Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:19
Είμαστε αριστεροι, υπέρ κοινωνικής δικαιοσύνης, αντιρατσισμου και ανθρωπισμού... Και θέλουμε να ζούμε στον 21ο αιώνα.
Στις 1000 σου δημοσιευσεις οι 999 ειναι υπερ των μεταναστων και 1 υπερ των εργατων. Οχι δεν εισαι αριστερος. Οι ομοιοι σου εχουν σφετεριστει τον ορο για να κανουν καλυτερα τη δουλεια τους.
.
Όλες μου οι σχετικές δημοσιεύσεις είναι υπέρ του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε κανένα από τα δύο δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα σε "γηγενεις" και "αλλοδαπούς" γιατί αποδέχομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ανάγκες. Θεωρώ το ίδιο αχρειο τον κάτοικο Εκάλης που θεωρεί βαρίδι τον κάτοικο Περάματος και τις απαιτήσεις του με τον μικροαστό κάτοικο Περάματος που θα τα βάλει με τους μετανάστες. Και τους Αλβανούς μετανάστες που θα τα βάλουν με τους Πακιστανούς
Και τον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα είναι το λιγότερο άτοπο να μιλάς για "εργάτες".
Δεν σε εχω δει να δειχνεις ανθρωπισμο στους 40.000 Ελληνες αστεγους.
Ποσες δημοσιευσεις εχεις κανει γι' αυτους και ποσες υπερ των μεταναστων;
Μηχανικός έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:29
Ρε τι έχει να γίνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ψάξε να βρεις live streaming από τώρα!
Μεζέδες, κρασιά και τα ρέστα!
(Αν γίνει και δεν βρουν αφορμή τον ιό)
Το ανέβαλε, λόγω του κορωνοϊού (λέει). Για να μην φάνε τα μουστάκια τους (λέω)!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Η δεξιά πάντα ενώνει όλους τους Έλληνες.
Η δεξιά πάντα βάζει την Ελλάδα πάνω απ όλα.
Αυτή είναι η δεξιά.
Όσοι θέλουν ακολουθούν τους άλλους απλά τους ξεπερνάν οι εξελίξεις.
Η δεξιά κατάντησε πουτανακι της αριστεράς.
Τι δουλειά μπορεί να έχω εγώ με τη δεξιά;
Τραβά να σου πούνε τώρα ότι ο κουλης είναι φασίστας που έκανε το αυτονόητο και προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να τους αντιμετωπίσεις.
Μετα ενημέρωσε με.
Υ. Γ. Ο μετριοπαθεστατος ψι έγραψε κάτι στη σελίδα 444 ή κάπου εκεί. Κάνε ένα κόπο και θα καταλάβεις.
Υ. Γ. 2 πολύ ασχολήθηκα.
Όχι ακριβώς.
Κάτι αλλά σκαμπιλια σου τραβάνε οι αριστεροί.
Τρέχα τώρα να τους εξηγήσεις ότι δεν είσαι φασίστας.
Στις 1000 σου δημοσιευσεις οι 999 ειναι υπερ των μεταναστων και 1 υπερ των εργατων. Οχι δεν εισαι αριστερος. Οι ομοιοι σου εχουν σφετεριστει τον ορο για να κανουν καλυτερα τη δουλεια τους.
.
Όλες μου οι σχετικές δημοσιεύσεις είναι υπέρ του ανθρωπισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε κανένα από τα δύο δεν κάνω διακρίσεις ανάμεσα σε "γηγενεις" και "αλλοδαπούς" γιατί αποδέχομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ανάγκες. Θεωρώ το ίδιο αχρειο τον κάτοικο Εκάλης που θεωρεί βαρίδι τον κάτοικο Περάματος και τις απαιτήσεις του με τον μικροαστό κάτοικο Περάματος που θα τα βάλει με τους μετανάστες. Και τους Αλβανούς μετανάστες που θα τα βάλουν με τους Πακιστανούς
Και τον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα είναι το λιγότερο άτοπο να μιλάς για "εργάτες".
Δεν σε εχω δει να δειχνεις ανθρωπισμο στους 40.000 Ελληνες αστεγους.
Ποσες δημοσιευσεις εχεις κανει γι' αυτους και ποσες υπερ των μεταναστων;
.
Ξέρεις δε μετράω τις δημοσιεύσεις που κάνω για κάθε διαφορετικό θέμα...
Το "ναι αλλά για τους ντοπιους άστεγους δε λέτε" είναι από τα πιο αστεία νεοακροδεξια επιχειρήματα... Γιατί τις περισσότερες φορές δεν ισχύει καν... Απλώς φαίνεται ωραία σε πολλούς σαν στερεοτυπική φράση που ακούγεται...
Ξέρεις δε μετράω τις δημοσιεύσεις που κάνω για κάθε διαφορετικό θέμα...
Το "ναι αλλά για τους ντοπιους άστεγους δε λέτε" είναι από τα πιο αστεία νεοακροδεξια επιχειρήματα... Γιατί τις περισσότερες φορές δεν ισχύει καν... Απλώς φαίνεται ωραία σε πολλούς σαν στερεοτυπική φράση που ακούγεται...
Μετραω εγω τις δημοσιευσεις σου για να δω γιατι εχεις ΤΟΣΗ φαγουρα για τους μεταναστες. Μπαινεις τους τελευταιους μηνες κυριως σε θεματα που θα μπορουσες να προπαγανδισεις υπερ ανοιχτων συνορων για λογους υποτιθεται ανθρωπιστικους.