασχολούν.
- Highlander
-
Ανδρέας
Ναι, ενώ αυτός ήταν κερί αναμένο εκείνο το διάστημα!Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:15Σου είναι συμπαθής γιατί είναι λαπάς με τις γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 21:08
Για τα παιδιά τους τα ξαναέφτιαξαν και για μετά την αρχηγία της ΝΔ όταν πήγαινε σίιγουρα για ΠΘ!
Θες να σου πω γκόμενές του;
- Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Ανδρέας
Μη μας το κάνεις αυτό!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση