Να στείλουμε εμείς τον λαγό και αυτοί αυτόνανε να τις παίξουν σε φάση τρόυNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:34 https://twitter.com/stavroforos_/status ... 6590592001
Στηριζουν Φασιστες! Ειναι Φασισταρια και οι ιδιοι, καμμια λυπηση!!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Highlander
Έχω δηλώσει ποτέ αναρχικός εναντίον της δημοκρατίας; Και όχι δεν έχω δει από αναρχικούς τέτοια φάση.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:38Ε πως; Πόλεμο στο κεφάλαιο, πόλεμο στον καπιταλισμό, αντάρτικο πόλεων, πόλεμο στο σύστημα, πόλεμο στους μπάτσοι γουούνια δολοφόνοι, πόλεμο στους νοικοκυραίους κυρ-Παντελήδες, πόλεμο στη δημοκρατία σας και μόλις σας πάνε στη ΓΑΔΑ επικαλείστε την δημοκρατία που πολεμάτε.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:22
Μα εμείς δεν το παίζουμε μοβοροι, ούτε εξωθούμε τα πράγματα και ούτε ζητάμε πολέμους.
Ίδια σκατά με τον "νταή" κυνηγό είστε.
Δηλαδή να δηλώνουν μοβοροι κομαντο έτοιμοι να πολεμήσουν μεταξύ διασταυρούμενων πυρών και όταν πάνε να διωχθούν με αντιρατσιστικό (και σιγά την ποινή που θα έτρωγαν), να κλαίγονται και να τα παίρνουν όλα πίσω.
Τεράστια ξεφτίλα για τους Τούρκους.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:59
Οι Τουρκοι σε εργασιες για να ξεκινησουν την εισβολη, βεβαια η βλακεια ειναι στο αιμα τους....
- Golden Age
Σε τί διαφέρει αυτός απο την εκσυγχρονιστική κεντροαριστερά της Τουρκίας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43Να στείλουμε εμείς τον λαγό και αυτοί αυτόνανε να τις παίξουν σε φάση τρόυNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:34 https://twitter.com/stavroforos_/status ... 6590592001
Στηριζουν Φασιστες! Ειναι Φασισταρια και οι ιδιοι, καμμια λυπηση!!!!
Όσο για την Ελλάδα, άλλοι είναι αυτοί που στην Ελλάδα συνδράμμουν τη δράση του.
Αδίκως προσπαθείτε μερικοί να παίξετε το προπαγανδιστικό παιχνίδι των "ιδεολογικά αντίστοιχων" στα ελληνοτουρκικά. Η πραγματικότητα σας ξεβρακώνει σε κάθε λεπτό.
Έβρος: Η Κύπρος στέλνει δυνάμεις Ασφαλείας στην Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων
Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/evros ... on-synoron
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Ανδρέας
Δεν ήταν προσωπική η απάντησή μου, γενική ήταν και ΝΑΙ εγώ έχω δει! Πολλούς!Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43Έχω δηλώσει ποτέ αναρχικός εναντίον της δημοκρατίας; Και όχι δεν έχω δει από αναρχικούς τέτοια φάση.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:38Ε πως; Πόλεμο στο κεφάλαιο, πόλεμο στον καπιταλισμό, αντάρτικο πόλεων, πόλεμο στο σύστημα, πόλεμο στους μπάτσοι γουούνια δολοφόνοι, πόλεμο στους νοικοκυραίους κυρ-Παντελήδες, πόλεμο στη δημοκρατία σας και μόλις σας πάνε στη ΓΑΔΑ επικαλείστε την δημοκρατία που πολεμάτε.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:22
Μα εμείς δεν το παίζουμε μοβοροι, ούτε εξωθούμε τα πράγματα και ούτε ζητάμε πολέμους.
Δηλαδή να δηλώνουν μοβοροι κομαντο έτοιμοι να πολεμήσουν μεταξύ διασταυρούμενων πυρών και όταν πάνε να διωχθούν με αντιρατσιστικό (και σιγά την ποινή που θα έτρωγαν), να κλαίγονται και να τα παίρνουν όλα πίσω.![]()
Sounds legit, πρέπει να το επικοινωνήσει ο Μπαξεβάνης στην κοινή γνώμη ώστε να κτυπηθεί ο φασισμός!Niki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:19 Ο ΕΡντογαν μας καλεί να ανοίξουμε τις πύλες και λέει να μην φοβόμαστε δεν θα μείνουν σε μας αλλά θα πάνε στην Ευρώπη.
