!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Από μία γροθιά;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Από μία γροθιά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

https://www.news247.gr/koinonia/eglima/ ... _term=Pos8

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού πως είναι αβάσιμη η κακουργηματική κατηγορία που του αποδίδεται καθώς χτύπησε μόνο μία φορά το θύμα με γροθιά ενώ διατυπώνει την άποψη πως ο θάνατος του 47χρονου πιθανότατα δεν οφείλεται στο δικό του χτύπημα αλλά σε άλλο που υπέστη το θύμα το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σε υπόμνημα που παρέδωσε μαζί με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια στην ανακρίτρια, ο 23χρονος υποστηρίζει ότι το θύμα, με το οποίο ο ίδιος και η οικογένεια του είχαν καλές σχέσεις, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε είχε οδηγηθεί "στην υπερκατανάλωση αλκοόλ. Συχνά τον βλέπαμε να περιφέρεται στο συγκρότημα των κατοικιών και να συμπεριφέρεται αλλόκοτα προς τους κατοίκους". Τονίζει επίσης ότι δεν υπήρχε κανένα προηγούμενο με τον επιχειρηματία, καμία έριδα ή αντιδικία μεταξύ τους.

Αναφερόμενος στον διαπληκτισμό της Κυριακής 1ης Μαρτίου, ο κατηγορούμενος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν όταν συνάντησε τον επιχειρηματία ενώ είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά: "Το θύμα ήρθε προς το μέρος μου οπότε αντιλήφθηκα ότι ήταν πάλι πιωμένος και μου είπε στα αγγλικά «hey motherfucker». Εγώ του απάντησα να σοβαρευτεί και να μη μιλάει έτσι διότι κυκλοφορούν μικρά παιδιά στο χώρο. Αλλά εκείνος μου απάντησε ότι θα κάνει ο,τι θέλει.

Εγώ τότε τον ακούμπησα φιλικά στον ώμο με το δεξί χέρι και επανέλαβα ότι πρέπει να σοβαρευτεί. Εκείνος αντέδρασε εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα με έναν πολύ παράδοξο τρόπο που έπιασε το χέρι και άρχισε να το δαγκώνει. Αιφνιδιάστηκα και φοβήθηκα από την αντίδρασή του αλλά και τον πόνο στο χέρι μου και του είπα να το αφήσει αλλά εκείνος δεν το άφηνε. Άρχισα λοιπόν να τραβώ το χέρι μου δυνατά για να το αφήσει και επειδή εκείνος επέμεινε, αναγκάστηκα να του δώσω μία γροθιά και τότε μόνον αυτός άφησε το χέρι μου και έπεσε ανάσκελα στο γρασίδι".

Σύμφωνα με τον 23χρονο η έκθεση του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει ότι το θύμα έφερε ένα μόνο χτύπημα. Κατά την θέση που διατυπώνει ο κατηγορούμενος, το θύμα είναι πιθανόν να κατέληξε εξαιτίας άλλου χτυπήματος που του προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι καθώς πολύ αργότερα και ενώ το μεταξύ τους συμβάν είχε λήξει, το θύμα, που είχε αρνηθεί να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, βρέθηκε να κοιμάται στο πάτωμα του σπιτιού του καθώς πιθανότατα είχε συνεχίσει την κατανάλωση αλκοόλ. Ο επιχειρηματίας εξέπνευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Μαρτίου.

Μετά τη γροθιά λέει ότι έπεσε στο γρασίδι. Άρα αποκλείεται να τραυμάτισε το κεφάλι του πάνω σε κάποιο σκληρό αντικείμενο εκεί. Έτσι 2 πράγματα μένουν. Να προκάλεσε το θάνατο η γροθιά ή να χτύπησε ξανά κάποια άλλη στιγμή. Και καθώς η έκθεση του ιατροδικαστή μιλά για ένα μόνο χτύπημα μένουμε με τη γροθιά.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 09 Μαρ 2020, 12:01 Μαγκιές. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που μπλέκονται σε καβγάδες με ξύλο για το τίποτα.Και τι έγινε άμα χαμογέλασε κάποιος στη γκόμενά σου ρε φίλε; ή σου έκανε μαλάκια στον δρόμο; ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Προσπαθούμε να φκιάξουμε έναν πιο ασφαλή κόσμο για τις γυναίκες φεμινίστρια Naida. :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Βλήμα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 01:52
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2020, 12:01 Μαγκιές. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που μπλέκονται σε καβγάδες με ξύλο για το τίποτα.Και τι έγινε άμα χαμογέλασε κάποιος στη γκόμενά σου ρε φίλε; ή σου έκανε μαλάκια στον δρόμο; ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
Προσπαθούμε να φκιάξουμε έναν πιο ασφαλή κόσμο για τις γυναίκες φεμινίστρια Naida. :102:
Με τον να δέρνετε όποιον χαμογελάει ή κοιτάει την κοπέλα σας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Feindflug έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:01 Τύπισσα, πες ότι είσαι με τον έτσι σου και κάνετε μια ωραία βόλτα, περπατώντας. Εκεί που περπατάτε έτσι ρομαντικά, έρχεται ο Μάικ Τάισον και σε παρενοχλεί λεκτικά, σου την ψιλοχοντροπέφτει, σε αγγίζει, πάει να σε χουφτώσει έτσι ξέρω γω.

Τι θα ήθελες να κάνει ο δικός σου;
τύπε ο Τάισον από τότε που χρεωκόπησε παντρεύτηκε και μπήκε στο δρόμο του Θεού, δεν πειράζει κουνούπι.

Όπως ο Σιτίνας που την πέφτουνε όλοι, παίζει να έχει πολύ περισσότερο χρήμα από τον Πετζετάκι, θα πε δηλαδή στη γκόμενα τι τον θες τον ξεβράκωτο..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Athos έγραψε: 10 Μαρ 2020, 08:21 τύπε ο Τάισον από τότε που χρεωκόπησε παντρεύτηκε και μπήκε στο δρόμο του Θεού, δεν πειράζει κουνούπι.
Nαι έχει χαλαρώσει πολύ
Μα πάααααααρα πολύυυυυυυυυ
Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 11:56 Γιατι ο Κουγιας εχει ακρες που λιγοι δικηγοροι εχουν.

Κριμα και για τους δυο...
Όχι και τόσο κρίμα για τον μεθύστακα.
Γενικα θεωρώ πως άνθρωποι με αντικοινωνική συμπεριφορά είναι αξιοι της μοίρας τους.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 07:56
Αν το κάνει με σεβασμό απέναντί της και γουστόζικα κι η κοπέλα ανταποκριθεί, όσο άβολο και να είναι κι όσο κι αν μου είναι δυσάρεστη η κατάσταση, όχι. Αν όμως η κοπέλα μου είναι μαζί μου κι έρχεται αυτός έχοντας πιει τον κώλο του και και της την πέφτει, οι πιθανότητες να το κάνει επειδή την θαυμάζει κι εμένα απλά με αγνοεί είναι ελάχιστες. Πιο πιθανό είναι να προσπαθεί να επιβάλει ανασφάλεια, να δημιουργήσει συνθήκες που έχει εξουσία απέναντι σε εκείνη και σε εμένα. Ε, τότε θα τις φάει.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Βλήμα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 09:30 Ε, τότε θα τις φάει.
Γιατί ρε φίλε; πάρε την κοπέλα σου και πήγαινε παραπέρα.
Είναι προτιμότερο για καμμιά 20αριά λόγους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Βλήμα έγραψε: 10 Μαρ 2020, 09:30
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 07:56

Αν το κάνει με σεβασμό απέναντί της και γουστόζικα κι η κοπέλα ανταποκριθεί, όσο άβολο και να είναι κι όσο κι αν μου είναι δυσάρεστη η κατάσταση, όχι. Αν όμως η κοπέλα μου είναι μαζί μου κι έρχεται αυτός έχοντας πιει τον κώλο του και και της την πέφτει, οι πιθανότητες να το κάνει επειδή την θαυμάζει κι εμένα απλά με αγνοεί είναι ελάχιστες. Πιο πιθανό είναι να προσπαθεί να επιβάλει ανασφάλεια, να δημιουργήσει συνθήκες που έχει εξουσία απέναντι σε εκείνη και σε εμένα. Ε, τότε θα τις φάει.
Ο μόνος λόγος που θα τον δείρεις είναι για να τονωθεί ο δικός σου εγωισμός. Εάν βέβαια είναι επιθετικός σαφώς και θα αμυνθείτε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”