αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 4794283010
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
#me_ton_tayip
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: #me_ton_tayip
Μιλάμε για άτομα επιπέδου δηλαδή,γενικώς.Jolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:49αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 4794283010![]()
-
Nero
Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθησηJolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:49αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
Εσύ που με την ψήφο σου την έφερες στην εξουσία τί είσαι? Μπράβο, πάντως, δεν περίμενα τέτοιο συνοριοκλείσιμο απ' το κόμμα που ψήφισες.Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθηση![]()
Για την ακρίβεια δεν περίμενα καθόλου συνοριοκλείσιμο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
είναι. Το θυμάμαι από τις εκπομπές που την έβγαζε ο Κόκκινος. Την πρώτη φορά κρατιόταν ο Ραπ να μην σκάσει στα γέλια, και τις άλλες έφευγε από το στούντιο γιατί δε θα άντεχε.Nero έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:07Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθησηJolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:49αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
![]()
-
Nero
Δε σταύρωσα τη συγκεκριμένη. Δε θα το έκανα ποτέ...και δε βγήκε κιόλας οπότε δεν την έφερε κανείς στην εξουσίαKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:10Εσύ που με την ψήφο σου την έφερες στην εξουσία τί είσαι? Μπράβο, πάντως, δεν περίμενα τέτοιο συνοριοκλείσιμο απ' το κόμμα που ψήφισες.Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθηση![]()
![]()
Για την ακρίβεια δεν περίμενα καθόλου συνοριοκλείσιμο.![]()
- Λίνο Βεντούρα
χάλια είναι. Πόσες πλαστικές πρόλαβε να κάνει;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Την παράταξη. Το ίδιο είναι, αν κερδίζει η ομάδα, κερδίζει και ο παίκτης (κι αυτοί οι υποψήφιοι που δε βγαίνουν, κάπου τακτοποιούνται, μην ανησυχείς).Nero έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:12Δε σταύρωσα τη συγκεκριμένη. Δε θα το έκανα ποτέ...και δε βγήκε κιόλας οπότε δεν την έφερε κανείς στην εξουσίαKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:10Εσύ που με την ψήφο σου την έφερες στην εξουσία τί είσαι? Μπράβο, πάντως, δεν περίμενα τέτοιο συνοριοκλείσιμο απ' το κόμμα που ψήφισες.Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθηση![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα κριτηρια του μεσου γυναικοκεντρικου ελληνιαρηJolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:49αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
σκαστε ρε ψυχοπαθεις μισογυνιδες αγαμητοι mgtowKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:10Εσύ που με την ψήφο σου την έφερες στην εξουσία τί είσαι? Μπράβο, πάντως, δεν περίμενα τέτοιο συνοριοκλείσιμο απ' το κόμμα που ψήφισες.Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθηση![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμπ1 πάντωςPapa John έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:57Μιλάμε για άτομα επιπέδου δηλαδή,γενικώς.Jolly Roger έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:49αυτή την καλούσε στο Μετρόπολις και την προμοτάριζε προεκλογικά το σάπιο λίπος που κάνει εκπομπή μαζί με το Ραπτόπουλο, ο Κόκκινος, γιατί μάλλον του είχε γυαλίσει η κορασίς. Τελικά αυτή δε μπήκε βουλή ούτε με το καθημερινό προμοτάρισμα του χοντρομπαλά, κι από τότε τον κοροϊδεύει ο Ραπ "και ΝΔ ψήφισες, και δε γάμησες".ζιτανιτα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:45 Λατινοπούλου σκίζει γιουσουφάκια χωρίς φραγμούς
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης
τωρα και αθιγγανες? 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σε παρακαλώ, δεν είμαι MiG TOW. Οι γυναίκες μου είναι πολύ αγαπητές.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Μαρ 2020, 22:29σκαστε ρε ψυχοπαθεις μισογυνιδες αγαμητοι mgtowKauldron έγραψε: 10 Μαρ 2020, 19:10Εσύ που με την ψήφο σου την έφερες στην εξουσία τί είσαι? Μπράβο, πάντως, δεν περίμενα τέτοιο συνοριοκλείσιμο απ' το κόμμα που ψήφισες.Κάτι μου λέει ότι είναι πιο χαζή απ'τα λάχανα. Δεν ξέρω κιόλας, πες το διαίσθηση![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα παραπονα σας στους παντοφλακηδες νοικοκυραιους 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα