Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Βέβαια δεν ξερουμε το ακριβες ποσοστο. Πάντως, ειτε ειναι 3,4%, ειτε 1%, ειτε ακομα και 30%, το πιο πιθανο σενάριο παραμένει οτι ο μεσος άνθρωπος θα επιβιώσει, χαρη στο ανοσοποιητικό του σύστημα. Μιλαμε καθαρα για στατιστική εδώ. Μην τρελαίνεσαι. Δε σημαίνει οτι ενα ποσοστό θνησιμότητας 3% ειναι μικρό. Σημαίνει οτι αν μιλαγαμε για κατι αλλο, πχ αν σου ελεγα να παιξεις ενα στοίχημα οπου η α επιλογή έχει 3% πιθανοτητα ενω η β 97%, θα διαλεγες τη β μάλλον να ριξεις τα λεφτά σου.
απο την στιγμη που ξεσπασαν τοσες δεκαδες χιλιαδες κρουσματα εκει,τα περισσοτερα απο παντου και λες δεν αναρρωνουν ,αρα κακως τους αφησαν ελευθερους ξανα θα νοησουν και θα μεταδωσουν τον ιο!βασικα ηδη επρεπε να το κανουν,αρα απο μερα σε μερα ξανα εχουμε χαμο!
ομως η ερευνα στο link που ειναι και πιο προσφατη δεν συμφωνει με αυτο που εχεις κατα νου...
προφανως λεω και εγω να περιμενουμε τα τελικα στατιστικα...αλλα εχεις φερει την καταστροφη και τον πανικο εσυ εκ των προτερων...
ψυχραιμια.
εξαλλου οσοι αναρρωνουν ελεγχονται ξανα με τεστ για βδομαδες δεν τους αφηνουν στην τυχη!
αυτα τα δεν αναρρωνουν ποτε δεν προκυπτουν απο καπου!
ετερον εκατερον,ολοι μας πρεπει να παρουμε καποια μετρα,τα εχουν ηδη αναφερει οι αρχες
για καλο δικο μας και των δικων μας(ιδιως των γηραιοτερων και αρρωστων)
Gewponos90 έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:29
Καλό χαπατο και εσύ αν ήξερες ότι θα μπορέσεις να τις σπρωξεις
δεν ειμαστε λαδεμπορες ορε. εγω επειδη πλεον δεν μπορω να βρω σε λογικη τιμη, εχω καβα 3 κουτια και δεν τις δινω, να εχω να δωσω σε καναν ανθρωπο που θα θελει να ραντισει η κατι τετοιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Overall, the growthers tend to be analytical people who work a lot with numbers and are used to modeling the problems they face. The mindset in Washington, by contrast — and indeed much of America — is much closer to the base-raters.
The base-raters, when assessing the likelihood of a particular scenario, start by asking how often it has happened before. That is, they estimate its base-rate likelihood. And history shows that major pandemics have lately been rare.