Patriot έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:07
Για βάλε το μυαλό σου να δουλέψει λίγο: στους Αγίους Τόπους Ισραήλ και Παλαιστίνης (Ιερουσαλήμ, Ναζαρέτ και Βηθλεέμ βασικά) ο ιός μεταφέρθηκε από ξένους τουρίστες όχι από την θεία κοινωνία της ορθόδοξης χριστιανικής μειονότητας του Ισραήλ και της Παλαιστίνης. Από εκεί(από τους ξένους τουρίστες) κολησαν και οι έλληνες ταξιδιώτες.
Δε με νοιάζει από πού μεταφέρθηκε ούτε είναι μομφή προς τους αγίους τόπους βρε Ταλιμπάν. Απλά το αναφέρω ως δεδομένο.
Και εγώ σου απαντώ αθεοταλιμπάν.Το να προσπαθείς να εμφυτεύσεις λογικήσε αριστερούς είναι αδύνατον όμως.
Που να μείνει ρε λογική για να εμφυτεύσεις στους αριστερους; Αφού την πήρατε όλη εσείς.
bolek έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:37
η Θεια Κοινωνια εχει αν δεν κανω λαθος εχει
13% αλκοολ αρα δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει κορονοιος μεσα της.
ειμαι σιγουρος οτι ουτε η γριπη μπορει να μεταδωθει ετσι και βεβαια ουτε αλλες σοβαρες αρρωστιες ειντζ κα
Άλλη μια φορά:
Ολικά μικροβιοκτόνες συγκεντρώσεις είναι το 70%+. Κάτω από το 40% δεν κάνουν τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ειμαι σιγουρος οτι ουτε η γριπη μπορει να μεταδωθει ετσι και βεβαια ουτε αλλες σοβαρες αρρωστιες ειντζ κα
Άλλη μια φορά:
Ολικά μικροβιοκτόνες συγκεντρώσεις είναι το 70%+. Κάτω από το 40% δεν κάνουν τίποτα.
ενταξει, αυτο το καταλαβα.
τελευταια μας ελπιδα το στομαχι μας και τα οξεα του
Άλλη μια φορά:
Ή παίρνεις το ρίσκο ή δε το παίρνεις. Από επιστημονικής απόψεως δεν συνίσταται, όσοι τυχόν κοινωνούμε έχουμε άλλη θεολογική θεώρηση - "Πλαστουργέ μη φλέξεις με της μετουσίας, πυρ γαρ εστί τούς αναξίους φλέγον" , που αναφέρεται στην ανάγκη μετάνοιας πριν την μετάληψη- δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Καλή τύχη σε όλους μας.
Κορωνοϊός - Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας: Ο ιός μεταδίδεται και με το σάλιο και με το κουταλάκι
Ωστόσο, οι ειδικοί της Επιτροπής λένε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε όσα αναφέρει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, διότι το θέμα της Θείας Κοινωνίας άπτεται ζητημάτων θρησκευτικής ελευθερίας και πίστης
Καλά, έστω ότι δε μεταδίδεται από τη θεία κοινωνία επειδή το λέει το ιερο το μπουκ. Όσο είναι όλοι αυτοί στον ίδιο χώρο, γιατί δε μεταδίδεται;
Πάλι δουλεύει το holy forcefield?
There are decades where you fuck around and days where you find out
geospun έγραψε: 09 Μαρ 2020, 22:36
Δεν χρειάζεται να πιστεύει κάποιος. Και μόνο να δει ποιοι σκούζουν, καταλαβαίνει ότι η Εκκλησία κάτι σωστό είπε.
Αυτους εννοεις; Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας:
Ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο και με το κουταλάκι
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.