https://hellasjournal.com/2020/03/prokl ... inora-sou/
![]()
-
Ανδρέας
Καλοί μαλάκες αυτοί που το πρότειναν(έχουν ιδιοτελείς σκοπούς) αλλά χειρότεροι μαλάκες εμείς που το δεχτήκαμε!Niki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:45 Έβρος: Η Κύπρος στέλνει δυνάμεις Ασφαλείας στην Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων
Αδικο για το μεμετι.Ειναι μιση σφαλιαρα του συναγωνιστη Λαγου εδω που τα λεμε.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43 Να στείλουμε εμείς τον λαγό και αυτοί αυτόνανε να τις παίξουν σε φάση τρόυ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Highlander
Εγώ δεν έχω δει. Να το παίζουν κομαντο και αιμοβόροι τιμωροί και μετά να κλαίγονται και να τα παίρνουν πίσω.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:46Δεν ήταν προσωπική η απάντησή μου, γενική ήταν και ΝΑΙ εγώ έχω δει! Πολλούς!Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43Έχω δηλώσει ποτέ αναρχικός εναντίον της δημοκρατίας; Και όχι δεν έχω δει από αναρχικούς τέτοια φάση.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:38
Ε πως; Πόλεμο στο κεφάλαιο, πόλεμο στον καπιταλισμό, αντάρτικο πόλεων, πόλεμο στο σύστημα, πόλεμο στους μπάτσοι γουούνια δολοφόνοι, πόλεμο στους νοικοκυραίους κυρ-Παντελήδες, πόλεμο στη δημοκρατία σας και μόλις σας πάνε στη ΓΑΔΑ επικαλείστε την δημοκρατία που πολεμάτε.
Δηλαδή να δηλώνουν μοβοροι κομαντο έτοιμοι να πολεμήσουν μεταξύ διασταυρούμενων πυρών και όταν πάνε να διωχθούν με αντιρατσιστικό (και σιγά την ποινή που θα έτρωγαν), να κλαίγονται και να τα παίρνουν όλα πίσω.![]()
Τεράστια ξεφτίλα για τους Τούρκους.kameron έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:44
Οι Τουρκοι σε εργασιες για να ξεκινησουν την εισβολη, βεβαια η βλακεια ειναι στο αιμα τους....
[/quote]
Αυτό το βίντεο πρέπει είναι από άλλη περιοχή και παλιό
- Dwarven Blacksmith
Σίγουρα δεν έγινε φέτος, και δεν ξέρω αν είναι απο Τουρκία
Βασικα , ΔΕΝ εκφραζεις τις επισημες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ εδω μεσαHighlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43Έχω δηλώσει ποτέ αναρχικός εναντίον της δημοκρατίας; Και όχι δεν έχω δει από αναρχικούς τέτοια φάση.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:38Ε πως; Πόλεμο στο κεφάλαιο, πόλεμο στον καπιταλισμό, αντάρτικο πόλεων, πόλεμο στο σύστημα, πόλεμο στους μπάτσοι γουούνια δολοφόνοι, πόλεμο στους νοικοκυραίους κυρ-Παντελήδες, πόλεμο στη δημοκρατία σας και μόλις σας πάνε στη ΓΑΔΑ επικαλείστε την δημοκρατία που πολεμάτε.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:22
΄Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:47Καλοί μαλάκες αυτοί που το πρότειναν(έχουν ιδιοτελείς σκοπούς) αλλά χειρότεροι μαλάκες εμείς που το δεχτήκαμε!Niki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:45 Έβρος: Η Κύπρος στέλνει δυνάμεις Ασφαλείας στην Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων
Γιατί ,να κάνουν και κανένα διάλειμμα οι δικοί μας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Highlander
Τι σχέση έχει αυτό που λες νεοφιλελεύθερε με τη συζήτηση που υπήρχε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:49Βασικα , ΔΕΝ εκφραζεις τις επισημες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ εδω μεσαHighlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:43Έχω δηλώσει ποτέ αναρχικός εναντίον της δημοκρατίας; Και όχι δεν έχω δει από αναρχικούς τέτοια φάση.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 18:38
Ε πως; Πόλεμο στο κεφάλαιο, πόλεμο στον καπιταλισμό, αντάρτικο πόλεων, πόλεμο στο σύστημα, πόλεμο στους μπάτσοι γουούνια δολοφόνοι, πόλεμο στους νοικοκυραίους κυρ-Παντελήδες, πόλεμο στη δημοκρατία σας και μόλις σας πάνε στη ΓΑΔΑ επικαλείστε την δημοκρατία που πολεμάτε.
Πάντως δεν έχω δηλώσει ποτέ επίσημος εκπρόσωπος τύπου του συριζα, ούτε αλέξης τσίπρας.
Έβγαλαν γλώσσα και οι νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί.
Σκοτιστικα προσωπικά για το πώς περνούν οι αλλοδαποί μετανάστες η οι φτωχοί συμπατριώτες μου στο χωριό !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 08 Μαρ 2020, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση