Σάββατα δουλεύω πάντως και γενικά δεν έχω τον χρόνο και την δυνατότητα να κάνω σκασιές από δω κι από κει αλλά να χαρώ εγώ.Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:44ελα, απλα να ξερεις οτι θα φυγεις με αισθηματα ντροπης (φιλικα παντα, εσυ δεν εισαι ναζι, απαπαπα)sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:41Να ειδοποιάτε ρε μλκς.Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:29
το Σαββατο ηπινα κατι τσιπουρα στην Μποτσαρη και ανελυσα το πως ΕΥΚΟΛΑ μπορεις, και συγνωμη που σε 'νοχλαει, να εισαι κι εσυ φασιστας
κριμα που δεν ηρθες, καλοι μεζεδες, χαλια τσιπουρο
Τέσπα, δεν είναι το θέμα αν με ενοχλεί εμένα ή όχι, είναι ανάλογα πως και ποιος θα το πει (στο πασόκος παίζει να πέσει και μπουκέτο χωρίς πολλά πολλά, έτσι λέω δεν μου έχει τύχει αλλά ναι παίζει), το θέμα είναι ότι όχι μόνον δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά πλέον νομίζω ότι είναι και επικίνδυνο εκτός από αισχρό (να το χρησιμοποιείς απροκάλυπτα όπου να ναι και σε όποιον να ναι, όχι στον ΝΓΜ πχ).
Και γω μπορώ να σε αναλύσω πως γίνετε φασίστας ο οποιοσδήποτε που παίρνει τον λόγο χωρίς να μπορεί οποιοσδήποτε άλλος να του φέρει αντίλογο (όχι γιατί δεν μπορεί γιατί δεν του το επιτρέπουν) , αν μπορούσα να γράψω πιο καθαρά τις σκέψεις μου θα έγραφα και βιβλίο, αλλά πλατιάζω, οπότε είναι είμαι μέσα για ρακή.
Το ότι με λες ναζί δεν λέει και πολλά πράγματα για μένα πάντως, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, αλλά για εσένα, κυρίως για εσένα.
Κάποια στιγμή θα ήθελα πολύ να το συζητήσουμε αυτό λίγο πιο οργανωμένα όμως.
Οι παρέες μου είναι κυρίως αριστεριστές πάντως να ξέρεις και δεν θα ναι η πρώτη φορά για μένα που θα ξεμπροστιάσω κάποιον που αντί να κοιτάξει κατάματα μιά κατάσταση μπροστά του επιλέγει τις ιδεολογικές του παρωπίδες, παίζω έξω από αυτό το παντελώς ξεπερασμένο φάσμα της δεξιοαριστεράς, με ενδιαφέρει κυρίως το τι ισχύει και το τι δεν ισχύει και για να μην στα πολυλογώ αυτά που έχεις στο μυαλό σου με τεμέκ ανθρωπισμούς και μαλακίες δεν ισχύουν, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε, αυτό κυρίως, όχι το τι θέλουμε, ωραιός ο Τζόνυ ο Λένον γι' αυτό που είναι κτλ δε λέω και δε νομίζω ότι έχεις ακούσει και περισσότερο Πεντερέκι από μένα ούτε ότι την έχεις μεγαλύτερη αλλά δεν είναι θέμα υπερβολικής εξυπνάδας και κουλτούρας κάποια πράματα, δεν είναι απλά, είναι πολύ πιο απλά.