!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Εντάξει λέει. Ότι πρέπει για τα μπουρδέλα δρόμους που έχουμε εδώ. Το ΣΥΜ είναι λίγο ψεύτικο είναι η αλήθεια και ίδια κυβικά σχεδόν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σοβαρές αναρτήσεις - κατάλληλης διαμέτρου τροχοί για τους κωλόδρομους των πόλεων - 30 εκατοστα ground clearance - βασικότατο πλεονέκτημα.Χαοτικός έγραψε: 08 Ιουν 2018, 14:15 Εντάξει λέει. Ότι πρέπει για τα μπουρδέλα δρόμους που έχουμε εδώ. Το ΣΥΜ είναι λίγο ψεύτικο είναι η αλήθεια και ίδια κυβικά σχεδόν.
Κατανάλωση παπιού - συντήρηση πανεύκολη με ελάχιστα εργαλεία.
Δεν είναι Χονδα - το μεγάλο μειονέκτημα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν ειχα καταλάβει πόσο τρομερά ειναι τα μονόροδα, απίστευτο τι έχουν βγάλει 
Έχω καβαλήσει σεγκγουέη και είναι πολύ εύκολο μετά από δύο τρία λεπτά να το οδηγήσεις, αυτό τώρα πάλι εύκολο φαίνεται αλλά πάει και αρκετά γλήγορα, επίσης τι παίζει με τις λακκούβες δεν ξέρουμε.enaon έγραψε: 16 Ιουν 2018, 11:38 δεν ειχα καταλάβει πόσο τρομερά ειναι τα μονόροδα, απίστευτο τι έχουν βγάλει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μια αρκετά αναλυτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων εδώ
ΥΓ1. Σε όσα βιντεάκια είδα στο yt η ποιότητα οδοστρώματος δεν έχει καμιά σχέση με των δικών μας δρόμων
ΥΓ2. Μόλις τα αναλακύψουν οι ντελιβεράδες καήκαμε...
ΥΓ1. Σε όσα βιντεάκια είδα στο yt η ποιότητα οδοστρώματος δεν έχει καμιά σχέση με των δικών μας δρόμων
Όλοι θα τα ανακαλύψετε σε λίγα χρόνια και όλα θα είναι λίγο πολύ καλύτερα για τα αστικά κέντρα τουλάχιστον.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:54 μια αρκετά αναλυτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων εδώ
.
.
Αν είδες το video καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει για όλους. Χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να συνηθίσει αυτός που είχε "προϋπηρεσία" σε πατίνια κλπ. Επίσης το παραμικρό ατύχημα μπορεί να σημάνει μερικά σπασμένα κόκαλα με ότι αυτό συνεπάγεται.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:59 Όλοι θα τα ανακαλύψετε σε λίγα χρόνια και όλα θα είναι λίγο πολύ καλύτερα για τα αστικά κέντρα τουλάχιστον.
Ημίμετρα .sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:59Όλοι θα τα ανακαλύψετε σε λίγα χρόνια και όλα θα είναι λίγο πολύ καλύτερα για τα αστικά κέντρα τουλάχιστον.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:54 μια αρκετά αναλυτική παρουσίαση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων εδώ
Κάτι σε ντρον - ιπτάμενο χαλί - εχομεν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 14:12Αν είδες το video καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει για όλους. Χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να συνηθίσει αυτός που είχε "προϋπηρεσία" σε πατίνια κλπ. Επίσης το παραμικρό ατύχημα μπορεί να σημάνει μερικά σπασμένα κόκαλα με ότι αυτό συνεπάγεται.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 13:59 Όλοι θα τα ανακαλύψετε σε λίγα χρόνια και όλα θα είναι λίγο πολύ καλύτερα για τα αστικά κέντρα τουλάχιστον.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα το οπτικοακουστικό, εγώ αναφέρομαι σε κάθε περίπτωση στα ηλ. ποδήλατα, σκούτερ και παρεμφερεί, ουχί στα πατίνια, διότι θεωρώ ότι είναι ήδη τα ιδανικότερα κομιούτερες (σε αστικό περιβάλλον φυσικά).
.
.
ναι, δεν θα είχες προλάβει να το δεις όταν απάντησες. Είναι μαγαλούτσικο.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 14:49
Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα το οπτικοακουστικό, εγώ αναφέρομαι σε κάθε περίπτωση στα ηλ. ποδήλατα, σκούτερ και παρεμφερεί, ουχί στα πατίνια, διότι θεωρώ ότι είναι ήδη τα ιδανικότερα κομιούτερες (σε αστικό περιβάλλον φυσικά).
![]()
Εδώ που μένω έχουν να συντηρήσουν το οδόστρωμα κάπου 10 χρόνια. Καθώς περνάνε και κάποια μεγάλα οχήματα τακτικά, καταλαβαίνεις...
Σε 1-2 περιπτώσεις έχουμε παραχώσει υλικό στις λακούβες με τους γείτονες για να γλιτώσουμε τους περαστικούς που δεν ξέρουν την περιοχή.
Επίσης δεν είμαστε Ολλανδία. Έχουμε πολλές ανηφοριές, κατηφοριές και πρέπει να τραβάει κάπως το όχημα, ό,τι και αν είναι αυτό. Για το συγκεκριμένο πέραν του θέματος της ασφάλειας σε πτώση μου φαίνεται πολύ περιοριστικό το ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν τίποτα. Ούτε
για το super market που λέει ο λόγος.
Η χαρά του ΚΑΤ είναι.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 15:05ναι, δεν θα είχες προλάβει να το δεις όταν απάντησες. Είναι μαγαλούτσικο.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 14:49
![]()
Εδώ που μένω έχουν να συντηρήσουν το οδόστρωμα κάπου 10 χρόνια. Καθώς περνάνε και κάποια μεγάλα οχήματα τακτικά, καταλαβαίνεις...
Σε 1-2 περιπτώσεις έχουμε παραχώσει υλικό στις λακούβες με τους γείτονες για να γλιτώσουμε τους περαστικούς που δεν ξέρουν την περιοχή.
Επίσης δεν είμαστε Ολλανδία. Έχουμε πολλές ανηφοριές, κατηφοριές και πρέπει να τραβάει κάπως το όχημα, ό,τι και αν είναι αυτό. Για το συγκεκριμένο πέραν του θέματος της ασφάλειας σε πτώση μου φαίνεται πολύ περιοριστικό ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν τίποτα. Ούτε στο super market που λέει ο λόγος.
Αν καθιερωθεί η χρήση τους πρέπει να φτιάξουμε καμιά δεκαριά ακόμα και να έχουμε μεγάλο στοκ σε γύψο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλώς ήρθες στο νήμα.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2018, 15:05ναι, δεν θα είχες προλάβει να το δεις όταν απάντησες. Είναι μαγαλούτσικο.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 14:49
![]()
Επίσης δεν είμαστε Ολλανδία. Έχουμε πολλές ανηφοριές, κατηφοριές και πρέπει να τραβάει κάπως το όχημα, ό,τι και αν είναι αυτό. Για το συγκεκριμένο πέραν του θέματος της ασφάλειας σε πτώση μου φαίνεται πολύ περιοριστικό το ότι δεν μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν τίποτα. Ούτε
για το super market που λέει ο λόγος.
Αυτά ακριβώς ψάχνουμε.
Από ισχύ πάντως παίζει ότι θέλεις, υπάρχει επίσης και ένα αμερικάνικο (το οποίο δεν έχουν αντιγράψει ακόμη οι Κινέζοι - θα το βάλω κάποια στιγμή και αυτό, αν και είναι ακριβούτσικο) το οποίο κουβαλάει πιο πολλά κι από ένα μηχανάκι.
.
.
Καλώς σας βρήκα στο νήμα.sys3x έγραψε: 16 Ιουν 2018, 15:11 Καλώς ήρθες στο νήμα.
Αυτά ακριβώς ψάχνουμε.
Από ισχύ πάντως παίζει ότι θέλεις, υπάρχει επίσης και ένα αμερικάνικο (το οποίο δεν έχουν αντιγράψει ακόμη οι Κινέζοι - θα το βάλω κάποια στιγμή και αυτό, αν και είναι ακριβούτσικο) το οποίο κουβαλάει πιο πολλά κι από ένα μηχανάκι.
Πίσω στο θέμα. Γνωστός μου είχε ηλεκτρικό ποδήλατο της τάξεως των 500+ Ευρώ προ πενταετίας. Είχε μείνει σχετικά ικανοποιημένος αλλά η μπαταρία δεν κράτησε πολύ. Νομίζω πως με μια καλύτερη μπαταρία η συνολική εμπειρία ανεβαίνει επίπεδο. Για το αν αξίζει τα λεφτά του δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ δίκυκλο να συγκρίνω κόστη σε βάθος χρόνου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις