!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Παρακαλω να απαντησετε καταφατικα μονο οσοι πατε τις τελευταιες 15 ημερες
Αν πηγαινατε περυσι γυμναστηριο ε οχι δεν πατε
ΥΓ
Daje το σεξ δεν ειναι γυμναστηριο
Αν πηγαινατε περυσι γυμναστηριο ε οχι δεν πατε
ΥΓ
Daje το σεξ δεν ειναι γυμναστηριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Μαρ 2020, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Re: Ποιοι πατε γυμναστηριο;
Εδώ και 7 χρόνια περίπου,4 με 5 φορές την εβδομάδα.
-
Ανδρέας
Εγώ πάω γυμναστήριο κάθε μέρα...την κόρη μου!
(Σε ποιον έμοιασε αυτό το κορίτσι;)
(Σε ποιον έμοιασε αυτό το κορίτσι;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 08 Μαρ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Papa John
Eισαι δηλαδη ετσι;

Eισαι δηλαδη ετσι;
Αρίστος for Tsirpas
3 φορές την εβδομάδα Γιόγκα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
παω γυμναστικη σηκωνω πολλα κιλα εχω μυωνες ειμαι πατσοκοιλος
Για μένα λες ; Σε καμμία περίπτωση,είμαι 112 κιλά και έχω μεγάλη κοιλιά
Εγώ που κάνω σπίτι μου πιάνεται?
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι κανεις στο γυμναστηριο 7 χρονια 4-5 φορες την βδομαδα;Papa John έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:55
Για μένα λες ; Σε καμμία περίπτωση,είμαι 112 κιλά και έχω μεγάλη κοιλιά![]()
Παιρνεις ματι;
Αρίστος for Tsirpas
Τύπε, πηγαίνω γυμναστήριο.
Όχι, δεν είμαι ξανθός, ούτε έχω κόκκινο σορτσάκι.
Όχι, δεν είμαι ξανθός, ούτε έχω κόκκινο σορτσάκι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βάρη - ποδήλατο - στεπ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:57Τι κανεις στο γυμναστηριο 7 χρονια 4-5 φορες την βδομαδα;Papa John έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:55
Για μένα λες ; Σε καμμία περίπτωση,είμαι 112 κιλά και έχω μεγάλη κοιλιά![]()
Παιρνεις ματι;
Δεν κάνω διατροφή,πριν λίγο έφαγα μία πίτσα μόνος μου,ένα κομμάτι άφησα μόνο.
Πάλι κανένα myth busted θα μαγειρεύει ο τύπος, αλλά μάλλον θα έγινε busted από την γυναίκα του.
Dein Herz, meine Gier
Δεν έχω πάει ούτε γιά επίσκεψη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάνω αθλήματα από μικρός, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι σοβαρά με τα βάρη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση