Αυτούς που πετάνε μολότοφ και καίνε αυτοκίνητα στην Αθήνα, να τους συλλαμβάνουν;Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:04Ρε Δημητρά του πχόρουμ, πήγαινε στον εισαγγελέα. Ξέρεις εσύ!stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:32 Πρέπει να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος πολίτης συμμετέχει σε τέτοιες δραστηριότητες χωρίς την έγκριση ή την άδεια των αρχών.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι για όλους: μετανάστες και ντόπιους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεκουμπίστε τα φασιστοειδή από τα σύνορα πριν είναι αργά !
Re: Ξεκουμπίστε τα φασιστοειδή από τα σύνορα πριν είναι αργά !
θα σε ξεκουμπίσουμεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 08 Μαρ 2020, 10:05 Το απόγευμα ο Υπουργός εσωτερικών της Τουρκίας δήλωσε πως ο Μητσοτάκης αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορα στον Εβρο !
Λίγες ώρες αργότερα τεθωρακισμένο της Τούρκικης συνοριοφυλακής προσπάθησε με συρματόσχοινο να ρίξει τον φράχτη στον Εβρο !
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως το καθεστώς Ερντογάν προκαλεί και επιδιώκει κάποιο θύμα πρόσφυγα η Τούρκου συνοριοφύλακα με υπαιτιότητα της Ελληνικής πλευράς !
Και στην Ελληνική πλευρά ;
Στην Ελληνική πλευρά εχει μαζευτεί το κάθε φασιστοειδές και ακροδεξιό κατακάθι της Ευρώπης και μαζί με τους Ελληνες ομοϊδεάτες τους προστατεύουν δήθεν τα σύνορα άλλοι με κυνηγετικά όπλα κι άλλοι με μαχαίρια !
Και ολα αυτά με την ανοχή τους επίσημου Ελληνικού κράτους και το καθημερινό αβαντάρισμα των αστικών ΜΜΕ !
Θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως συνεχίζοντας να υπάρχει αυτή η εικόνα , το χατήρι στο καθεστώς Ερντογαν είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθεί ;
Ξεκουμπίστε τα φασιστοειδή απο τα σύνορα πριν είναι αργά !
Η προστασία των συνόρων της χώρας δεν είναι έργο των δήθεν "πατριωτών" και αυτόκλητων υπερασπιστών.
Είναι έργο του οργανωμένου κράτους, του στρατού και της αστυνομίας, που πάντοτε πρέπει να ενεργούν με βάση τις αρχές του δικαίου και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία !
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Θέτε λίγο να μαζευτείτε, να μην αρχίσω το σφουγγάρισμα κυριακάτικα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Γράμμος είναι δύσπεπτος ύστερα από 70 χρόνια.Golden Age έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:07Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος κατα της Ελλάδος... Τί τους έχει κάνει;Bandit59 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:59 Ρε Γκόλντεν δεν καταλαβαίνεις ότι τα κοπρόσκυλα τρόμαξαν με την αποδοχή των κλειστών συνόρων και λύσαξαν να βρούν άλλες μαλακίες να πουν τάχα με τους ''εθελοντές'', τους ξένους ''φασίστες'' κλπ. Αυτό και μόνο δείχνει τι τρικυμία υπάρχει στο μυαλό τους!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Χρειάζεται ρώτημα; Τσου και λο!Μηχανικός έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:10Αυτούς που πετάνε μολότοφ και καίνε αυτοκίνητα στην Αθήνα, να τους συλλαμβάνουν;Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:04Ρε Δημητρά του πχόρουμ, πήγαινε στον εισαγγελέα. Ξέρεις εσύ!stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:32 Πρέπει να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος πολίτης συμμετέχει σε τέτοιες δραστηριότητες χωρίς την έγκριση ή την άδεια των αρχών.
![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιατι να μην πανε τα φασιστοειδη στον Εβρο.700 μυρια δινει η ΕΕ να μην τσεπωσουν και αυτοι τιποτα. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάνω κάτω οι ίδιοι είναι...Μηχανικός έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:10Αυτούς που πετάνε μολότοφ και καίνε αυτοκίνητα στην Αθήνα, να τους συλλαμβάνουν;stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:32 Πρέπει να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος πολίτης συμμετέχει σε τέτοιες δραστηριότητες χωρίς την έγκριση ή την άδεια των αρχών.
Φούντωσε το πατριωτικό συναίσθημα, σύντροφε.Beria έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:16 Θέτε λίγο να μαζευτείτε, να μην αρχίσω το σφουγγάρισμα κυριακάτικα;
Δεν κρατιούνται.
Απορω που καθεσε και του απαντας σοβαρα.stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:43Πάνω κάτω οι ίδιοι είναι...Μηχανικός έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:10Αυτούς που πετάνε μολότοφ και καίνε αυτοκίνητα στην Αθήνα, να τους συλλαμβάνουν;stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:32 Πρέπει να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος πολίτης συμμετέχει σε τέτοιες δραστηριότητες χωρίς την έγκριση ή την άδεια των αρχών.
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Οι όμοιοι σου τσεπώνουν ατελειωτα φράγκα.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:41 Γιατι να μην πανε τα φασιστοειδη στον Εβρο.700 μυρια δινει η ΕΕ να μην τσεπωσουν και αυτοι τιποτα.![]()
Κσταλαβες άεργε;
Ανεργος ειμαι οχι αεργος.Και με την πολιτικη που εφαρμοζεται μαζι θα βυθιστουμε στην καταστροφη μικροαστε.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:44Οι όμοιοι σου τσεπώνουν ατελειωτα φράγκα.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:41 Γιατι να μην πανε τα φασιστοειδη στον Εβρο.700 μυρια δινει η ΕΕ να μην τσεπωσουν και αυτοι τιποτα.![]()
Κσταλαβες άεργε;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
Δεν έχεις ανάγκη εσύ.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:48Ανεργος ειμαι οχι αεργος.Και με την πολιτικη που εφαρμοζεται μαζι θα βυθιστουμε στην καταστροφη μικροαστε.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:44Οι όμοιοι σου τσεπώνουν ατελειωτα φράγκα.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:41 Γιατι να μην πανε τα φασιστοειδη στον Εβρο.700 μυρια δινει η ΕΕ να μην τσεπωσουν και αυτοι τιποτα.![]()
Κσταλαβες άεργε;![]()
Έχεις διαμερισματα μπολικα να σφάξεις για να επιβιώσεις.
Άεργος είσαι.
2 διαμερισματα εχω εαν σε ενδιαφερει τα οποια εαν δεν νοικιαζα με την airbnb δεν θα ειχα τα χρηματα να πληρωσω ουτε τον Ενφια.Αυτην την στιγμη που σου γραφω στελνω βιογραφικα σε αγγελιες εργασιας.Εσυ τι κανεις Λευκε μαγειρευεις την φορολογικη σου δηλωση σαν κανονικος μικροαστος για να παρουσιαστεις φορολογικα φτωχος η εχεις βρει αλλη κομπινα να κανεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:52Δεν έχεις ανάγκη εσύ.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:48Ανεργος ειμαι οχι αεργος.Και με την πολιτικη που εφαρμοζεται μαζι θα βυθιστουμε στην καταστροφη μικροαστε.![]()
Άεργος είσαι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κατι που το θαψατε τις προηγουμενες μερες ηταν οτι ζητιανευατε για να στηριξετε οικονομικα αστυνομικους και στρατιωτες στον Εβρο.Δουλεια που επρεπε να την εκανε το κρατος αλλα ελεου φοροαπαλλαγών-φοροδιαφυγης δεν μπορει να την κανει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
Δεν νομίζω να έχω δώσει κάποιο δικαιωμα εδώ μέσα για το τι δουλειά κάνω ή αν τζω κάποια περιουσιακά στοιχεία όπως συνεχώς διατυμπανίζεις εδώ μέσα.Όπως επίσης δεν ανοίγω βλακώδες νήματα με το τι θα έκανα αν είχα 25.000€ .zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:562 διαμερισματα εχω εαν σε ενδιαφερει τα οποια εαν δεν νοικιαζα με την airbnb δεν θα ειχα τα χρηματα να πληρωσω ουτε τον Ενφια.Αυτην την στιγμη που σου γραφω στελνω βιογραφικα σε αγγελιες εργασιας.Εσυ τι κανεις Λευκε μαγειρευεις την φορολογικη σου δηλωση σαν κανονικος μικροαστος για να παρουσιαστεις φορολογικα φτωχος η εχεις βρει αλλη κομπινα να κανεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:52Δεν έχεις ανάγκη εσύ.zteo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:48
Ανεργος ειμαι οχι αεργος.Και με την πολιτικη που εφαρμοζεται μαζι θα βυθιστουμε στην καταστροφη μικροαστε.![]()
Άεργος είσαι.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση