Lugozzi έγραψε: 15 Ιουν 2018, 23:23
φίλε έγραψα τη γνώμη μου
ότι θα είναι λάθος να φύγει ο νάβας για να έρθει ο ντε χέα
άντε μη γαμάς κεφάλι τώρα
Ρε φίλε αυτό το υποστηρίζω και εγώ από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε, πριν απ'όλους. Δεν είναι το συγκεκριμένο ζήτημα διαφωνίας.
Απλά η άποψή σου ότι "είναι λάθος να φύγει ο νάβας", ακούστηκε ειδικά σήμερα, σαν απαξίωση του ντε χέα λόγω του πνιξίματος στο δεύτερο γκολ της πορτογαλίας.
Επίσης προς τι η επιθετικότητα; Δεν βγήκε το στοίχημα και έχουμε νεύρα;
Πλάκα κάνω, κουλάρισε ρε μαλέα!
τα πιο πολλά βγήκανε
ειδικά το χ στο τέλος
ακούστηκε ειδικά σήμερα διότι έπαιζε η εθνική ισπανίας
Αλλά γιά όσους ξέρουν από Πρέμιερ φέτος δεν παίρναγε κουνούπι. Τέταρτη θα ήταν φέτο η Γιουνάιτεντ χωρίς αυτόν ! Βεβαίως άλλο να παίζεις με τον αέρα της πιό κωλόφαρδης ομάδας του πλανήτη και άλλο με την Ισπανία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εαν το φερουν στην Ελλαδα θα πρεπει να το προσαρμοσουν να δονειτε οποτε παιρνει σφυριγμα ενας απο τους 4 ((μεγαλους)).Διοτι αμα το αφησουν στις καλες φασεις θα δονειτε μια φορα στους 8 μηνες και αν.
Εμενα παντως μου αρεσε χθες η Πορτογαλια.
Μου εδωσε την εντυπωση ομαδας που "θα πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι της" στη διοργανωση...
Επισης με εξεπληξε και η Ισπανια την οποια περιμενα αποδιοργανωμενη μετα την ιστορια με τον προπονητη.
Με απογοητευσε η Ουρουγουαη, αλλα γενικα μου αρεσει μεχρι τωρα το τουρνουα.
Σημερα το μεσημερι Argentina!!!
Εν απουσια Ελλαδας και Ιταλιας, υποστηριζω Αργεντινη και μετα Βραζιλια!
υ.γ. Μισω τους ναζι!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Υπερεκτιμημενοι.Θα τους βαλουν δυσκολα τα καγκουρο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ισοδυναμες ομαδες αλλα δυστυχως οι Αυστραλοι εχουν τον ηλιο κοντρα
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ειδαν οτι ο κορακας σφυραει ευκολα και αρχισαν να πεφτουν τα γατακια με την παραμικρη επαφη
Λογικα θα κρεμασουν γλωσσα τα καγκουρο στο τελος.Θα παμε για κανα λειτ γκολ