Με ποιούς θα συναναστραφόταν ο Χριστούλης αν ερχόταν σήμερα στον κόσμο;
Εγώ λέω θα έκραζε τους ιερείς όπως παλιά και θα έκανε παρέα με τραβέλια, πρεζάκια, πουτάνες και προσφύγισσες. Με όλα αυτά τα στοιχεία δηλαδή του κοινωνικου περιθωρίου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Χριστούλης στο σήμερα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ο Χριστούλης στο σήμερα
Η θεολογία σου είναι παρόμοια με του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν ξέρω αν τον άκουγες τα πρωινά στο Νίτρο ...
Αυτά έλεγε
Αυτά έλεγε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Προφανώς και θα έκανε παρέα και με αυτά τα στοιχεία (προφανώς για τα υπογραμμισμένα, δεν καταλαβαίνω την κοινή παράθεση με τις προσφύγισσες).Fluffy έγραψε: 09 Μαρ 2020, 09:18 Με ποιούς θα συναναστραφόταν ο Χριστούλης αν ερχόταν σήμερα στον κόσμο;
Εγώ λέω θα έκραζε τους ιερείς όπως παλιά και θα έκανε παρέα με τραβέλια, πρεζάκια, πουτάνες και προσφύγισσες. Με όλα αυτά τα στοιχεία δηλαδή του κοινωνικου περιθωρίου.
Για ποιο λόγο όμως θα το έκανε;
Για να μετανοήσουν και να έρθουν στο σωστό δρόμο, όχι για να κολακέψει τις αδυναμίες τους.
Maspoli έγραψε: 09 Μαρ 2020, 09:33 Προφανώς και θα έκανε παρέα και με αυτά τα στοιχεία (προφανώς για τα υπογραμμισμένα, δεν καταλαβαίνω την κοινή παράθεση με τις προσφύγισσες).
Για να μετανοήσουν και να έρθουν στο σωστό δρόμο, όχι για να κολακέψει τις αδυναμίες τους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
όχι, εμένα δεν με ξεβλάχεψεΜπίστης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 09:30 Η θεολογία σου είναι παρόμοια με του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν ξέρω αν τον άκουγες τα πρωινά στο Νίτρο ...
Αυτά έλεγε
γιατί αυτοί αξίζουν την βασιλεία των ουρανώνMaspoli έγραψε: 09 Μαρ 2020, 09:33Προφανώς και θα έκανε παρέα και με αυτά τα στοιχεία (προφανώς για τα υπογραμμισμένα, δεν καταλαβαίνω την κοινή παράθεση με τις προσφύγισσες).Fluffy έγραψε: 09 Μαρ 2020, 09:18 Με ποιούς θα συναναστραφόταν ο Χριστούλης αν ερχόταν σήμερα στον κόσμο;