!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Πάλι στα καλύτερα ο σταυρης. Αρχίζει να ξεχωρίζει αρκετά.
Το καλύτερο σουβλάκι ο φιλιπινεζος, βίασε όνειρα.
Περιμένω να ανοίξει επιτέλους το μαγαζί του ο Ιαωννίδης να δοκιμάσω το περιβόητο ριζότο, αλλά τα εγκαίνια αναβάλλονται συνεχώς.
Κάνουν πλάκα με το ζευγαράκι του μαστερσεφ. Τους γλεντανε καλά.
-
Ανδρέας
OvioΑίγαγρος έγραψε: 09 Μαρ 2020, 22:04 Περιμένω να ανοίξει επιτέλους το μαγαζί του ο Ιαωννίδης να δοκιμάσω το περιβόητο ριζότο, αλλά τα εγκαίνια αναβάλλονται συνεχώς.
Τζον τίμιος ακόμα και στα ζευγάρια.
Αυτή η Μαριάνα κατηγορεί τους πάντες λες και θεωρεί τον εαυτό της πολυ τοπ. Αν είναι δυνατόν.
Επαναλαμβάνει τρεις φορές την ίδια φράση ο σταυρης μπας και βγάλει κάποιο νόημα ο Διονύσης. Την ίδια ώρα ο Μπέλλος πήγε να εντυπωσιάσει το μωρό και το έχασε κάπου από το άγχος.
- hellegennes
Η ιδέα του γκουρμέ πιτόγυρου είναι για τον πούτσο εξαρχής. Τι περίμενες;Namrail έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:22 Κεντρική ιδέα πιτογυρο.
"...αντί για τζατζίκι θα φτιάξω μια κρέμα με βάση το κακάο..."
"...τζατζίκι αβοκάντο..."
"...θα πάρω τον ανανά..."
"...και μια γέμιση από γαρίδες..."
Πολύ αποδόμηση να ούμε.
Θα γελάσουμε σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμένα μ' άρεσε. Είναι απλή και παραλλαγές της μπορούμε να φκιάξουμε κι εμείς. Και μια που την έφερα την κουβέντα...
Όταν φκιάχνω γαριδοπίλαφο ή γαριδομακαρονάδα κάνω μια πάναπλη μπινιά που χρησιμοποιώ για συνοδευτικό και τους ξετρελαίνει όλους (μάνα, πατέρα, αδερφό, νύφη κι ανίψια). Βάζω να βράσουν λίγες περισσότερες γαρίδες απ' όσες θα χρειαστώ για το φαγητό. Φκιάχνω ένα μείγμα από κέτσαπ και μαγιονέζα, ρίχνω λίγο από το ζουμί που έχουν βράσει οι γαρίδες (λίγο, γιατί αν ξεφύγει θα βρωμάει) βάζω μέσα και τις πλεονάζουσες γαρίδες κι έτοιμη η γαριδοσαλάτα. Είδα τον πώς τον λένε που έβαλε μέσα γαρίδες και λέω "ωραία ιδέα, αφού αρέσει σε όλους η γαριδοσαλάτα θα φκιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο που θα την αναδεικνύει". Όμως δεν μπορώ να γεμίσω την πίτα μόνο με αυτό, γιατί η πολλή σως θα τους μπουχτίσει. Τι άλλο να βάλω μέσα;
Όταν φκιάχνω γαριδοπίλαφο ή γαριδομακαρονάδα κάνω μια πάναπλη μπινιά που χρησιμοποιώ για συνοδευτικό και τους ξετρελαίνει όλους (μάνα, πατέρα, αδερφό, νύφη κι ανίψια). Βάζω να βράσουν λίγες περισσότερες γαρίδες απ' όσες θα χρειαστώ για το φαγητό. Φκιάχνω ένα μείγμα από κέτσαπ και μαγιονέζα, ρίχνω λίγο από το ζουμί που έχουν βράσει οι γαρίδες (λίγο, γιατί αν ξεφύγει θα βρωμάει) βάζω μέσα και τις πλεονάζουσες γαρίδες κι έτοιμη η γαριδοσαλάτα. Είδα τον πώς τον λένε που έβαλε μέσα γαρίδες και λέω "ωραία ιδέα, αφού αρέσει σε όλους η γαριδοσαλάτα θα φκιάξω κι εγώ κάτι τέτοιο που θα την αναδεικνύει". Όμως δεν μπορώ να γεμίσω την πίτα μόνο με αυτό, γιατί η πολλή σως θα τους μπουχτίσει. Τι άλλο να βάλω μέσα;
-
the comet the course the tail
το μυστικο στην γαριδομακαρονάδα είναι το σβήσιμο με ούζο. κέτσαπ και μαγιονέζες άστα για κάνα σάντουιτς. βάλε φρέσκια ντομάτα και μαϊντανό. τα λέμε. bb.Βλήμα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:15 Εμένα μ' άρεσε. Είναι απλή και παραλλαγές της μπορούμε να φκιάξουμε κι εμείς. Και μια που την έφερα την κουβέντα...
Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Σίγουρα θα βγουν μπροστά η Μαρλέν με τον Ιωάννη και μάλλον ο Βίκινγκ με τον μάγειρα των πλοίων.
Δεν θυμάμαι άλλους να έκαναν κακό πιάτο. Ο Ιωάννης βέβαια έχει τη χρυσή κάρτα.
Δεν θυμάμαι άλλους να έκαναν κακό πιάτο. Ο Ιωάννης βέβαια έχει τη χρυσή κάρτα.
Κέρδισε ο καγκουρας. Το πιάτο παίζει να ήταν 90% δικό του, η άλλη απλά βοηθούσε με τα τυπικά.
Απασφαλισε ο θείος Λεωνίδας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail