Alien666 έγραψε: 03 Μαρ 2020, 16:18
I have problems
Εύχομαι γρήγορα να τα λύσεις
Μερικά είναι προγραμματισμένο το πότε θα λυθούν (και αν θα λυθούν). Κάποια θέλουν κάτι χρόνια, άλλα το νωρίτερο θα λυθούν το φθινόπωρο, μερικά μάλλον θα κλείσουν μήνα και κάποια άλλα είναι random.
Alien666 έγραψε: 03 Μαρ 2020, 16:18
I have problems
Εύχομαι γρήγορα να τα λύσεις
Μερικά είναι προγραμματισμένο το πότε θα λυθούν (και αν θα λυθούν). Κάποια θέλουν κάτι χρόνια, άλλα το νωρίτερο θα λυθούν το φθινόπωρο, μερικά μάλλον θα κλείσουν μήνα και κάποια άλλα είναι random.
Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο!
Αφού έχεις και ένα χρονικό ορίζοντα για την επίλυσή τους είναι καλύτερα, σε κρατάει πιο ήρεμο
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2020, 13:20
Δεν έχω ξανακούσει άλλη περίπτωση, βρε Naida, που κάποιος ενήλικος να θεωρεί ότι "τα έχει" χωρίς να έχει ολοκληρώσει σεξουαλικά τη σχέση... (και δεν είμαι και μικρός...)
Κακώς παιδιά. Την σχεση δεν την κάνει το σεξ. Είναι κομμάτι της αλλά δεν την μετατρέπει το σεξ τη σχέση σε σχέση.
Τι την κάνει την σχέση; Η απαγγελία ποίησης; Γιατί τότε έχω τριψήφιο αριθμό σχέσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2020, 13:20
Δεν έχω ξανακούσει άλλη περίπτωση, βρε Naida, που κάποιος ενήλικος να θεωρεί ότι "τα έχει" χωρίς να έχει ολοκληρώσει σεξουαλικά τη σχέση... (και δεν είμαι και μικρός...)
Κακώς παιδιά. Την σχεση δεν την κάνει το σεξ. Είναι κομμάτι της αλλά δεν την μετατρέπει το σεξ τη σχέση σε σχέση.
Τι την κάνει την σχέση; Η απαγγελία ποίησης; Γιατί τότε έχω τριψήφιο αριθμό σχέσεων.
Η επαφή που έχεις με το άλλο άτομο. Όχι η σωματική. Φυσικά και θα έρθει και η σωματική αλλά σε πρώτη φάση είναι να συνδεθείς με τον άλλο ψυχικά. Να μιλάτε, να ανοιχτεί ο ένας στον άλλον, να αφεθεί, να ζεσταθούν οι δύο καρδούλες μαζί και μετά να έρθει και αααχ ο έρωτας
Την σχέση δεν την κάνει το να βγάλεις τα εσώψυχά σου αλλά τα εσώρουχά σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 03 Μαρ 2020, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η επαφή που έχεις με το άλλο άτομο. Όχι η σωματική. Φυσικά και θα έρθει και η σωματική αλλά σε πρώτη φάση είναι να συνδεθείς με τον άλλο ψυχικά. Να μιλάτε, να ανοιχτεί ο ένας στον άλλον, να αφεθεί, να ζεσταθούν οι δύο καρδούλες μαζί και μετά να έρθει και αααχ ο έρωτας
Είμαι ρομαντικιά εγώ ρε
άμα τα έχω μαζί σου και ταυτόχρονα δεθώ "ψυχικά" με άλλη και χουχουλιάσουν οι 2 καρδούλες κλπ αλλά δεν υπάρξει ερωτική επαφή, θεωρείς ότι σε απάτησα δηλαδή ή είσαι οκ;
hellegennes έγραψε: 03 Μαρ 2020, 19:46
Αυτό λέγεται φιλία, όχι σχέση.
Την σχέση δεν την κάνει το να βγάλεις τα εσώψυχά σου αλλά τα εσώρουχά σου.
Όπου βγάζεις τα εσώρουχα σου δηλαδή είναι σχέση;
Ασε μας καλέ. Άσε που δεν μιλάμε για φιλικά αισθήματα αλλά να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο στην επαφή σας.
hellegennes έγραψε: 03 Μαρ 2020, 17:54
Είμαι ρομαντικιά εγώ ρε
άμα τα έχω μαζί σου και ταυτόχρονα δεθώ "ψυχικά" με άλλη και χουχουλιάσουν οι 2 καρδούλες κλπ αλλά δεν υπάρξει ερωτική επαφή, θεωρείς ότι σε απάτησα δηλαδή ή είσαι οκ;
Με πόσες θα χουχουλιαζει εσένα ή καρδούλα σου; δεν κατάλαβα. Δεν γίνεται αυτό. Ή με μένα ή με άλλη.
Και εννοείται με απατάς αφού έχουμε σχέση.