Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Ιαν 2020, 21:37
δε διαφωνώ ότι η κολλεγιά των δύο ουννικών φύλων μετρά αιώνες (πλέον) αλλά δε νομίζω πως διαφωνεί κανείς για την περαιτέρω υπόθαλψη λόγω της λελέ (για να μην πω μαρκουζικής) προσέγγισης του από καιρό τραβεστί τσεντεου και των δικαιοματιστών
Για να τα λέμε όλα, είναι το spd και οι Πράσινοι οι βασικοί υποστηρικτές των Τούρκων της Γερμανίας.
Βασικά, αν δεν ήταν οι Τούρκοι, το spd θα ήταν ήδη μονοψήφιο εδώ και κάποια χρόνια.
kameron έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:13
Για να τα λέμε όλα, είναι το spd και οι Πράσινοι οι βασικοί υποστηρικτές των Τούρκων της Γερμανίας.
Βασικά, αν δεν ήταν οι Τούρκοι, το spd θα ήταν ήδη μονοψήφιο εδώ και κάποια χρόνια.
ασφαλώς, το πασοκ δε γνωρίζει σύνορα
και οι πράσινοι ασφαλώς, ακόμα θυμάμαι ότι με την τουρκιά είχαν αλώσει τη βάδη-βυρτεμβέργη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
τρου, αλλα το χω κοψει, εκτος απο κατι βραδιες που εχω πιει λιγο παραπανω και παω Koylu για λαχματζουν εξτρα φλαις εξτρα σαρφ. εχω βεβαια το συναδερφο απο αλατσατα διπλα μου και παιρνω καθημερινα τη δοση μου απο τουρκικες βρισιες
kameron έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:13
ασφαλώς, το πασοκ δε γνωρίζει σύνορα
και οι πράσινοι ασφαλώς, ακόμα θυμάμαι ότι με την τουρκιά είχαν αλώσει τη βάδη-βυρτεμβέργη
μιλώντας τις προάλλες με βελανιδοφάγο, του μετέφερα, ως ερώτηση, το μπολνταρισμένο
η απάντησή του ήταν πως ανεξάρτητα του περιτυλίγματος, ο επικεφαλής των πρασίνων στην συγκεκριμένη περιοχή ειναι αρκετά αξιόλογος - νοτ γιορ τυπικαλ πρασινος, οι μεχμετζικ ψήφοι δεν ήσαν τόσο σημαντικές όσο αυτές που πήρε από τους υπολοίπους
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ολλανδοί οι πιο βρομιάρηδες της Ευρώπης. Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
σε βέλγιο/ολλανδία iirc, έχει πολύ μεγάλη κοινότητα μαγκρεμπι στους πρώτους/ινδονησιων στους 2ους;
ακόμα και σύγκριση* με σουηδο-φινλανδούς είναι απίστευτα χαμηλά
σε βέλγιο/ολλανδία iirc, έχει πολύ μεγάλη κοινότητα μαγκρεμπι στους πρώτους/ινδονησιων στους 2ους;
ακόμα και σύγκριση* με σουηδο-φινλανδούς είναι απίστευτα χαμηλά
δε μιλάω για μετανάστες, αλλά για ισλαμική κουλτούρα και παράδοση. Δες τα ποσοστά σε Τουρκία, Βοσνία και λοιπά Βαλκάνια
απόλυτα λογική η εξήγηση
και πάνω σε αυτή έκανα την σύγκριση
εικάζω μάλιστα πως λόγω του μεγάλου πληθυσμού τούρκων (κλπ) στην γερμανία, βλέπουμε αυτά τα ποσοστά
edit : on second thought προβληματίζει το ποσοστό της αγγλίας - με τόσους ινδούς θα περίμενε κανείς διαφορετικά ποσοστά (/s)