!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απόρριψη....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: απόρριψη....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Όντως , έτσι κάνουν πλέον..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:37 τι να κάνω ρε μπιζέλι; έχεις κλειστά τα π.μ. δεν έχω άλλο τρόπο να επικοινωνήσω.
και μην πάει ο νους σου στο πονηρό. έλεος πια. είμαι λογοδοσμένος. :003:
Και τι είναι αυτό το τόσο προσωπικό που πρέπει να μου πεις;
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και συναντά μια κοπέλα που του αρέσει. Την πλησιάζει και την ρωτάει:
-Facebook έχεις;
-Έχω.
-Ωραία θα σου στείλω μήνυμα.
-Και τι είναι αυτό το τόσο προσωπικό που πρέπει να μου πεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ποια μάρκα καπνίζεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
bizeli

Spiros252 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:51 Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και συναντά μια κοπέλα που του αρέσει. Την πλησιάζει και την ρωτάει:
-Facebook έχεις;
-Έχω.
-Ωραία θα σου στείλω μήνυμα.
-Και τι είναι αυτό το τόσο προσωπικό που πρέπει να μου πεις;
:003:
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

bizeli έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:49
[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:37 τι να κάνω ρε μπιζέλι; έχεις κλειστά τα π.μ. δεν έχω άλλο τρόπο να επικοινωνήσω.
τίποτα συγκεκριμένο δεν θέλω να σου πω. λες και έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω; απλά, έχω περιέργεια να σε γνωρίσω.
bizeli

[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:52 τίποτα συγκεκριμένο δεν θέλω να σου πω. λες και έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω; απλά, έχω περιέργεια να σε γνωρίσω.
Πίστεψέ με ξέρεις πολλά περισσότερα από όσοι με γνωρίζουν άνθρωποι στην προσωπική μου ζωή.
Σας ανοίγω την καρδιά μου κάθε μέρα εδώ μέσα.
:a035:

Στη διαθήκη μου θα αφήσω τους κωδικούς του φόρουμ να μπουν και να με διαβάσουν μετά θάνατον μπας και με γνωρίσουν καλύτερα κάποιοι άνθρωποι.
[42]

bizeli έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:57
[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:52 τίποτα συγκεκριμένο δεν θέλω να σου πω. λες και έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω; απλά, έχω περιέργεια να σε γνωρίσω.
Πίστεψέ με ξέρεις πολλά περισσότερα από όσοι με γνωρίζουν άνθρωποι στην προσωπική μου ζωή.
Σας ανοίγω την καρδιά μου κάθε μέρα εδώ μέσα.
:a035:

Στη διαθήκη μου θα αφήσω τους κωδικούς του φόρουμ να μπουν και να με διαβάσουν μετά θάνατον μπας και με γνωρίσουν καλύτερα κάποιοι άνθρωποι.
δεν ισχύει αυτό. το ξέρω ότι το ιντερνετ είναι μεθυστικό και ανοιγόμαστε και λέμε διάφορα, αλλά είμαστε πολλά περισσότερα και παράλληλα.
bizeli

[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 02:00
δεν ισχύει αυτό. το ξέρω ότι το ιντερνετ είναι μεθυστικό και ανοιγόμαστε και λέμε διάφορα, αλλά είμαστε πολλά περισσότερα και παράλληλα.
Μήπως να σου δώσω καμιά συνέντευξη;
:lol:
[42]

bizeli έγραψε: 16 Ιουν 2018, 02:06
[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 02:00
Μήπως να σου δώσω καμιά συνέντευξη;
:lol:
καλά, καλά. τουλάχιστον προσπάθησα. αράδιασα κάποια bytes στα δικά σου bytes. καλή καρδιά bizeli.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πηγε ο καημενος ο 42 με 0 ποσταρισματα στο νημα viewtopic.php?f=19&t=89 να τραβηξει την προσοχη του μπιζελιου.Προδιαγεγραμμενη αποτυχια.Ερασιτεχνισμος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
κοολααασηηηη
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κοολααασηηηη »

[42] έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:52
bizeli έγραψε: 16 Ιουν 2018, 01:49
τίποτα συγκεκριμένο δεν θέλω να σου πω. λες και έχω τίποτα ιδιαίτερο να πω; απλά, έχω περιέργεια να σε γνωρίσω.

εγω τον ειδα πρωτος
[42] έγραψε: 02 Απρ 2018, 15:36 τι να πούμε και μεις που δουλεύουμε σε φάμπρικα!
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

απόρριψη.... :e040:
συμβαίνει παντού..
στην πραγματική ζωή. στο ίντερνετ.
στη δουλειά.
στις φιλίες.

?????????
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

perseus έγραψε: 16 Ιουν 2018, 05:06
απόρριψη.... :e040:
συμβαίνει παντού..
στην πραγματική ζωή. στο ίντερνετ.
στη δουλειά.
στις φιλίες.

?????????
Δεν τον θελουν ουτε για φιλο. Συμβαινει. Το κανουμε, μας το κανουν. Συμβαινει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Η απολαυση ειναι οταν απορριψεις ολη την ανθρωποτητα και ανεβεις στο βουνο. Μοιαζουν τοσο γελοιοι στο κυνηγι της καλοπερασης και της καταξιωσης. Στο δρομο μου χαιρεταω δυο σκυλια. Νομιζω οτι ειναι φυλακισμενα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”