!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:43
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:36
Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:35

Οι υποστηρικτές τουΤαγιπ είναι α πριορι φασίστες.
Ζωτικό χώρο λέει θέλει.
Μπήκε σε Συρία, σε Κύπρο {γεωτρήσεις}, θέλει να μπει σε Λυβικο.

Μήπως θυμάσαι ποιος άλλος μίλησε για ζωτικό χώρο καιμπουκαρε σε Αυστριες, Πολωνιες κλπ. :003:
Εμμ, μόνο που εμείς είμαστε εντελώς ενάντια του ταγιπ.

Εσείς είστε οι εγχώριοι επίδοξοι μιμητές των πολιτικών του...
Εγω είμαι φασίστας και είναι Τιμή μου.
Αλλά δεν μιλάμε για μένα. Για σένα λένε οι προλαλησαντες.. :lol:
Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι ότι είσαι, αλλά εξακολουθείς να κατηγορείς όσους δε συμφωνούν με τις φασιστικές σου απόψεις, σαν...φασίστες. :smt047
Γκεμπελισμός δε λέγεται αυτό;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Φρούραρχος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:43
Εγω είμαι φασίστας και είναι Τιμή μου.
Αλλά δεν μιλάμε για μένα. Για σένα λένε οι προλαλησαντες.. :lol:
Τιμή σου και καμάρι σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Highlander

Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:43
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:41
Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:40

Νεολαια ΣΥΡΙΖΑ εισαι;

.
Ήμουν.

Απλα οι θεσεις σου δεν εκπροσωπουν τον επισημο ΣΥΡΙΖΑ ουτε κατα διανοια, μονο τη νεολαια.

Η ζημια παντως που εχεις κανεις στο ΣΥΡΙΖΑ διαδικτυακα τους τελευταιους μηνες ειναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.

.
Οι θέσεις του συριζα είναι αριστερές και προοδευτικές... Μπορεί λόγω κάποιων συμβιβασμών, αφότου ανέλαβε την εξουσία, να μην είναι εντελώς ριζοσπαστικές, όπως κάποιες από αυτές που εκφράζει η νεολαία, αλλά παραμένουν ανθρωπιστικές. Και σίγουρα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές που έχετε εκφράσει επανειλημμένως εσύ και ο ΑΙΝΕΙΑΝ. Ο ένας για νάρκες και προσπαθεί να τη βγει από τα δεξιά στην ακροδεξιά πλέον ΝΔ και ο άλλος να μας λέει ότι χέστηκε για τους μετανάστες και τους φτωχούς Έλληνες συμπολίτες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 10 Μαρ 2020, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:00 Οι θέσεις του συριζα είναι αριστερές και προοδευτικές...
Tagip Erdogan likes this post :smt023
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εγώ πάλι χαίρομαι που ο Ταγίπ και η Αγγελικούλα ΠΟ ΝΑ ΝΕ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Awesomatic έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:01
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:00 Οι θέσεις του συριζα είναι αριστερές και προοδευτικές...
Tagip Erdogan likes this post :smt023
Ναι κι ο ταγιπ έχει κάνει πογκρομ στους αριστερούς και προοδευτικούς στη χώρα του... Όπως προσπαθείτε να κάνετε κι εσείς εδώ.

Δηλαδή εσείς είστε οι ταγιπικοι... Αλλά συνεχίζετε την γκεμπελική προπαγάνδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:00
ακόμη και τα ΜΜΕ σας αντιμετωπιζουν σαν λεπρούς σχοινοβάτες :smt005:
Άβαταρ μέλους
Highlander

nemo έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:03
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:00
ακόμη και τα ΜΜΕ σας αντιμετωπιζουν σαν λεπρούς σχοινοβάτες :smt005:
Για να το λες εσύ θα έχεις δίκιο χρυσαυγίτη.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

O ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα πολυτασικο κομμα στο οποιο οι σκληροι δικαιωματιστες ειναι μονο το 0,5%. Εσεις μπορει να υποστηριζετε οτι εισαστε αριστεροι και προοδευτικοι αλλα στην πραξη λειτουργειτε σαν πλυντηρια στην Ελλαδα ποτε του Ερντογαν, ποτε του Ραμα και ποτε του Γκρουεφσκι. Χειροτεροι και απο Ισλαμοφασιστες δηλαδη.

Ο Ερντογαν μπορει και να ακουσε την προταση του Λιακου οτι η Ελλαδα πρεπει να δεχτει 1.000.000 προσφυγες και γι' αυτο να πήρε την αποφαση του να στειλει το τσουναμι.

Εισαστε λοιπον η Πεμπτη Φαλαγγα στην Ελλαδα του Ισλαμοφασιστα και wannabe Χαλιφη Ερντογαν.

.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μλκς πάρτε ποπ κορν και απολαύστε Άριστο!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:05 O ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα πολυτασικο κομμα στο οποιο οι σκληροι δικαιωματιστες ειναι μονο το 0,5%. Εσεις μπορει να υποστηριζετε οτι εισαστε αριστεροι και προοδευτικοι αλλα στην πραξη λειτουργειτε σαν πλυντηρια στην Ελλαδα ποτε του Ερντογαν, ποτε του Ραμα και ποτε του Γκρουεφσκι. Χειροτεροι και απο Ισλαμοφασιστες δηλαδη.

Ο Ερντογαν μπορει και να ακουσε την προταση του Λιακου οτι η Ελλαδα πρεπει να δεχτει 1.000.000 προσφυγες και γι' αυτο να πήρε την αποφαση του να στειλει το τσουναμι.

Εισαστε λοιπον η Πεμπτη Φαλαγγα στην Ελλαδα του Ισλαμοφασιστα και wannabe Χαλιφη Ερντογαν.

.
Το ότι είμαστε 0,5% είναι μία ακροδεξιά ανυπόστατη στερεότυπη φράση. Ο Λιάκος πρώτα απ' όλα προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Γενικά το αστείο είναι ότι όλοι οι ακροδεξιοί σε όλες τις χώρες κατηγορούν όσους είναι προοδευτικοί σαν προδότες της εθνικοθρησκευτικής ενότητας. Τώρα τελευταία έχει επικρατήσει και η μόδα οι φασίστες να κατηγορούν τους αριστερούς ως φασίστες, κάτι που δείχνει το μέγεθος του γκεμπελισμου που αναπτύσσεται.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

:011: Κακουργα κενωνια που δεν καταλαβαίνεις τους aristeroi
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:05 O ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα πολυτασικο κομμα στο οποιο οι σκληροι δικαιωματιστες ειναι μονο το 0,5%. Εσεις μπορει να υποστηριζετε οτι εισαστε αριστεροι και προοδευτικοι αλλα στην πραξη λειτουργειτε σαν πλυντηρια στην Ελλαδα ποτε του Ερντογαν, ποτε του Ραμα και ποτε του Γκρουεφσκι. Χειροτεροι και απο Ισλαμοφασιστες δηλαδη.

.
Δίκασε τους βρωμιάρηδες.

Και μετά ετοιμάσου για βουτιά.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

stergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2020, 17:09 Μλκς πάρτε ποπ κορν και απολαύστε Άριστο!
Άσε ρε...έχω δει Κομανέτσι live στους Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ, τι να κλάσει ο Αρίστος; :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 10 Μαρ 2020, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ανδρέας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:29
Highlander έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:27
Αρίστος έγραψε: 10 Μαρ 2020, 16:25 Highlander επι 5 χρονια εβαλα πλατη στο ΣΥΡΙΖΑ παροτι δεξιος...

και τωρα αποσυρω τη στηριξη γιατι δεν μπορω εγω συνεχεια να μαζευω τα σπασμενα τα δικα σας..

Αμα εσεις αποφασισατε να βγαλετε τον Κουλη για δευτερη τετραετια εγω δεν θα γινω το κοροιδο σας.

.
Δε χρειαζόμαστε κανέναν να μαζεύει τα "σπασμένα".

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει ούτε δεξιό, ούτε ακροδεξιό ούτε βελοπουλικο για χάρη κανενός...

Όποιον τον καλύπτουν οι θέσεις της προοδευτικής αριστεράς τον ψηφίζει, διαφορετικά ρίχνει στην κάλπη σταυρό στον Βελόπουλο ή τον Μιχαλολιάκο είναι τόσο απλό
Σκουρλέτης και Μουζάλας είναι αυτή τη στιγμή στον Έβρο και μαζί με τον Μητροπολίτη της περιοχής επισκέπτονται μονάδες των συνόρων και μοιράζουν συγχαρητήρια! :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
:003: :smt023
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”