Πόσο σοβαρά, τύπε; Έχεις γνωρίσει πεθερικά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:50 κάνω αθλήματα από μικρός, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με τα βάρη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είμαι το γυμναστήριο!!!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Είμαι περίεργος να δω που θέλει να καταλήξει ο νηματοθέτης. Γιαννόπουλε ρίχ'το!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι, τόσο σοβαρά για να σε παίξω πάγκο για καμιά 30 επαναλήψειςFeindflug έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:51Πόσο σοβαρά, τύπε; Έχεις γνωρίσει πεθερικά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:50 κάνω αθλήματα από μικρός, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με τα βάρη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:51Πόσο σοβαρά, τύπε; Έχεις γνωρίσει πεθερικά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:50 κάνω αθλήματα από μικρός, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με τα βάρη
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χαρομαι αγαπητε φιλε που βλεπεις καιδευτερο επιπεδο,υπαρχει δεν υπαρχειΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:52 Είμαι περίεργος να δω που θέλει να καταλήξει ο νηματοθέτης. Γιαννόπουλε ρίχ'το!!
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
3 φορές την εβδομάδα δυστυχώς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες, δικέ μου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:53όχι, τόσο σοβαρά για να σε παίξω πάγκο για καμιά 30 επαναλήψειςFeindflug έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:51Πόσο σοβαρά, τύπε; Έχεις γνωρίσει πεθερικά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:50 κάνω αθλήματα από μικρός, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με τα βάρη
Dein Herz, meine Gier
Υποψιάζομαι κάτι που θα συνδέει λιντλ, πιλότους μαχητικών, Μανάβη, Τζαμαλίκο και μπακάλικο Hellegennes, τύπε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:52 Είμαι περίεργος να δω που θέλει να καταλήξει ο νηματοθέτης. Γιαννόπουλε ρίχ'το!!
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
Δεν χρειάζομαι πάρα ελάχιστα το γυμναστήριο. Έχω φαρμακείο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Feindflug έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:00Υποψιάζομαι κάτι που θα συνδέει λιντλ, πιλότους μαχητικών, Μανάβη, Τζαμαλίκο και μπακάλικο Hellegennes, τύπε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:52 Είμαι περίεργος να δω που θέλει να καταλήξει ο νηματοθέτης. Γιαννόπουλε ρίχ'το!!
Αρίστος for Tsirpas
Γεια σου ρε τύπε με τα καριολίκια σου. Θα μας κανονίσεις καμμία ντέκα;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:01 Δεν χρειάζομαι πάρα ελάχιστα το γυμναστήριο. Έχω φαρμακείο.
Dein Herz, meine Gier
Κάτι με τον ιό πρέπει να θέλει να πει.
Και να πω και εγώ κάτι. Ποιος ο λόγος να κάνεις ντους στο γυμναστήριο κ οχι σπίτι σου;
Και να πω και εγώ κάτι. Ποιος ο λόγος να κάνεις ντους στο γυμναστήριο κ οχι σπίτι σου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δύο φορές την εβδομάδα. Κυρίως βάρη και διάδρομο, καμιά φορά και ποδήλατο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εχω σταματησει το γυμναστηριο απο αρχες Φεβρουαριου λογο κορονοιουΕρμής έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:04 Κάτι με τον ιό πρέπει να θέλει να πει.
Και αναρωτιεμαι μηπως καποιοι που κατηγορουν την κυβερνηση ,την ευρωπη,την Ιταλια για το οτι δεν παιρνουν σοβαρα μετρα,η τους πιστους που πανε στην εκκλησια,πως συνεχιζουν και πηγαινουν στο γυμναστηριο ενα μερος υψητοτατης επικυνδινοτητας να κολλησεις
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση