Η ΝΔ πήγε ακροδεξιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε δεξιά
Ο Αρίστος έγινε κεντροδεξιός
Ο Μηχανικός κι εγώ γίναμε ακροδεξιοί
και ο Φρούραρχος βγήκε από τον χάρτη!
enterprise-psi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:32 Μετά από 444 σελίδες , παραδέχομαι ότι αγανακτισμένος , motherfucker και άλλοι μεγάλοι παλαιοί, είχαν δίκιο για τους αριστερούς , ειδικά για ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς.
Πόσο πιο απλό για να καταλάβουν κάποιοι πως το κλείσιμο των συνόρων είναι προς το συμφέρον όλων μας;enterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
Απλά πράγματα που δεν τα καταλαβαίνουν οι αριστεροί αφού είναι δέντρα.![]()
Έλα από Κρόνο στέλνω!!!Ανδρέας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:48 Α ρε πούστη Σουλτάνε, τι έκανες;
Η ΝΔ πήγε ακροδεξιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε δεξιά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ποώδη φυτά δεν είναι δένδρα!enterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
Και ο enterprise-psi από ΠΑΣΟΚ έγινε δεξιός.Ανδρέας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:48 Α ρε πούστη Σουλτάνε, τι έκανες;
Η ΝΔ πήγε ακροδεξιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε δεξιά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακροδεξιο δε σε κανει ολα τα παραπανω, σε κανει να αφηνεις ανεξελεγκτα να αλωνιζουν τυποι με ποστ ''γαμηστετους'' κλπenterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
Εδώ αφήνω εσένα.Παρταλι έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:01ακροδεξιο δε σε κανει ολα τα παραπανω, σε κανει να αφηνεις ανεξελεγκτα να αλωνιζουν τυποι με ποστ ''γαμηστετους'' κλπenterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:13Οι αριστεροί, προοδευτικοί, αντινεοφιλελευθεριι, αντιρατσιστές... Είμαστε ο ΣΥΡΙΖΑ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:30..ποιοι είσαστε εσείς ;;;Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:29
Η προοδευτική αριστερά έχει κατώτατο όριο γύρω στο 20%. Από εκεί και πέρα οποίος πειστεί από τις ιδέες της ακολουθει.
Εμείς πάντως δε θα πειστούμε από κανένα άλλο για να μεταλλαχθουμε σε βελοπουλικο μόρφωμα![]()
Τι επιρροή έχετε μέσα σε ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ ;
τρόμαξε το μάτι τουΦρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:54enterprise-psi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:32 Μετά από 444 σελίδες , παραδέχομαι ότι αγανακτισμένος , motherfucker και άλλοι μεγάλοι παλαιοί, είχαν δίκιο για τους αριστερούς , ειδικά για ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Oχι όλων μας. Το συμφέρον κάποιων (διαχρονικά θα παρατηρήσω) είναι να γίνει η χώρα τριμπουρδελο.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:58Πόσο πιο απλό για να καταλάβουν κάποιοι πως το κλείσιμο των συνόρων είναι προς το συμφέρον όλων μας;enterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
ναι καλομου νερντenterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:06Εδώ αφήνω εσένα.Παρταλι έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:01ακροδεξιο δε σε κανει ολα τα παραπανω, σε κανει να αφηνεις ανεξελεγκτα να αλωνιζουν τυποι με ποστ ''γαμηστετους'' κλπenterprise-psi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:53 Το να θέλω ότι καλύτερο γίνεται για την χώρα μου , δεν είναι ακροδεξια. Δηλαδή δεν θέλω να μπουν χιλιάδες λαθρομεταναστοπροσφυγες ανεξέλεγκτα, άρα είμαι ναζί ;
Και Βίκυ, νικυ πως τη λένε αφού δεν έβγαλε άκρη με τον. Σταβμαρ πως τον λένε ήρθε σε μένα που δεν μοιράζομαι ούτε τον κωρονοιο μαζί τους να μου κουνήσει το δάχτυλο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:09τρόμαξε το μάτι τουΦρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:54enterprise-psi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:32 Μετά από 444 σελίδες , παραδέχομαι ότι αγανακτισμένος , motherfucker και άλλοι μεγάλοι παλαιοί, είχαν δίκιο για τους αριστερούς , ειδικά για ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς.