stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:30
Δεν ξέρουμε τί "φάγανε". Μπορεί να είχε μέσα φυτοφάρμακα. Γι' αυτό και δεν αφήνεις ποτέ ιδιώτες να ενεργούν επιθετικές πρωτοβουλίες σε περιοχές που ελέγχονται από τις Αρχές.
Ακόμη κι αν δεχτώ ότι ήταν νερό, το να ψεκάζεις με νερό ανθρώπους μέσα στο χειμώνα συνιστά απόπειρα πρόκλησης σοβαρής βλάβης της υγείας τους.
Δεν μπορώ όμως να γράφω για νερό, όταν κάποιος παίρνει το ψεκαστικό που χρησιμοποιεί για φυτοπροστασία και το στρέφει προς συνάνθρωπό του.
Ενώ για τους δικούς μας που τρώνε τα χημικά στ' αντίδια σου έτσι;
Πού είδες να γράφω κάτι τέτοιο;
Δεν μπορώ να κάνω κουμάντο ή να ελέγξω τί κάνει ο τούρκος μέσα στο έδαφός του. Μπορώ να ελέγξω τί κάνει ο έλληνας μέσα στο δικό μου κράτος.
Το να παίρνεις ένα τρακτέρ και να ψεκάζεις τον κόσμο με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνεται στο κυτίο, δεν είναι θεμιτό.
Το να κάνει καθένας ό,τι γουστάρει στο όνομα της προστασίας των συνόρων ή της ασφάλειας, επίσης δεν είναι θεμιτό.
Έχουμε στρατό κι αστυνομία για την φύλαξή μας. Θα έπρεπε όλοι οι κάτοικοι που παίρνουν πρωτοβουλίες δεν έχουν ευθείες εντολές από τις Αρχές να συλλαμβάνονται επί τόπου για παρακώλυση του έργου των Αρχών.
Εγώ λέω επί τόπου εκτέλεση για να μάθει κι αυτός και οι υπόλοιποι.
Άμα πια!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
σταβ, για το συνταξιοδοτικό δεν είπες τίποτα ρε.
άστα να πάνε πολύ κοροϊδία, ευτυχώς που έχουμε τον Αλέξη τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση και δεν τα μασάμε εμείς αυτά.
Αυτό είναι το ωραίο με τον νεοέλληνα: του λες τα άσχημα μαντάτα κι εκείνος χαριεντίζεται.
Αυτή είναι ζωή.
άστα να πάνε σύντροφε, ευτυχώς που εμείς έχουμε τον Αλέξη τον Τσίπρα και δεν μασάμε σανό, σαν τους νεοέλληνες τους ακροδεξιούς.
Το πρόβλημά σας είναι ότι κοιτάτε το σανό που έφαγαν άλλοι και δεν κοιτάτε το σανό που τρώτε εσείς, φίλε μου sys.
Οι χριστιανοί το έλεγαν "βλέπεις την ακίδα στο μάτι του διπλανού και δεν βλέπεις το παλούκι στο δικό σου μάτι".
Είναι μέρος/τακτική της οριστικής αποβλάκωσης αυτού του λαού που ακόμα και μετά από 10 χρόνια ακραίας λιτότητας δεν έμαθε να βλέπει τα πράγματα αποστασιοποιημένα.
δεν πάει έτσι. Όταν η μία πλευρά αυτολογοκρίνεται για να μην την πουν ακραία ενώ η άλλη αποδέχεται αν δεν υιοθετεί ξεκάθαρα προδοτικές φωνές περνάει το μήνυμα ότι η δεξιά είναι φοβική. Ο κούλης έπρεπε να καλέσει τον τσίπρα να διαγράψει κάτι γκιοζηδες σαν τον ραπίδη, τον βαρεμένο και τη μισή νεολαία συριζα.
Και ποιος σου είπε ότι αυτολογοκρίνεται "η μία πλευρά" για να μην την πουν ακραία και όχι επειδή στ' αλήθεια δεν είναι σιχάματα;
σιχάματα είναι οι προδότες ζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους όχι ένας ρομαντικός δεξιός που του αρέσουν τα ηλιοβασιλέματα.
Northern Spirit έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:42
Δεν χρειαζεται να κανω τιποτε εγω...Τις μλκιες τις βγαζετε μονοι σας..Ο..μουτσος εβγαλε αμεσα συμπερασμα: προκειται για τζιχαντιστες που πρεπει η..ΕΕ να χαρακτηρισει ως πολεμοχαρεις και να τους πυροβολει αν περασουνε τα συνορα.. Ανθεκτικοι μπετοστοκοι φορ all seasons.
Ε ναι ενώ προφανώς είναι αρσακειάδες που παρεξηγήσαμε , ειπαμε πσυχούλες
Τι σχεση εχει αυτο; Εδω κατηγορουνται αγνωστοι ανθρωποι συλληβδην ως τρομοκρατες και τζιχαντιστες για να δικαιολογουνε ακροδεξιοι πραξεις βιας σε βαρος αθωων.
εφόσον είναι άγνωστοι πώς γνωρίζεις αν είναι αθώοι ή όχι? Πόσο αθώοι μπορεί να είναι όταν κάνουν απόπειρα εισβολής στη χώρα?
Ενώ για τους δικούς μας που τρώνε τα χημικά στ' αντίδια σου έτσι;
Πού είδες να γράφω κάτι τέτοιο;
Δεν μπορώ να κάνω κουμάντο ή να ελέγξω τί κάνει ο τούρκος μέσα στο έδαφός του. Μπορώ να ελέγξω τί κάνει ο έλληνας μέσα στο δικό μου κράτος.
Το να παίρνεις ένα τρακτέρ και να ψεκάζεις τον κόσμο με ό,τι μπορεί να περιλαμβάνεται στο κυτίο, δεν είναι θεμιτό.
Το να κάνει καθένας ό,τι γουστάρει στο όνομα της προστασίας των συνόρων ή της ασφάλειας, επίσης δεν είναι θεμιτό.
Έχουμε στρατό κι αστυνομία για την φύλαξή μας. Θα έπρεπε όλοι οι κάτοικοι που παίρνουν πρωτοβουλίες δεν έχουν ευθείες εντολές από τις Αρχές να συλλαμβάνονται επί τόπου για παρακώλυση του έργου των Αρχών.
Εγώ λέω επί τόπου εκτέλεση για να μάθει κι αυτός και οι υπόλοιποι.
Άμα πια!!
Τί έχετε πάθει όλοι τις τελευταίες ημέρες και συμπεριφέρεστε σαν ταλιμπάν βρε Γκερ; Κάθε που σας ρωτούν για λύσεις το ρίχνετε στους λιθοβολισμούς, στις εκτελέσεις, στους αποκεφαλισμούς...
Πόσο δύσκολο είναι να μιλήσουμε απλά κι όμορφα;
Δεν μίλησε κανείς για εκτελέσεις. Μιλάμε για αποτροπή των μη εντεταλμένων από τις αρμόδιες αρχές να δρουν αυτοβούλως σε μία ευαίσθητη περιοχή, στην οποία υπάρχει μεγάλο ανθρωπιστικό θέμα και τεράστιος κίνδυνος πυροδότησης θερμού επεισοδίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 08 Μαρ 2020, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:48
Ε ναι ενώ προφανώς είναι αρσακειάδες που παρεξηγήσαμε , ειπαμε πσυχούλες
Τι σχεση εχει αυτο; Εδω κατηγορουνται αγνωστοι ανθρωποι συλληβδην ως τρομοκρατες και τζιχαντιστες για να δικαιολογουνε ακροδεξιοι πραξεις βιας σε βαρος αθωων.
εφόσον είναι άγνωστοι πώς γνωρίζεις αν είναι αθώοι ή όχι? Πόσο αθώοι μπορεί να είναι όταν κάνουν απόπειρα εισβολής στη χώρα?
Όσο αθώος μπορεί να είσαι εσύ που θα πηδήξεις στο διπλανό μπαλκόνι για να γλιτώσεις από μία ομάδα ενόπλων μαφιόζων που μπήκαν στο σπίτι σου.
Αυτό είναι το ωραίο με τον νεοέλληνα: του λες τα άσχημα μαντάτα κι εκείνος χαριεντίζεται.
Αυτή είναι ζωή.
άστα να πάνε σύντροφε, ευτυχώς που εμείς έχουμε τον Αλέξη τον Τσίπρα και δεν μασάμε σανό, σαν τους νεοέλληνες τους ακροδεξιούς.
Το πρόβλημά σας είναι ότι κοιτάτε το σανό που έφαγαν άλλοι και δεν κοιτάτε το σανό που τρώτε εσείς, φίλε μου sys.
Οι χριστιανοί το έλεγαν "βλέπεις την ακίδα στο μάτι του διπλανού και δεν βλέπεις το παλούκι στο δικό σου μάτι".
Είναι μέρος/τακτική της οριστικής αποβλάκωσης αυτού του λαού που ακόμα και μετά από 10 χρόνια ακραίας λιτότητας δεν έμαθε να βλέπει τα πράγματα αποστασιοποιημένα.
όπως εσύ σταβ μου, που τα βλέπεις αποστασιοποιημένα.
stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:17
Μιλάμε για αποτροπή των μη εντεταλμένων από τις αρμόδιες αρχές να δρουν αυτοβούλως σε μία ευαίσθητη περιοχή,
Ποιος διαφωνησε με αυτό?
Ο αγρότης που πήρε το τρακτέρ κι άρχισε να ψεκάζει τον κόσμο που βρίσκεται εκτός των συνόρων.
Δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε στρατό κι αστυνομία, ικανούς να φυλάξουν τα σύνορα.
Lord Brum έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:16
Τα εχουμε εξηγησει αυτα πολλες φορες...Το λεει και ο νομος: το βαρος της αποδειξης εχει αυτο που κατηγορει τον αλλον. Αν κατηγορεις καποιον για τζιχαντιστη εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι ειναι οχι ο αλλος οτι δεν ειναι.
Παραβιαση συνορων απο προσφυγες δεν ειναι αδικημα συμφωνα με την συνθηκη για τους προσφυγες..Παμε παρακατω.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
όπως εσύ σταβ μου, που τα βλέπεις αποστασιοποιημένα.
Είναι το 10ο σχόλιο που κάνεις επί προσωπικού, sys.
Δεν ξέρω αν το κάνεις από άγνοια ή συστηματικά, αλλά δεν νομίζω ότι έχεις διάθεση για συζήτηση.